Robak 07.02.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 witajcie koleżanki i kolegi pilnie poszukuję DUUUŻEJ ilości zdjęć dachu, na którym położona jest dachówka - bez znaczenia czy sciany są z porothermu, czy też gazobetonu mam problem z kolejną transzą, no i jak bank zobaczy że "położyliśmy" dachówkę, to działać możemy dalej - bo dostaniemy kolejną transzę, a szkoda mi czasu i pieniędzy na krótkoterminowe kredyty pomóżcie proszę chętnych proszę o maile na adres [email protected] ps. u nas na razie nic się nie dzieje, jest więźba, odeskowana, jest papa, łaty i kontrłaty, no i kominy, które zaraz będą okładane, no i tyle liczę, że za dwa tygodnie prace ruszą znów pełną parą, czyli dachówka, no i wtedy okna, w przyszłym tygodniu pomiary i zlecenie, bo zaraz będzie podwyżka i chcemy zdążyc z zakupem przed pozdrawiam sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 08.02.2008 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Danusiu, my nie zmienialiśmy wymiaru drzwi frontowych, mają 90 cm. ATwoje ile kosztowały?? Robak, wszystkie zdjęcia naszego dachu jakie mam są tu na forum. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 08.02.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Moje kosztowały 4700 zł , szer . 150 cm.Tzn. na razie zapłaciłam 3700 a 1000 dopiero jak wymienią mi ten nieszczęsny witraż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 08.02.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 a moje tam 500zł hehehe Pogadam z majstrem jak da rade to wstawimy swietlik , a co mam miec gorzej od Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 10.02.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Jest tu kto??????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 10.02.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Jest tu kto??????????????????????????? No widzisz , Jaszczurka - nikt tu już nie zagląda... Pozostałyśmy tylko my - stare weteranki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 10.02.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Jest tu kto??????????????????????????? No widzisz , Jaszczurka - nikt tu już nie zagląda... Pozostałyśmy tylko my - stare weteranki No!!!!!!!! chodź Dana przeniesiemy sie na inne forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 10.02.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Chyba tak trzeba będzie zrobić, może inni się wtedy zmobilizują...Jak również Ci, co się powprowadzali i zupełnie o nas zapomnieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 11.02.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Chyba tak trzeba będzie zrobić, może inni się wtedy zmobilizują...Jak również Ci, co się powprowadzali i zupełnie o nas zapomnieli... dawaj na -''złamane serce'' hehehe jak nie ma to utworzymy! zaszalałaś wczoraj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 11.02.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 No co TY! Byłam bardzo grzeczniutka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.02.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ależ koleżanki ja też tu zaglądam niewiele piszę, bo nie mam za bardzo co, a poza tym rzadko teraz siedzę w necie Jaszczurka, to kiedy wpadasz po te panele?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 11.02.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Ależ koleżanki ja też tu zaglądam niewiele piszę, bo nie mam za bardzo co, a poza tym rzadko teraz siedzę w necie Jaszczurka, to kiedy wpadasz po te panele?? Pozdrawiam to pisz -hej ,jestem ! serio masz 2szt? Madzia! a co tam u Ciebie" nowego"? no cos tam na pewno jest,poszkaj to znajdziesz cos ''nowego'' czym można by sie pochwalić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 12.02.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Jest tu kto??????????????????????????? No widzisz , Jaszczurka - nikt tu już nie zagląda... Pozostałyśmy tylko my - stare weteranki No!!!!!!!! chodź Dana przeniesiemy sie na inne forum dziewczyny!!!!!! nie róbcie tego!!!! co ja bym bez Was zrobiła?.. u nas jakoś leci, dzisiaj podpisujemu umowę o schody i nie obyło się bez różnicy zdań- ja chcę takie jak w projekcie (dwuzabiegowe) a mój mąż wymyślił jednozabiegowe z wejściem obok sypialni i wyjściem obok pokoju nad salonem. Myślę, że stanie na moich piszcie wszyscy co tam u Was?? Bshena, proszę wklej jakieś zdjęcia! na pewno coś tam nowego masz. acha i napisz coś więcej o schodach-jakie robicie: materiał, kierunek biegu, tralki, CENA, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrdim 12.02.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witam! Jestem tu nowy, ale jak rozpocząłem lekturę tego forum to od razu zrozumiałem, że to dla mnie prawdziwa skarbnica wiedzy , a dopiero przeczytałem pierwsze 3 z 42 stron! Ja jestem na samym starcie przygody z Neptunem, gdyż dopiero wczoraj zamówiłem projekt. Ale, że przymierzałem się do niego od około 2 tygodni to mogę już swoje 3 grosze wtrącić . Jak zobaczyłem zmiany, jakie wprowadzacie to z zadowoleniem spostrzegłem, że: - kilka z pomysłów jest super, - kilka innych wygląda prawie tak samo jak to co sobie sam zaplanowałem pozmieniać (co utwierdza mnie o właściwym kierunku myślenia), - a cieszy mnie i to, że mam zamiar wprowadzić kilka innych zmian nieco innych co spowoduje, że każdy będzie miał Neptuna w "swoim stylu". Na zakończenie pierwszego posta spytam tylko kto jest możliwie najbliżej mnie i mojego Neptuna tzn. Lubina w woj. dolnośląskim. Obecnie z przeczytanych postów wyłoniłem Nysę, ale że przeczytałem 10% z całości forum może się mylę i ktoś się stawia znacznie bliżej? pozdrawiam Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 12.02.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 mrdim ty jestes z Lubina to tak jak ja My niestety zrezygnowalismy z budowania Neptuna - za drogi domek jak dla nas - ale jakby nie patrzec niespelnione nasze marzenie mozna zapytac gdzie sie budujesz My na oborze Zaczniemy mam nadzieje wiosna ale niestety nie Neptunka - oh jaka szkoda mam nadzieje ze gdzies z drugiej strony Lubina bo serce by mi peklo jakbym go miala gdzies w zasiegu wzroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrdim 12.02.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 mrdim ty jestes z Lubina to tak jak ja My niestety zrezygnowalismy z budowania Neptuna - za drogi domek jak dla nas - ale jakby nie patrzec niespelnione nasze marzenie mozna zapytac gdzie sie budujesz My na oborze Zaczniemy mam nadzieje wiosna ale niestety nie Neptunka - oh jaka szkoda mam nadzieje ze gdzies z drugiej strony Lubina bo serce by mi peklo jakbym go miala gdzies w zasiegu wzroku No to polecam jakieś kropelki na serce . Będziemy stawiać właśnie w Oborze. Dla reszty forumowiczów małe wyjaśnienie hahaaa - nazwa wiochy straszna brrrrr, ale położenie super 3km od miasta, no i na osłodę nazwa ulicy Bursztynowa , a poza tym działka ładnie położona. Kassiu, a można wiedzieć, gdzie i jaki projekt będziesz budowć? No i szalenie szkoda, że nie budujecie jednak Neptuna - byłoby tak fajnie na miejscu wymieniać doświadczenia - a swoją drogą jaki ten świat mały . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 12.02.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Mrdim Witaj moze teraz troche świeżym powietrzem zawieje na naszym zaniedbanym!!! forum Nie szukaj najblizej do Dany hehe, potem Besik z krakowa i jeszcze ktos z krakowa, przynajmniej tak mi sie wydaje ze w tamtych stronach nikt nie buduje,z drugiej strony,zaskakujące jest ze na warmii nikt jakos nie buduje, najblizej do Kazi i Boni/Gdansk,toruń To opowiedz w takim razie jakie zmiany planujesz wprowadzic, bardzo żem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 12.02.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 mrdim ty jestes z Lubina to tak jak ja My niestety zrezygnowalismy z budowania Neptuna - za drogi domek jak dla nas - ale jakby nie patrzec niespelnione nasze marzenie mozna zapytac gdzie sie budujesz My na oborze Zaczniemy mam nadzieje wiosna ale niestety nie Neptunka - oh jaka szkoda mam nadzieje ze gdzies z drugiej strony Lubina bo serce by mi peklo jakbym go miala gdzies w zasiegu wzroku Hej....no jaka szkoda.... drogi ten nasz neptunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 12.02.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Witaj mrdim! Pisz tu szybko , jakie zmiany szykujesz...!OLO z jakiej firmy w końcu zamówiłaś schody??Dawaj linka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 12.02.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2008 Dana ty glizdo jedna!!!!!!!!!!!!! opisik zmieniłaś a do jaszczureczki nie napisiłaś?!!!!!!!!!!!! oooooooo nie odzywaj sie do mnie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts