jaszczurka 19.03.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Ola! moja Danucha jest the best!Ja nie mam kafli w rogu tylko na podłodze...na razie nie mam wanny wiec nie wiem czy to zle czy dobrze, ale mam nadzieję , że nie bedą konieczne tym bardziej ze wanna nie bedzie dotykała sciany, ok 0.5 m bedzie odsunięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 20.03.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 ciiiiiiiszaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 20.03.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Nooooo......jak makiem zasiał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 21.03.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 cisza czisz ,a ja własnie wpadłam na chwikle do domu po rzexzy na zmiane,bo mój mały synek jest w szpitalu, takze życze WAM wszystkim NEPTUNIANOM DUŻO ZDROWIA (PRZEDE WSZYSTKIM) I RADOŚCI ,PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbańczyk 21.03.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wszystkiego naj naj dla wszysztkich NEPTUNIAKÓW mieszkających budujących i sympatyzujących.Udanych Świąt Wielkanocnych życzą Kuba i Agata http://img216.imageshack.us/img216/4857/dsc01657bn0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.03.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Zdrowych, Spokojnych, Rodzinnych i Neptunkowych Świąt Wielkanocnych życzy Magda z Rodzinką Ps.Mam w końcu wodę hura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 24.03.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Madzia dziękuje masz wodę ?!!!! to najwspanialsza rzecz jaka ostatnio wydarzyła sie na naszym forum hehe.W końcu!! ciesze sie razem z Wami U mnie dzis pogoda marzenie.......... pięknie..... nic wspolnego z ostatnim moim zdjeciem Czego nie moge powiedziec o Dundeli hehe.... biało!!! przelazło na nią.ostatnie moje zdjecie-bardzo mi sie podoba http://images26.fotosik.pl/182/f715685bbf6c65cc.jpg i jeszcze jedno http://images27.fotosik.pl/181/c1e7d98ee96ce9c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 24.03.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Tym razem stronka należy do mnie juppi!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 25.03.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Madzia- cieszę się ,że macie wreszcie wodę!! Jaszczurka- a nie przypiekło Ci ogonka??? Faktycznie, u nas zrobiło sie zimowo...Dzisiaj rano musiałam polewać wodą szyby w samochodzie , bo ktoś mi podprowadził skrobaczkę A po Świętach ledwo żyję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 25.03.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Madzia- cieszę się ,że macie wreszcie wodę!! Jaszczurka- a nie przypiekło Ci ogonka??? Faktycznie, u nas zrobiło sie zimowo...Dzisiaj rano musiałam polewać wodą szyby w samochodzie , bo ktoś mi podprowadził skrobaczkę A po Świętach ledwo żyję... Kochanie opaliłam się na MACHOń hahaha a u mnie dalej wiosna PIEKNIE!!! Zabieram dzieciaczki dzis do kina .troche relaksu nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.03.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dzięki Dziewczynki Na Was zawsze można liczyć U nas postępy w związku z wodą w domu W końcu uruchomiłam pralkę i zmywarkę i sobie piorę i piorę Czekam tylko na pogodę żeby suszyć pranko na dworku, na słoneczku. Od jutra układać będą kostkę, podsypaliśmy też drogę więc w końcu można do nas dojechać w przyszłym tygodniu może popłynie gaz (jestem dobrej myśli). Na razie to tyle. Pozdrawiam poświątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 25.03.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 alez świetnie czyta sie takie optymistyczne wiadomosci ))) normalnie chyba Cie Kochana odwiedze hehee, bo ty do mnie to ech....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 26.03.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Magi mam pytanko do Ciebie w jakich składach zaopatrywałaś się w materiały może znasz jakieś składy godne polecenia właśnie w okolicach na północ od Warszawy. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.03.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Magi mam pytanko do Ciebie w jakich składach zaopatrywałaś się w materiały może znasz jakieś składy godne polecenia właśnie w okolicach na północ od Warszawy. Z góry dziękuję. Więc jeśli chodzi o składy, w których my zamawialiśmy towar to pierwszą partię towaru (cement, bloczki, cegły itp. zamówiliśmy w MarkBud ale coś nas tam wkurzyło (już niepamiętam) i potem to już większość z Zakpolu w Nieporęcie. Szybko, sprawnie bez kłopotów. Ceny konkurencyjne i bez problemu z dowozem (blisko). U nas niestety od rana zima, więc z kostki jak na razie nic. A miało być tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.03.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 alez świetnie czyta sie takie optymistyczne wiadomosci ))) normalnie chyba Cie Kochana odwiedze hehee, bo ty do mnie to ech....... Kochana nie strasz, nie strasz, tylko pakuj się i przyjeżdzaj Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 26.03.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 alez świetnie czyta sie takie optymistyczne wiadomosci ))) normalnie chyba Cie Kochana odwiedze hehee, bo ty do mnie to ech....... Kochana nie strasz, nie strasz, tylko pakuj się i przyjeżdzaj Czekam ja nie straszę...ostrzegam hehe u nas rano-zima, teraz wiosna,nie za ciepło no ale bez sniegu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 27.03.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Hej , budowniczy!Co jest z Wami , Olo, Bshena!!!I inniCzemu się nie odzywacie? Jakies foty może?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 27.03.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Witajcie. Odkad zamieszkalam na wsi mam jedynie media niezbebne do zycia (woda, prad, gaz), internetu jeszcze nie mam, wiec loguje sie tylko, jak wpadam na chwilke do pracy. Zdjeciami na razie jeszcze nie bede Was straszyc, jak uda mi sie uporzadkowac fragmenty rzeczywistosci, to popstrykam troche zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 27.03.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 hej dziewczyny!Powoli wszystko zaczyna sie układać,mój Karol ma sie juz dobrze,wypisali go dzisiaj. w PONIEDZIAŁEK MONTUJĄ OKNA HURA! [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 27.03.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 hej dziewczyny!Powoli wszystko zaczyna sie układać,mój Karol ma sie juz dobrze,wypisali go dzisiaj. w PONIEDZIAŁEK MONTUJĄ OKNA HURA! [/b] Superrrrrrrr A u mnie jesli chodzi o okna to chyba mnie szlag jakiś trafi!!!!!!!! w łukowym oknie chyba mam gdzies rozszczelnienie,jak słonce swieci to zachodzi w srodku parą!!! i co teraz mam zdjąc jedno skrzydło i oddac do reklamacji????? i co , zostane bez okna hehe normalnie szok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts