Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

witajcie koleżanki i kolegi :-)

pilnie poszukuję DUUUŻEJ ilości zdjęć dachu, na którym położona jest dachówka - bez znaczenia czy sciany są z porothermu, czy też gazobetonu

mam problem z kolejną transzą, no i jak bank zobaczy że "położyliśmy" dachówkę, to działać możemy dalej - bo dostaniemy kolejną transzę, a szkoda mi czasu i pieniędzy na krótkoterminowe kredyty

pomóżcie proszę :-)

chętnych proszę o maile na adres [email protected]

ps. u nas na razie nic się nie dzieje, jest więźba, odeskowana, jest papa, łaty i kontrłaty, no i kominy, które zaraz będą okładane, no i tyle

liczę, że za dwa tygodnie prace ruszą znów pełną parą, czyli dachówka, no i wtedy okna, w przyszłym tygodniu pomiary i zlecenie, bo zaraz będzie podwyżka i chcemy zdążyc z zakupem przed

pozdrawiam

sławek

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ależ koleżanki ja też tu zaglądam :lol: niewiele piszę, bo nie mam za bardzo co, a poza tym rzadko teraz siedzę w necie :lol:

Jaszczurka, to kiedy wpadasz po te panele??

Pozdrawiam

to pisz

-hej ,jestem !

serio masz 2szt?

Madzia! a co tam u Ciebie" nowego"? no cos tam na pewno jest,poszkaj to znajdziesz cos ''nowego'' czym można by sie pochwalić!

Jest tu kto??????????????????????????? :( :( :( :( :( :(

No widzisz , Jaszczurka - nikt tu już nie zagląda... :( Pozostałyśmy tylko my - stare weteranki :) :)

No!!!!!!!! chodź Dana przeniesiemy sie na inne forum :cry: :cry:

dziewczyny!!!!!! nie róbcie tego!!!! co ja bym bez Was zrobiła?.. :roll:

u nas jakoś leci, dzisiaj podpisujemu umowę o schody i nie obyło się bez różnicy zdań- ja chcę takie jak w projekcie (dwuzabiegowe) a mój mąż wymyślił jednozabiegowe z wejściem obok sypialni i wyjściem obok pokoju nad salonem. Myślę, że stanie na moich :)

piszcie wszyscy co tam u Was??

Bshena, proszę wklej jakieś zdjęcia! na pewno coś tam nowego masz.

acha i napisz coś więcej o schodach-jakie robicie: materiał, kierunek biegu, tralki, CENA, itp.

Witam!

Jestem tu nowy, ale jak rozpocząłem lekturę tego forum to od razu zrozumiałem, że to dla mnie prawdziwa skarbnica wiedzy :) , a dopiero przeczytałem pierwsze 3 z 42 stron!

Ja jestem na samym starcie przygody z Neptunem, gdyż dopiero wczoraj zamówiłem projekt.

Ale, że przymierzałem się do niego od około 2 tygodni to mogę już swoje 3 grosze wtrącić :wink: .

Jak zobaczyłem zmiany, jakie wprowadzacie to z zadowoleniem spostrzegłem, że:

- kilka z pomysłów jest super,

- kilka innych wygląda prawie tak samo jak to co sobie sam zaplanowałem pozmieniać (co utwierdza mnie o właściwym kierunku myślenia),

- a cieszy mnie i to, że mam zamiar wprowadzić kilka innych zmian nieco innych co spowoduje, że każdy będzie miał Neptuna w "swoim stylu".

Na zakończenie pierwszego posta spytam tylko kto jest możliwie najbliżej mnie i mojego Neptuna :p tzn. Lubina w woj. dolnośląskim. Obecnie z przeczytanych postów wyłoniłem Nysę, ale że przeczytałem 10% z całości forum może się mylę i ktoś się stawia znacznie bliżej?

pozdrawiam

Darek

mrdim ty jestes z Lubina to tak jak ja My niestety zrezygnowalismy z budowania Neptuna - za drogi domek jak dla nas - ale jakby nie patrzec niespelnione nasze marzenie

mozna zapytac gdzie sie budujesz My na oborze Zaczniemy mam nadzieje wiosna ale niestety nie Neptunka - oh jaka szkoda :cry:

mam nadzieje ze gdzies z drugiej strony Lubina bo serce by mi peklo jakbym go miala gdzies w zasiegu wzroku

mrdim ty jestes z Lubina to tak jak ja My niestety zrezygnowalismy z budowania Neptuna - za drogi domek jak dla nas - ale jakby nie patrzec niespelnione nasze marzenie

mozna zapytac gdzie sie budujesz My na oborze Zaczniemy mam nadzieje wiosna ale niestety nie Neptunka - oh jaka szkoda :cry:

mam nadzieje ze gdzies z drugiej strony Lubina bo serce by mi peklo jakbym go miala gdzies w zasiegu wzroku

No to polecam jakieś kropelki na serce :wink: . Będziemy stawiać właśnie w Oborze.

Dla reszty forumowiczów małe wyjaśnienie hahaaa - nazwa wiochy straszna brrrrr, ale położenie super 3km od miasta, no i na osłodę nazwa ulicy Bursztynowa :), a poza tym działka ładnie położona.

Kassiu, a można wiedzieć, gdzie i jaki projekt będziesz budowć?

No i szalenie szkoda, że nie budujecie jednak Neptuna :( - byłoby tak fajnie na miejscu wymieniać doświadczenia - a swoją drogą jaki ten świat mały :p .

Mrdim Witaj moze teraz troche świeżym powietrzem zawieje na naszym zaniedbanym!!! forum :lol: :lol:

Nie szukaj najblizej do Dany hehe, potem Besik z krakowa i jeszcze ktos z krakowa, przynajmniej tak mi sie wydaje ze w tamtych stronach nikt nie buduje,z drugiej strony,zaskakujące jest ze na warmii nikt jakos nie buduje, najblizej do Kazi i Boni/Gdansk,toruń

To opowiedz w takim razie jakie zmiany planujesz wprowadzic, bardzo żem ciekawa :lol: :lol: :lol: :lol:

Hej....no jaka szkoda.... drogi ten nasz neptunek :evil: :evil: