Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Madzia dziękuje :lol: :lol: :lol:

masz wodę ?!!!! to najwspanialsza rzecz jaka ostatnio wydarzyła sie na naszym forum hehe.W końcu!! ciesze sie razem z Wami :lol: :lol: :lol:

U mnie dzis pogoda marzenie.......... pięknie..... nic wspolnego z ostatnim moim zdjeciem :lol: :lol: Czego nie moge powiedziec o Dundeli hehe.... biało!!! przelazło na nią.ostatnie moje zdjecie-bardzo mi sie podoba :wink: :wink:

http://images26.fotosik.pl/182/f715685bbf6c65cc.jpg

i jeszcze jedno

http://images27.fotosik.pl/181/c1e7d98ee96ce9c5.jpg

Madzia- cieszę się ,że macie wreszcie wodę!! :D :D :D

Jaszczurka- a nie przypiekło Ci ogonka???

Faktycznie, u nas zrobiło sie zimowo...Dzisiaj rano musiałam polewać wodą szyby w samochodzie , bo ktoś mi podprowadził skrobaczkę :evil: :D :D

A po Świętach ledwo żyję...

Kochanie opaliłam się na MACHOń hahaha

a u mnie dalej wiosna PIEKNIE!!! Zabieram dzieciaczki dzis do kina .troche relaksu nie zaszkodzi :lol: :lol:

Dzięki Dziewczynki :lol: Na Was zawsze można liczyć :lol: :lol: :lol:

U nas postępy w związku z wodą w domu :lol: :wink: :lol: W końcu uruchomiłam pralkę i zmywarkę i sobie piorę i piorę :lol: Czekam tylko na pogodę żeby suszyć pranko na dworku, na słoneczku.

Od jutra układać będą kostkę, podsypaliśmy też drogę więc w końcu można do nas dojechać :roll: :roll: :roll: w przyszłym tygodniu może popłynie gaz (jestem dobrej myśli).

Na razie to tyle. Pozdrawiam poświątecznie :lol:

Magi mam pytanko do Ciebie w jakich składach zaopatrywałaś się w materiały może znasz jakieś składy godne polecenia właśnie w okolicach na północ od Warszawy. Z góry dziękuję. :wink:

Więc jeśli chodzi o składy, w których my zamawialiśmy towar to pierwszą partię towaru (cement, bloczki, cegły itp. zamówiliśmy w MarkBud ale coś nas tam wkurzyło (już niepamiętam) i potem to już większość z Zakpolu w Nieporęcie. Szybko, sprawnie bez kłopotów. Ceny konkurencyjne i bez problemu z dowozem (blisko).

U nas niestety od rana zima, więc z kostki jak na razie nic. A miało być tak pięknie :roll: :roll: :roll:

alez świetnie czyta sie takie optymistyczne wiadomosci :))))

normalnie chyba Cie Kochana odwiedze hehee, bo ty do mnie to ech.......

Kochana nie strasz, nie strasz, tylko pakuj się i przyjeżdzaj :lol: :lol: :lol: Czekam :lol: :lol: :lol:

ja nie straszę...ostrzegam hehe

u nas rano-zima, teraz wiosna,nie za ciepło no ale bez sniegu!

Witajcie.

Odkad zamieszkalam na wsi mam jedynie media niezbebne do zycia (woda, prad, gaz), internetu jeszcze nie mam, wiec loguje sie tylko, jak wpadam na chwilke do pracy. Zdjeciami na razie jeszcze nie bede Was straszyc, jak uda mi sie uporzadkowac fragmenty rzeczywistosci, to popstrykam troche zdjec :)

hej dziewczyny!Powoli wszystko zaczyna sie układać,mój Karol ma sie juz dobrze,wypisali go dzisiaj.

w PONIEDZIAŁEK MONTUJĄ OKNA HURA! [/b]

Superrrrrrrr

A u mnie jesli chodzi o okna to chyba mnie szlag jakiś trafi!!!!!!!! w łukowym oknie chyba mam gdzies rozszczelnienie,jak słonce swieci to zachodzi w srodku parą!!! i co teraz mam zdjąc jedno skrzydło i oddac do reklamacji????? i co , zostane bez okna hehe normalnie szok!