Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej,

my z mężuniem też jesteśmy zainteresowani budową Neptunka ;) Pooglądałam Wasze domki i coraz bardziej mi się podoba. U nas cały ten proces dopiero się zaczyna - dopiero zakupiliśmy działkę i jak na razie czekamy na decyzję o warunkach zabudowy. Przerażają nas trochę te wszystkie formalności - ja już bym chciała urządzać! ;)

Nie wiem czy mogę się wypowiedzieć na temat płytek Aleksandra W., ale te trzecie są prześliczne ;)

Pozdrawiam

Zacząć to ja bym zaczęła już dzisiaj, ale najpierw trzeba "skombinować" te wszystkie papierki, zgody, decyzje od różnych instytucji - dobija mnie to, że zanim fizycznie zacznie stać nasz domek to pewnie jakieś pół roku (albo i lepiej) minie :-?

Pozdrawiam serdecznie :wink:

ps. pochodzę z Radomia :wink:

Hej,

my z mężuniem też jesteśmy zainteresowani budową Neptunka ;) Pooglądałam Wasze domki i coraz bardziej mi się podoba. U nas cały ten proces dopiero się zaczyna - dopiero zakupiliśmy działkę i jak na razie czekamy na decyzję o warunkach zabudowy. Przerażają nas trochę te wszystkie formalności - ja już bym chciała urządzać! ;)

Nie wiem czy mogę się wypowiedzieć na temat płytek Aleksandra W., ale te trzecie są prześliczne ;)

Pozdrawiam

WITAJ MAGDUSKA!!! :D

OCZYWISCIE :) mozesz!

Mnie tez bardzo podobaja sie te ostatnie, ale mojemu mezowi nie..

jaszczurka! gratuluje!

Magduska witaj serdecznie na Naszym forum!!!!

wspolczuje tych formalnosci,wiem jak to wkurza.. te papierki i najgorsze-oczekiwanie!!!!! jak tu sie chce wbic pierwsza łopatę!! Ale spokojnie na wiosne,oze lato bedziesz wklejac juz zdjecia... powodzenia póki co :lol: :lol:

Dana moja kochana -wróciłam ,ale musze przyznac ze film ''Jeszcze raz'' nie zachwycił mnie!! taki na siłe wylansowany hit kinowy łeee tam!

Zapomniałam... tak jak mowiłam ..uszycie rolet rzymskich do salonu i kuchni + 2 firaneczki gładkie proste do sypialni 4400zł !!!!!!!!!!!!!!! firanka 70zł m/b za co pytam sie ta cena? kurde!!!!!!!!!!!

3oknax3m/b 9-10 m firanki...dobra niech z kuchnia to12m/b razem jakies 1000zł z sypialnia 1200 to juz z górka! to gdzie do 4000!!! +400 jeszcze ,wydebilam w tej cenie jeszcze bieznik,moze jeszcze serwetki/podkładki na stoł... ja nie mogę!!!!!!! i co tu robić? jak ja nic innego nie chce tylko rolety rzymskie!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: a z montażem oczywiscie ponoc 600zł cos takiego-przyjazd itd

Zapomniałam... tak jak mowiłam ..uszycie rolet rzymskich do salonu i kuchni + 2 firaneczki gładkie proste do sypialni 4400zł !!!!!!!!!!!!!!! firanka 70zł m/b za co pytam sie ta cena? kurde!!!!!!!!!!!

3oknax3m/b 9-10 m firanki...dobra niech z kuchnia to12m/b razem jakies 1000zł z sypialnia 1200 to juz z górka! to gdzie do 4000!!! +400 jeszcze ,wydebilam w tej cenie jeszcze bieznik,moze jeszcze serwetki/podkładki na stoł... ja nie mogę!!!!!!! i co tu robić? jak ja nic innego nie chce tylko rolety rzymskie!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

PŁAĆ I PłACZ :D :D :D

3oknax3m/b 9-10 m firanki...dobra niech z kuchnia to12m/b razem jakies 1000zł z sypialnia 1200 to juz z górka! to gdzie do 4000!!! +400 jeszcze ,wydebilam w tej cenie jeszcze bieznik,moze jeszcze serwetki/podkładki na stoł... ja nie mogę!!!!!!! i co tu robić? jak ja nic innego nie chce tylko rolety rzymskie!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Danusia a nie chcesz jaszczureczce kupić?????? popłaczemy razem co? :lol: :lol: :lol:

Danusia a nie chcesz jaszczureczce kupić?????? popłaczemy razem co? :lol: :lol: :lol:

Jasne , no problem :D :D :D :D

Magi!

A Ty to chyba chcesz oberwać??? Co tak długo się nie odzywasz ?????

Jestem jestem :lol: :lol: :lol: Ja cały czas Was podglądam i czytam, tylko mam kiepski net i jak się zabieram za pisanie to mi pada. Wczoraj miałam właśnie wieczorkiem wkleić parę zdjęć ale nic z tego nie wyszło. My sobie powoli żyjemy, ja siedzę w domku. Od poniedziałku podobno :evil: mają ruszyć z gazem i wodą :evil: Błoto okrutne, niedługo kupię sobie chyba kajak i będę płynąć do drogi żeby zawieźć Wikę do szkoły. Mam zdemowlowną kuchnię, przygotowaną do zrobienia imstalacji gazowej, więc jak się z jednym ogarnę, to mi w drugim miejscu zrobią bajzel. Czekam nadal na drzwi do garderób i na zabudowę do babci do pokoju. Kasa się kończy, mebli brak :cry: ale da się żyć na razie z tym co mamy.

Zaraz postaram się wkleić jakieś foty.

Buziaki

Oto foty.

Kuchnia już była, ale koleżanka mnie prosiła, więc powtórka:

http://images32.fotosik.pl/113/7fe8866a100fea54m.jpg

http://images31.fotosik.pl/114/e04b474be9a40a7fm.jpg

Listwa pod szafkami zdjęta w związku z demolką gazową.

http://images34.fotosik.pl/113/2a39b7b33f93e8c2m.jpg

Korzystamy na razie do gotowania z gazu z butli.

http://images27.fotosik.pl/143/20aa26b8bc226eafm.jpg

http://images32.fotosik.pl/113/472553076c8042c1m.jpg

jaszczurka, dzięki za miłe przywitanie :)

Bshena, ;)

Powiedzcie mi proszę jedną rzecz - ponieważ nie stać nas na sfinansowanie budowy w 100% z naszych środków to musimy oglądać się za kredytem - jaki bank polecacie? i jak to mniej więcej wygląda? bank wypłaca w transzach czy od razu całość? jeeeeju..., kompletnie się na tym nie znam :-?

Magi77, całkiem fajna kuchnia ;)