dundela 24.01.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Magda,ja okno otwieram jak chce sie wydrzec na kogos,a tak to tylko uchylam, i załuje ze nie zrobiłam tez niższego ,blizej blatu,osobiscie mam problemy z uchyleniem okna-mogłoby byc nizej a umyc mozna z zew, rob jak wolisz He, he, he - bo Jaszczurka to kurdupelek i nie sięga do klameczki Ja tam nie mam żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 24.01.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Magda,ja okno otwieram jak chce sie wydrzec na kogos,a tak to tylko uchylam, i załuje ze nie zrobiłam tez niższego ,blizej blatu,osobiscie mam problemy z uchyleniem okna-mogłoby byc nizej a umyc mozna z zew, rob jak wolisz He, he, he - bo Jaszczurka to kurdupelek i nie sięga do klameczki Ja tam nie mam żadnych problemów Ty Danucha! nie bądź taka madra!! bo Ci powiedziałam żebys zrobiła okno nizej Jedni stali po wzrost drudzy po rozum hehe A mowilam ze garderobe mam z tej samej okleiny co panele w sypialni? to moze pan Romek zrobi mi te 2 panele hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.01.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Jaszczurka ależ serdecznie Cię zapraszam Paneli mi zostało full Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 24.01.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Magda,ja okno otwieram jak chce sie wydrzec na kogos,a tak to tylko uchylam, i załuje ze nie zrobiłam tez niższego ,blizej blatu,osobiscie mam problemy z uchyleniem okna-mogłoby byc nizej a umyc mozna z zew, rob jak wolisz He, he, he - bo Jaszczurka to kurdupelek i nie sięga do klameczki Ja tam nie mam żadnych problemów Ty Danucha! nie bądź taka madra!! bo Ci powiedziałam żebys zrobiła okno nizej Jedni stali po wzrost drudzy po rozum hehe A mowilam ze garderobe mam z tej samej okleiny co panele w sypialni? to moze pan Romek zrobi mi te 2 panele hahaha O nie, moja droga - okno to sama chciałam obniżyć , tylko Was się radziłam.Również obniżyłam okno łukowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 25.01.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Magda,ja okno otwieram jak chce sie wydrzec na kogos,a tak to tylko uchylam, i załuje ze nie zrobiłam tez niższego ,blizej blatu,osobiscie mam problemy z uchyleniem okna-mogłoby byc nizej a umyc mozna z zew, rob jak wolisz He, he, he - bo Jaszczurka to kurdupelek i nie sięga do klameczki Ja tam nie mam żadnych problemów Ty Danucha! nie bądź taka madra!! bo Ci powiedziałam żebys zrobiła okno nizej Jedni stali po wzrost drudzy po rozum hehe A mowilam ze garderobe mam z tej samej okleiny co panele w sypialni? to moze pan Romek zrobi mi te 2 panele hahaha O nie, moja droga - okno to sama chciałam obniżyć , tylko Was się radziłam.Również obniżyłam okno łukowe. co?????????????? sama chciałaś? jak dzis pamietam jak dzwoniłam do ciebie zebys obnizała bo strasznie wysoko! pędziłaś wtedy na budow zeby powiedziec-przypomnij sobie ale to nieistotne ide bułki robic hehe jak nie wyjda to na pewno zaczarowałaś! Magi ty moja kochana,ze ja nie pomyslalam jak byłam u ciebie,No! A ty zyjesz? zagladaj tu czesciej moja droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 25.01.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Ok, niech Ci będą wszystkie zasługi policzone!! Wszem i wobec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 25.01.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Ok, niech Ci będą wszystkie zasługi policzone!! Wszem i wobec! daj spokoj Dundelko,tak tylko paple,I LOVE YOU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 25.01.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 jaszczurka, garderóbka extra!!! tak to teraz wygląda u nas: pokój nad salonem http://images26.fotosik.pl/147/fd0b2568e7d03bc7med.jpg łazienka http://images27.fotosik.pl/146/c6b2c77ef42407bbmed.jpg i schody frontowe, trochę ciemno i nabałaganione, ale wiadomo o co chodzi http://images33.fotosik.pl/119/78c5533b48e474c9med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 25.01.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Dzięki Ola Czy ja dobrze widzę?? masz tak niską scianke kolankową? u mnie jest nisko ,ale u Ciebie to juz ostro! ja mam problem z umeblowaniem pokoju syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 26.01.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Jeśli chodzi o tynki, to my mamy rigipsy, sa bardzo gładkie )) To kładliście rigipsy na ścianach w całym domu?? I na górze i na dole? Tak, właśnie tak. A czemu się tak dziwisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 26.01.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 U nas w poniedziałek skończą montować piec i resztę grzejników. Mam nadzieję, że od środy będziemy już mieli ogrzewanie. Jak tylko chałupa się nagrzeje, to ruszymy z kopyta parkiety, kafelki, malowanie, i przeprowadzka za miesiąc, ale będzie fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 26.01.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Jaszczurka, garderoba glancuś! Od razu widać, że kobieta lubi porządek! Ola, gonisz mnie. Masz kaloryfery? Jakie masz w pokoju nad salonem i garażem? Takie jak w projekcie? Ola, mam taką samą ściankę kolankową. Jaszczurka, czemu masz problem z umeblowaniem pokoju synka? Ten pokój jest wielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 26.01.2008 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Acha, Ola, sprawdź czy te folie na oknach u Ciebie jeszcze się łatwo zdejmują. Mój braciszek jak budował, to w porę ich nie zdjął i niestety już zostały, na zawsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 27.01.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Jeśli chodzi o tynki, to my mamy rigipsy, sa bardzo gładkie )) To kładliście rigipsy na ścianach w całym domu?? I na górze i na dole? Tak, właśnie tak. A czemu się tak dziwisz? Ponieważ pierwszy raz spotkałam się z tym ,że ktoś kładzie rigipsy na dole, ale podobno też się tak stosuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 27.01.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Mam kłopot bo nic nie mozna postawic pod sciana....albo jak postawisz to podchodzac łbem walisz w skos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 27.01.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 E... jaszczurka, właśnie taki urok mają skosy )) Ogromnie mi się podobają takie jakie są i nie zmieniłabym ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 27.01.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Ola, czy w ociepleniu poddasza, masz folię między wełnami? A nie bezpośrednio nad rigipsami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 28.01.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Bshena, u nas była folia, potem wełna, jeszcze raz folia i rigipsy- mam nadzieję, że nic nie pomieszałam. Spytam jeszcze męża na wszelki wypadek Dzięki za przypomnienie odnośnie folii na oknach- mój mężuś mówi, że jak nie chce odchodzić, to trzeba "na gorąco" (może być nawet na suszarkę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 28.01.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Odnośnie ścianki kolankowej, to podpisuję się pod Bsheną, to jest poddasze a poddasza już tak mają i w tym ich urok . Dobrze, że pokoje są duże! Jestem zwolenniczką zostawiania ścianki kolankowej zgodnie z projektami. Niedługo przyjadą do nas płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 28.01.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Mam już kafle na kawałek holu. Przyłożyłam je na sucho. Wyglądają prześlicznie Aż nabrałam na nowo ochoty do dalszych prac przy budowie ))Szukam jeszcze czegoś na podłogę do kuchni. http://images34.fotosik.pl/122/18f122fee9173681.jpg http://images27.fotosik.pl/148/770c257e4500ca0c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts