Aleksandra W. 06.01.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Bshena, muszę Ci powiedziec, że ja również zwróciłam uwagę na Twoje płytki a co do flag, to u nas będzie w łazience małż. zdecydowanie POLSKA RP a na górze dodatkowo marihuana jak to zauważył mój mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 06.01.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 czesc Dziewczyny witam Was wszystkie ,od dawna śledze wasze forum,ale nie właczałam sie ,bo nie miałam netu w domu.Teraz ,kiedy to sie zmieniło,mam zamiar czesto tu zagladać i podziwiać(juz aktywnie )Wasze neptunki.My zaczelismy budowe swojego po koniec sierpnia,poczatkiem listopada miał już dach i na tym porzestalismy.Jak sie naucze to chetnie wkleje pare fotek naszej chatki.Pozdrawiam Magda Witaj , Magda! Strona 24 naszego forum jest dokładny instruktaż wklejania zdjęć. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 06.01.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 OLO - już Ci dawno mówiłam,że Twoje płytki są superanckie! Bshena zapowiada się bardzo ciekawie ,a w jakim układzie będziesz je przyklejać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 06.01.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 WITAM NOWYCH Co do zdjęć to nie trzeba zakładac albumu w necie bardzo prosto jest wkleic z tej strony: http://www.imageshack.us/ tam wchodzisz w -przeglądaj-otworzy sie zawartosc twojego komputera,wejdz tam gdzie masz zdjecia iotworz je,wtedy wcisnij HOST ITl.potem pokazą sie rożne Adresy zdjec,kopiuj ten z napisem Direct link to image I Wklej ten adresna forum tylko w miedzy te napisy-[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 06.01.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Dzieki dziewczyny,lece na 24 strone,bo fotosik juz założyłam ,tylko za diabła nie wiem jak te zdjecia przeniesc z tamtad przeniesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 06.01.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 jak mam wkleić tego linka na stroneforum pomocy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 06.01.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 dzieki Jaszczurka ,ale ten adres mi sie nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 06.01.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Witaj Magda.Jak juz masz fotosik zalozony, to przy kazdym zdjeciu powinnas miec kody do pobrania. Z kodow na forum skopiuj ten, ktory Ci odpowiada i wlej go na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 06.01.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/11cc399d04e7a6d7.htlm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 06.01.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/11cc399d04e7a6d7.htlm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 06.01.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Magda, klikasz na zdjęcie prawym przyciskiem myszy, wchodzisz na właściwości, kopiujesz CAŁY adres i pisząc tu na forum-wklejasz ten adres, tylko na początku adresu i na samym końcu dajesz znak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 06.01.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Ola ,ale ja nie mam tu zadnych" właściwości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 06.01.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Magda, a widzisz przy zdjeciu napis "Pobierz pozostałe kody "? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 06.01.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Magda, przy kazdym zdjeciu w fotosiku, w prawym rogu powinnas miec napis "Pobierz pozostałe kody". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 06.01.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 pobrałam ,odpadam ,musze dzieci położyć spać do zobaczenia.Ale w końcu wkleje obiecuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 06.01.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Kliknij w niego, i zobaczysz spis linkow.Z "Kody na forum dyskusyjne: " skopuj jeden i wklej zywcem na forum, juz bez zadnych dodatkow. To musi dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 06.01.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Bshena zapowiada się bardzo ciekawie ,a w jakim układzie będziesz je przyklejać?? W układzie oszczędnym Nie przepadam za duża ilością kafli, no chyba, że w wykonaniu Gaudi'ego Spadam, też muszę dzieci położyć spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 06.01.2008 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Bshena zapowiada się bardzo ciekawie ,a w jakim układzie będziesz je przyklejać?? W układzie oszczędnym Nie przepadam za duża ilością kafli, no chyba, że w wykonaniu Gaudi'ego Spadam, też muszę dzieci położyć spać Czyli moim sposobem im mniej tym lepiej hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 06.01.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Moje dzieci sie myją.... mam chwilke Magda zapraszam Cie na GG tam ci pomoge jak wkleic te zdjęcia:) byłas bardzo blisko wkleiłas adres zdjecia ale chyba nie ten na forum...jest tam chyba ich z 8..Zapukaj do mnie na GG jakby co ,nr jest podany pod moim postem . Jak u Was z zimą Robaczki????????? U mnie biało aż miło i ciągle pada,ciekawe czy utrzyma sie do ferii które juz zaczynają sie od soboty, jak nigdy zaczynamy 1 ! Wczoraj był u mnie znajomy pan od firanek, umówilsmy sie na piątem ,ma przyjechac z próbkami i systemami,ale chy ba zostanę przy dawnych marzeniach-rolety rzymskie.... myślałam ze panele przesuwane ,ale widzialam zdjecia,jakoś nie za bardzo mio wpadły w oko... Buziaki Neptuniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robak 08.01.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 witajcie, choć już nie zimowo niestety jakoś dwa dni białego szaleństwa i już po, a szkoda wielka bo sami chcieliśmy w najbliższy weekend pojechac na mały wyciąg nieco potrenować przed wyjazdem w zakopane u nas po kilku dniach przerwy po ostatniej imprezie prace ruszyły, to znaczy cieśle deskują dach, wstępnie wybraliśmy dachówkę - Euronit Profil S brązowa jutro kończymy kominy, no jeszcze szczyty i za dwa tygodnie dachówka powinna powoli pojawiać się na dachu, oby tylko pogoda dopisała JAszczurka Wy też zaczynacie ferie już za tydzie? to tak jak my a 18 stycznia jedziemy całą rodziną do Małego Cichego k/ Zakopanego na tydzień urlopu i narty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts