jaszczurka 02.03.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Już te zdjęcia kiedyś wklejałam:):) A co do parapetów to my też mamy w kolorze okna i najbezpieczniej Robak... mnie sie najbardziej podoba to co napisaleś że Gosia chce to ja zrobie wszystko żeby go miala!!!WOW!!!!!!!!! A dla mnie wygląda jakby tam byl telewizor hahaha nie kominek hahha.No taki oryginalny musze powiedziedzieć ,zupełnie nie w moim stylu, co nie oznacza ze brzydki... robi wrazenie robi! Dana wklejalas? nie pamietam, opuściłam jakąś lekcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 02.03.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Widocznie nie jesteś sumienną uczennicą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robak 02.03.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 hello generalnie może nie tyle o sam kominek nam chodzi ile o to drzewo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbańczyk 02.03.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Qubańczyk A'propos tego WC to nie kumam? wejscie jest czy nie ma z holu? jak nie to co-goscie beda przechodzic przez waszą sypialnie? czy biegac na góre? jesli tak to czym sie kierowaliście? i dlaczego wogole zrezygnowaliscie z wc w holu?[/b] Na dole to jest pokój gościnny.Wejście do łazienki jest od holu tak jak do sypialni. My mamy wszystkie sypialnie na górze każde swoją tylko moja i Agaty jest połączona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.03.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Qubańczyk A'propos tego WC to nie kumam? wejscie jest czy nie ma z holu? jak nie to co-goscie beda przechodzic przez waszą sypialnie? czy biegac na góre? jesli tak to czym sie kierowaliście? i dlaczego wogole zrezygnowaliscie z wc w holu?[/b] Na dole to jest pokój gościnny.Wejście do łazienki jest od holu tak jak do sypialni. My mamy wszystkie sypialnie na górze każde swoją tylko moja i Agaty jest połączona. AAAAA Juz kumam ale jak to to ty masz swoja sypialnie a zona swoją? hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrdim 02.03.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2008 Niedziela, 2 marca przeniosłem się w czasie, w przyszłość . Nie mając jeszcze pozwolenia na budowę, oglądałem szczegółowo jak wygląda Neptun w rzeczywistości, a wszystko za sprawą życzliwości mieszkańców jednego z Neptunków . Jeszcze raz serdeczne dzięki dla gospodyni i gospodarza. pozdr mrdim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 03.03.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Niedziela, 2 marca przeniosłem się w czasie, w przyszłość . Nie mając jeszcze pozwolenia na budowę, oglądałem szczegółowo jak wygląda Neptun w rzeczywistości, a wszystko za sprawą życzliwości mieszkańców jednego z Neptunków . Jeszcze raz serdeczne dzięki dla gospodyni i gospodarza. pozdr mrdim Było nam bardzo milo - pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 03.03.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Siemanko.... żyję jeszcze... jak na razie he he. Czekam już teraz na poprawiony projekt i warunki przyłączy i mam nadzieję że za dwa tygodnie już odbiorę i będę składał już papierzyska o pozwolonko i mam nadzieję że w maju będę już miał pozwolenie... A teraz powoli szykuję sobie już zbrojenie na fundamenty nio i zbieram kaskę ... aaaa i jeszcze mam cały czas problem z sąsiadem zrobił sobie zajezdnie i parking z mojej działeczki także walczę z nimi równo ale to walka z wiatrakami... co raz nowi jacyś jego pracownicy sobie jeżdżą Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 03.03.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 No wreszcie!!! Moze najzwyczajniej zagrodz dechami odprzodu czy jak oni tam wjezdzaja!!!!,albo postaw znak wjezdzasz na własna odpowiedzialność!!!!!!! hehehe Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 03.03.2008 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Sylwia ja już tam różne rzeczy wbijałem to albo powyrywali albo pozaginali, bo to różni jego robotnicy tak jeżdżą nie właściciel a ekipy u niego często się zmieniają. Ostatnio zakopałem takie 150 cm słupki i jak ostatnio byłem to nie ruszyli ale za to drogę dojazdową tak rozje...li że dojazdu do działki brak. Na forum bywam codziennie nio prawie, śledzę wasze postępy nio i kurde zazdroszczę wam ostatnio ponownie zacząłem czytać od początku całe to forum co by cosik ciekawego wyczytać jak wy pewne rzeczy rozwiązywaliście. Także cały czas jestem z wami a jak już zacznę budowę to na pewno będę " wzorowym przodownikiem forum "pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 03.03.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Na chamstwo nie ma rady!!!! Ja to bym taki dym tam kręciła, ze.... No co? lubie dym kręcić hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 03.03.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2008 Jeeeezuuuu - jak to dobrze ,że ja nie mam żadnych sąsiadów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 04.03.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 dobrze ,ze ja mam fajnych sąsiadów.Z 5 działek na naszym polu 3 domy stoją ,jeden ma fundamenty,wszyscy sąsiedzi sa ok. i bez problemu poratuja w razie potrzeby,jak zabraknie piasku ,żwiru,deski itp.Droga dojazdowa jest nasza wspólna ,ale za nim na nią wjedziemy musimy przejechac gminną.A ci co mieszkają bezpośrednio przy gminnej nie sa zachwyceni najprosciej mówiac,ze im niszczymy dojazd do domu ciezarówkami wożącymi materiały. BAWIŁAM sie troche elewacją mojego neptunka na "paint-cie" i wyszło mi coś takiego.Co byście zmienili?okna zamówione wiec zostaja,a reszte moge kolorować.Aha mam scianki dzialowe na górze od tygodnia.Całkiem duże te pokoje wyszły. http://img98.imageshack.us/img98/660/domoli2le6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbańczyk 04.03.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Cześć,mam pytanko, ktoś z was robił zwrot vat-u za zeszły rok. ile sie na to czeka?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 05.03.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Qbańczyk, ja robiłam. Ustawowo czeka się do 6 m-cy, jak się ma znajomości to znacznie krócej Teraz urzędy skarbowe są zawalone pitami za 2007 i jest ciężko z terminami. Magda, coś mi ten słup nie pasuje.. u nas pomału, od niedawna mamy gaz i dopiero zaczyna wszystko schnąć (wcześniej stały dwie kozy..) Kibelek się robi, potem będą gładzie i łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 05.03.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 To zazdroszczę wam sąsiadów wyobraźcie sobie np. takie zdarzenie sąsiad przywoził materiały drogę już uszkodził wcześniej także jechał centralnie przez moją działkę dużym ciężarowym samochodem... no i się zakopał po wyciągnięciu samochodu pozostały 40-50 cm koleiny no i co sąsiad zrobił miał to wyrównać no i ku...wa wyrównał gruzem po budowlanym i przysypał piaskiem....ja zaczaiłem dopiero po jakimś czasie i jak mu powiedziałem co on zrobił on odparł że taki gruz mi się przyda jak ja będę budował swój dom...... i co wy na to...Jutro się wybieram na działkę bo musze do architekta do Serocka podjechać to zobaczę co nowego mój sąsiad wymyśli.???!!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 05.03.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 No widzę, że nie masz za sympatycznego sąsiada. Dla pocieszenia powiem, że my również ( u nas poszło o płot) Z początku zgodzili się na wspólny (słupki i siatka i póżniej żywopłot) ale w rezultacie będziemy musieli sami postawić. Zdecydowali, że jednak chcą mieć z desek, bo narazie ich nie stać. Mogłibyśmy sie dostosować, ale już zdecydowali. Gdybyśmy złożyli sie na płot wcale by tak drogo nie wyszlo. A do tego mamy już od lata przygotowane, pomalowane słupki, wystarczy siatke kupic i trochę czasu poświęcić. Zrozumiałabym, że na czas naszej budowy się tak odgrodzili, ale niestety nie. Oto piękny płocik sąsiadów : http://www.mFoto.pl/uploads/2035/dscf2258-small_2caaa.jpg http://www.mFoto.pl/uploads/2035/dscf2261-small_a6156.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 05.03.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Kazia strasznie blisko ten sąsiad ma dom od twojej działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 05.03.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 w sumie ogrodzenie to ja też sam postawiłem od sąsiada (słupi i siatka) miał się dołożyć ale jkoś ucichło więc go nawet teraz nie pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbańczyk 06.03.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Dom jak dom, ale co to za straszydło przy tym "parkanie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts