jaszczurka 08.01.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 JAszczurka Wy też zaczynacie ferie już za tydzie? to tak jak my a 18 stycznia jedziemy całą rodziną do Małego Cichego k/ Zakopanego na tydzień urlopu i narty pozdrawiam Robak w Małym Cichym byłam ponad 20 lat temu na koloni!!!!!!!!!!!! a ze 3 lata temu odwiedziłam tamte strony heheh mieszkalam nad samą rzeką w domku ... Miłego wypoczynku!!!! u nas tez juz breja sie robi i chyba sniegu nie bedzie...My w tym roku nigdzie nie jedziemy, za rok ponoć mąż mnie zabierze do Austriiiii a moze do Włoch?????? pozyjemy zobaczymy, teraz przesladuje mnie myśl paru tysiaczkow za firanki do przeszklonego salonu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 08.01.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 U nas ferie zaczynają się w połowie lutego , a ja leżę przeziębiona i zasmarkana...nic się nie dzieje...Niech sie wszyscy odzywają!! Co taka cisza??! Noo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 08.01.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 No przecież się odzywamy... Pare tysiączków za firanki!? Do jednego pokoju!? To chyba Jaszczurko u Ciebie ostatnio ceny w górę skoczyły... Pozdrawiam, szczególnie Dundelę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 09.01.2008 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dzięki, Bshena - dobra Kobieto!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 09.01.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 czesc dziewczyny,jeżeli chodzi o wyjazd na narty to całkiem ciekawie jest na jaworzynie krynickiej,a ponoć jeszcze lepiej w Wierchomli.Jeżeli chodzi o moja porazke z wklejaniem zdjec,to dzieki za prpozycje odnośnie g-g,ale ja mam tylko skypa ,bo g-g mimo że sciagnełam ,nie chce u nas działac(być może ma to zwiazek z naszym oprogramowanien Vista,a nie widows XP jaki wy macie)Było już u nas pare osób i nikt nie poradził sobie z g-g nikt też nie uimiał podać przyczyny dlaczego tak sie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 09.01.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 ale skoro chwilowo nie moge Wam pokazać mojego neptuna ,to opwiem op zmianach.Kominek tak jak u wiekszości z Was na scianie miedzy salonem a sypialnią.Tyle że mój komin jest wymurowany w sypialni i tam ma wyczystke,bo owa sypialnia to u mnie duże pomieszczene gospodarcze.Garaz to nasza sypialnia.Toalety nie ma ,zeby można było dojść z wnetrza domu do kotłowni.Z kotlowni jest wyjście na zewnątrz.Schody u nas zmieniaja bieg i mają kształt litery"L" .Dolny bieg jest przy scianie (dawnej sypialni),chcieliśmy uzyskać przez to wiecej miejsca w holu.Wiekszośc tych zmian sciagneliśmy od przemiłych ludzi,którzy od roku mieszkają w neptunie w rzeszowie .Mieliśmy to szczescie zobaczyć dom przed kupieniem projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 09.01.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 nie wiem od której z was to ściagnełam ,ale w pokoju nad garażem wydzieliłam garderobe.Okna dachowe mamy fakro,tyle że 94/140 w dublecie ,chyba tak ma Jaszczurka o ile sie nie mylę.Okna łukowe bedą jednoskrzydłowe uchylne, takie też bedzie w kuchni.W salonie 2 balkonowe dwuskrzydłowe szerokie na 1,5 metra kazde.Teraz wiem że trzeba było zfrobić jedno wielkie ,ale mój Wojtek jak sie wyraził nie chciał mieszkac w "domu wielkiego brata" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 09.01.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Acha, Magda , czyli tak ,jak ja nie masz garażu w powierzchni domu??Ja też mam wyczystkę w sypialni ( w tej projektowej) i w niczym to nie przeszkadza, w ogóle jej nie widać. Ja we wszystkich pokojach na górze mam garderoby, nawet w tym "małym" nad kuchnią W jakiej wersji masz projekt? Może poprosisz kogoś,żeby wkleił na forum plan parteru i góry Twojego Neptunka?? To w Rzeszowie już ktoś mieszka w Neptunku i jeszcze do nas nie zaglądnął?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 09.01.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 drugie przeszklenie w salonie poszerzyłam do 2.80,ale nie jest dio ziemi tylko 30 cm ponad nia.Teraz zrobiłabym prawie wszystko inaczej ,ale ta strone odkryłam ,jak fundamenty były wylane ,wiec o powiekszaniu salonu mogłam zapomnieść ,bo rzeczywiście za wielki nie jest.Nasz chatka zbudowana jest z ytonga 36 i przykryta dachówką kasztanowa z von miller(obecnie koramic)Podbitka żółto pomaranczowa jak u neptuna w katalogu,takie tęz beda okna od zewnatrz,a co z środkiem to czekam na porade,bo okna w kolorze oregonu wewnatrz na razie mnie nie przekonuja!na razaie tyle pa zajrze niebawem ,może juz z umiejetnościa wklejania fotek.Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 09.01.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Dziewczyny!Jeszcze jedno : akcja warta poparcia - przeczytajcie!http://www.cervicalcancerpetition.eu/main.php?langto=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 09.01.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 no czesc dundela,ja mam lustro,ale powiem Ci cos lepszego ,sasiad obok nas zza płota też wybudował neptuna i tez lustro.Tez z ytonga ,ale dachówka u niego to czekoladowy creaton,tez tak jak nasz jest w stanie surowym otwartym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 09.01.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 no czesc dundela,ja mam lustro,ale powiem Ci cos lepszego ,sasiad obok nas zza płota też wybudował neptuna i tez lustro.Tez z ytonga ,ale dachówka u niego to czekoladowy creaton,tez tak jak nasz jest w stanie surowym otwartym No to wyrasta Wam osiedle Neptunków!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 09.01.2008 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 no czesc dundela,ja mam lustro,ale powiem Ci cos lepszego ,sasiad obok nas zza płota też wybudował neptuna i tez lustro.Tez z ytonga ,ale dachówka u niego to czekoladowy creaton,tez tak jak nasz jest w stanie surowym otwartym No to wyrasta Wam osiedle Neptunków!! OOOOOOOOOOO A to ci dopiero!!! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 09.01.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 No przecież się odzywamy... Pare tysiączków za firanki!? Do jednego pokoju!? To chyba Jaszczurko u Ciebie ostatnio ceny w górę skoczyły... Pozdrawiam, szczególnie Dundelę! Dlaczego?? a jak sądzisz za ile uszyjesz firanki? za 500zł? hehehe same karnisze 3m x 3szt to pare stowek, oczywiscie nie te plastikowe, 1m firany ale takiej ładnej to ok 100zł a metrów troszke trzeba!!! potem systemy jakies tam bla bla bla, uszycie.... to co Ja mówilam o salonie ,kuchni i sypialni.A i jeszcze jakies nakrycie na stół,ze 2 obrusiki... Zobaczysz sama jak do tego etapu dojdziesz, no chyba ze takie z rynku heheh od Ruskich Także Kochana zbieraj juz dziś na firaneczki hihi a 2 komplet tez by sie przydał Boshee , czy kiedys skoncza sie wydatki na dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 09.01.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 nie wiem od której z was to ściagnełam ,ale w pokoju nad garażem wydzieliłam garderobe.Okna dachowe mamy fakro,tyle że 94/140 w dublecie ,chyba tak ma Jaszczurka o ile sie nie mylę.Okna łukowe bedą jednoskrzydłowe uchylne, takie też bedzie w kuchni.W salonie 2 balkonowe dwuskrzydłowe szerokie na 1,5 metra kazde.Teraz wiem że trzeba było zfrobić jedno wielkie ,ale mój Wojtek jak sie wyraził nie chciał mieszkac w "domu wielkiego brata" ja mam garderobę w tym pokoju Magda, czy dobrze zrozumiałam? w kuchni masz okno łukowe? jeśli tak, to byłabyś pierwsza z taką zmianą! dawaj fotki, żebyśmy wszyscy zobaczyli. Ja nie żałuję, że zostawiliśmy te dwa wyjścia na taras- mi się one b. podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 09.01.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 acha Magda, jestem bardzo ciekawa jak wyglądają Neptuny obok siebie! zrób fotkę i podpytaj sąsiada o ten czekoladowy Creaton-jaki to kolor katalogowy? bo ja mam też taką ciemną czekoladę, ale to niby antrtacyt. Dachówka ta właściwie rónie wygląda w zależności od pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 09.01.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Bshena-pytanie do Ciebie- Ty nie podnosiłaś ścianki kolankowej, napisz jak u Was wyszedł sufit w holu na górze?? chodzi mi głównie o to miejsce przy łazience. U nas jest mały skosik ale właściwie w niczym on nie przeszkadza, nawet ma to swój urok;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 09.01.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Ola, też mamy mały skosik. zastanawiam się czy go zostawić czy obniżyć sufit w całym holu na pietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 09.01.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 Boshee , czy kiedys skoncza sie wydatki na dom? Haha, nigdy To studnia bez dna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 09.01.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2008 nie wiem od której z was to ściagnełam ,ale w pokoju nad garażem wydzieliłam garderobe.Okna dachowe mamy fakro,tyle że 94/140 w dublecie ,chyba tak ma Jaszczurka o ile sie nie mylę.Okna łukowe bedą jednoskrzydłowe uchylne, takie też bedzie w kuchni.W salonie 2 balkonowe dwuskrzydłowe szerokie na 1,5 metra kazde.Teraz wiem że trzeba było zfrobić jedno wielkie ,ale mój Wojtek jak sie wyraził nie chciał mieszkac w "domu wielkiego brata" ja mam garderobę w tym pokoju Magda, czy dobrze zrozumiałam? w kuchni masz okno łukowe? jeśli tak, to byłabyś pierwsza z taką zmianą! dawaj fotki, żebyśmy wszyscy zobaczyli. Ja nie żałuję, że zostawiliśmy te dwa wyjścia na taras- mi się one b. podobają! Tu chyba chodzi o to , że okno w kuchni też jednoskrzydłowe, uchylne a nie łukowe - tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts