Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

czesc Dziewczyny witam Was wszystkie ,od dawna śledze wasze forum,ale nie właczałam sie ,bo nie miałam netu w domu.Teraz ,kiedy to sie zmieniło,mam zamiar czesto tu zagladać i podziwiać(juz aktywnie )Wasze neptunki.My zaczelismy budowe swojego po koniec sierpnia,poczatkiem listopada miał już dach i na tym porzestalismy.Jak sie naucze to chetnie wkleje pare fotek naszej chatki.Pozdrawiam Magda

Witaj , Magda! Strona 24 naszego forum jest dokładny instruktaż wklejania zdjęć. Powodzenia!

WITAM NOWYCH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Co do zdjęć to nie trzeba zakładac albumu w necie :) bardzo prosto jest wkleic z tej strony:

http://www.imageshack.us/

tam wchodzisz w -przeglądaj-otworzy sie zawartosc twojego komputera,wejdz tam gdzie masz zdjecia iotworz je,wtedy wcisnij HOST ITl.potem pokazą sie rożne Adresy zdjec,kopiuj ten z napisem Direct link to image

I Wklej ten adresna forum tylko w miedzy te napisy-[/img]

Moje dzieci sie myją.... mam chwilke

Magda zapraszam Cie na GG tam ci pomoge jak wkleic te zdjęcia:) byłas bardzo blisko wkleiłas adres zdjecia ale chyba nie ten na forum...jest tam chyba ich z 8..Zapukaj do mnie na GG jakby co ,nr jest podany pod moim postem .

Jak u Was z zimą Robaczki?????????

U mnie biało aż miło i ciągle pada,ciekawe czy utrzyma sie do ferii które juz zaczynają sie od soboty, jak nigdy zaczynamy 1 !

Wczoraj był u mnie znajomy pan od firanek, umówilsmy sie na piątem ,ma przyjechac z próbkami i systemami,ale chy ba zostanę przy dawnych marzeniach-rolety rzymskie.... myślałam ze panele przesuwane ,ale widzialam zdjecia,jakoś nie za bardzo mio wpadły w oko...

Buziaki Neptuniaki :lol: :lol: :lol:

witajcie, choć już nie zimowo niestety :-(

jakoś dwa dni białego szaleństwa i już po, a szkoda wielka bo sami chcieliśmy w najbliższy weekend pojechac na mały wyciąg nieco potrenować przed wyjazdem w zakopane

u nas po kilku dniach przerwy po ostatniej imprezie prace ruszyły, to znaczy cieśle deskują dach, wstępnie wybraliśmy dachówkę - Euronit Profil S brązowa

jutro kończymy kominy, no jeszcze szczyty

i za dwa tygodnie dachówka powinna powoli pojawiać się na dachu, oby tylko pogoda dopisała

JAszczurka Wy też zaczynacie ferie już za tydzie? to tak jak my :-) a 18 stycznia jedziemy całą rodziną do Małego Cichego k/ Zakopanego na tydzień urlopu i narty

pozdrawiam