Magda WOJTEK 15.01.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 ja chce kanapy ustawić w kształcie "L"jedna pod ta duza witryna,a druga tyłem do podwójnych okien tarasowych,bedzie odsunieta od nich metr do 1,5,kino domowe naprzeciwko kanapy stjacej pod oknami tarasowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 15.01.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 hehe, nie to juz przesada! tam nie ma tyle miejsca chyba ze zrobisz wieksza pralnie-czyli wiecej miejsca zabierzesz pokojowi nad garazem. a poza tym to ja bym tam w zyciu nie siedziala i prasowala! zamknieta w pralni?!!!! o co to to nie hehe. Salon -ja tez mam w kształcie Ll no z fotelem to U ale docelowo to ma byc L, z tym , że u nas kanapa tyłem do witryny na ogrod poniewaz u nas kino domowe na ruchomej scianie. Co do stołu to nie wiem, jesli nie powiekszyliscie salonu to raczej sie nie zmiesci nic wielkiego bo za blisko bedzie schodów, z reszta wiesz ja nie lubie okrągłosci hehe.Zdjecia salonu gdzies tam wklejałam,ale ok jeszcze raz, tylko nie sugeruj sie nim,beda w przyszłosci nowe meble, włącznie ze stołem-ławahttp://images28.fotosik.pl/141/8129b1bc0bb8562b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 15.01.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Wtrącę swoje " trzy grosze" Ja mam pralkę w kotłowni na dole i powieszone dwie suszarki, jest super bo nie trzeba do góry wnosić prania , zawsze wygodniej znieść z góry W kotłowni mam grzejnik ,schnie wszystko w mig!. A w tym pokoju na górze gdzie Jaszczurka ma pralnie , ja (a właściwie mój syn) mam super garderobę, do której się wchodzi. Holu na górze nie zmieniałam i jest ok Jaszczurzyco- czemu Cię nie ma na g-g??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 15.01.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Wtrącę swoje " trzy grosze" Ja mam pralkę w kotłowni na dole i powieszone dwie suszarki, jest super bo nie trzeba do góry wnosić prania , zawsze wygodniej znieść z góry W kotłowni mam grzejnik ,schnie wszystko w mig!. A w tym pokoju na górze gdzie Jaszczurka ma pralnie , ja (a właściwie mój syn) mam super garderobę, do której się wchodzi. Holu na górze nie zmieniałam i jest ok Jaszczurzyco- czemu Cię nie ma na g-g??? jak mnie nie ma jak jestem! kazdy robi podług siebie,mi ten pokoj poki co nie potrzebny hehe wiec dlatego zdecydowalam sie na pralnie.A poza tym jak mam znosic sterte ciuchów na dół to dziekuje !Mądrala! bo ma piec gazowy ktory nie smierdzi hehe, a ja co mam prac i suszyc przy zbiorniku z olejem opałowym? od ktorego WALI! haha Dlatego Magda rób jak Ci pasuje... choć wiadomo ze najwiecej ciuchów i tak bedzie na gorze hehe Dana maszyna do pieczenia chleba juz prawie zamówiona! wczoraj zaszłąm do sklepu i powiedzialam ze maja czas do jutra na zastanowienie sie za ile chca mi ja sprzedac! i nie wiecej jak za 300 dodałam!!! hehe Robert własnie pojechal do miasta..dostal rozkaz zajechania i zapytania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 15.01.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 dzieki ,jestescie nieocenione,ja planuje kotłownie z eko-groszkiem ,moze macie kogoś w okolicy,kto ma takie rozwiązanie,bo ciągle rosnace ceny gazu jakoś mnie nie przekonuja!Ponoć na eko-groszku zima kosztuje jakieś1500zł,nie wiem czy rzeczywiście tak jest ,no i wiadomo zależy od zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 16.01.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Bshena- jak sprawa z mieszkaniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 17.01.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 co do pralni - to u nas będzie identycznie jak u Dundelki UWAGA, chwalę się: MAMY WODĘ!!!! I to za pierwszym wierceniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 17.01.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 co do pralni - to u nas będzie identycznie jak u Dundelki UWAGA, chwalę się: MAMY WODĘ!!!! I to za pierwszym wierceniem! Super OLO-bardzo sie cieszę! My tez bliżej wiosny będziemy kopać studnię, żeby mieć własne ujęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 17.01.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Bshena- jak sprawa z mieszkaniem?? Oj, nie przypominaj mi, bo mnie szlag trafi i krew zaleje!!! Może kiedyś znajdę siły, żeby to opisać, teraz nie mam... Kasy oczywiście też nie mam, a powinnam mieć, 8 stycznia... Dobrze, że na budowie są postępy cały czas, bo chyba bym się kompletnie załamała. Dziś nam przyłącze gazu zrobili (hehe bez gazu póki co), od poniedziałku grzejniki i piec będą montować. Może w przyszły weekend będzie już cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 18.01.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Będzie dobrze:) Wiecie co? Jedna rzecz mnie denerwuje, a mianowicie brak światła na gzymsie nad zlewozmywakiem w kuchni... Kto jeszcze może niech zaplanuje sobie tam światło , bo jest trochę ciemno. Ja też jeszcze coś z tym wymyślę , przy okazji jakiegoś remontu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 18.01.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Gzymsie? czyli na wnęce okiennej? Na suficie nie lepiej? po prostu !Ja mam az 3 halogeny a rugi rząd halogenów nad zabudową z lodowka i piekarnikiem. Zaraz cos tam poszukam.... http://images24.fotosik.pl/143/08fe91e0c3fbe142.jpg takie stare zdjecie ale dobrze widać, masz racje Dana koniecznie trzeba oswietlic zlew zwlaszcza jak sie osobiscie zmywa naczynia hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 18.01.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Glizdo! Nawet jak zmywarka zmywa, to trzeba tam światło do pracy, a poza tym nie wszystko do niej wkładasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 18.01.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Glizdo! Nawet jak zmywarka zmywa, to trzeba tam światło do pracy, a poza tym nie wszystko do niej wkładasz OOO Jak sie obruszyła! hehe ja tam oszczedzam i wkładam po ciemku! Gadasz a czego nie mozna wkladac? a jesli nie mozna to won z tym! ja tam wszystko wkladam Chlebek sie piecze Kochana!! jeszcze 58min zostało jak nie wyjdzie albo moja maszyna ta jako 13 zamówiona zdechnie to ja Cię!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 18.01.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Dana !!! ja mam dobry sprzet oświetleniowy do zmywania!! uzywam go jak chodze do wiaty po drzewo:) potem wkleje hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 18.01.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 A ja dzisiaj drożdżowe będę piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 18.01.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 No znowu jesteśmy równocześnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 18.01.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Jak wiecie , budujemy garaż. Ściany już stoją , teraz więźba - wyobraźcie sobie,że drewno na więźbę do garażu będzie nas tyle kosztować , co drewno na więźbę na dom Tak poszła cena w górę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 18.01.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Jak wiecie , budujemy garaż. Ściany już stoją , teraz więźba - wyobraźcie sobie,że drewno na więźbę do garażu będzie nas tyle kosztować , co drewno na więźbę na dom Tak poszła cena w górę!! dobra kochana chleb sama pieczesz to zaoszczedzisz hehe a o to mój wyczyn:) UDAł SIę http://images28.fotosik.pl/143/f73a7191172b75ab.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 18.01.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Jak wiecie , budujemy garaż. Ściany już stoją , teraz więźba - wyobraźcie sobie,że drewno na więźbę do garażu będzie nas tyle kosztować , co drewno na więźbę na dom Tak poszła cena w górę!! dobra kochana chleb sama pieczesz to zaoszczedzisz hehe a o to mój wyczyn:) UDAł SIę http://images28.fotosik.pl/143/f73a7191172b75ab.jpg No tak , Ta to się od razu chwali !! Ja już piekę od prawie 2 tygodni i jeszcze nie zdążyłam się pochwalić Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 18.01.2008 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 no dobra więcej nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts