Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dundelko tak właśnie miało być, to celowe. Tam jest łazienka i nie chcieliśmy by to okno było takie duże jak w sypialni.

Magda... co było maleństwu?

tak juz chyba ktos robił, ale nie pamietam kto...

A WIECIE CO?!!!!!!!!!!!!!!! Mamy nowego Neptunkowicza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolejny Grześ, sąsiad Maggi!!! Ta to ma szczescie!!!! :evil: hehe Myślę, że niedługo się odezwie, nie pytać mnie , bo nic więcej nie wiem 8) 8) 8) 8)

dziewczyny!mój Karol miał zapaleni krtani,pózniej złapał wymioty i biegunki,bo wszystkie dzieciaki na oddziale to miały.

pózniej okazało sie ,ze na zdjeciusą zmiany w płucach i ma lekkie zapalenie płuc ,któro leczyło sie przy okazji antybiotykiem zapisanym na krtań.

ale niestety czeka nas echo serca ,bo usłuszeli szmerek w sercu.

mam nadzieje ,ze wszystko bedzie ok.w kazdym razie na chorego na serce to on nie wyglada.Szaleje jak ptak wypuszczony z klatki

hello

a u nas zakończyli układanie dachówki, jutro jeszcze obróbka kominów i w poniedziałek gąsiory

no i cholera coś nam nie idą instalacje

elektryka miała być położona juz tydzień temu, a nawet jeszcze nie zaczęta

co i woda też porażka, wczoraj spotkałem się z trzecim majstrem w tej sprawie

miejmy nadzieję, że do trzech razy sztuka, oby tym razem facet nie zaginął w akcji

zdjęć niestety nie wklejam, bo aparat został w aucie, a nie za bardzo chce mi się po niego schodzić

pozdrawiam wszystkich :-)

ps. jaszczurko czy przyszła sobota albo niedziela jest u Ciebie wolna? zastanawiamy się czy zaproszenie aktualne

:wink:

dziewczyny!mój Karol miał zapaleni krtani,pózniej złapał wymioty i biegunki,bo wszystkie dzieciaki na oddziale to miały.

pózniej okazało sie ,ze na zdjeciusą zmiany w płucach i ma lekkie zapalenie płuc ,któro leczyło sie przy okazji antybiotykiem zapisanym na krtań.

ale niestety czeka nas echo serca ,bo usłuszeli szmerek w sercu.

mam nadzieje ,ze wszystko bedzie ok.w kazdym razie na chorego na serce to on nie wyglada.Szaleje jak ptak wypuszczony z klatki

I tak trzymać!!! Na pewno wszystko będzie DOBRZE!!!

witajcie!!

my już jesteśmy przeprowadzeni, tydzień z życia wyjęty :roll: na razie mieszkamy u rodziców, myślę że za jakieś 2-3 miesiące będziemy mieszkać w Neptunku. Internetu w tymczasowym domku niet.

Magi, bardzo się cieszę, że w końcu masz WODĘ!! teraz sobie pierz ile wlezie i delektuj się wanną Love Story :wink:

Magda, współczuję Ci - jak dzieci chore, to człowiekowi żyć się nie chce. Bądź dobrej myśli, teraz to już może być tylko lepiej.

Wszystkim gratuluję postępów!

U nas górna łazienka prawie wykafelkowana, ale zabrakło trochę kafli

i musiałam zamówić. Przez te skosy dużo kafli odchodzi (na pewno dużo więcej niż te standartowe 10%). Gładź na dole skończona. Podłogi wybrane (Pergo), wkrótce zamawiamy drzwi.

pozdrawiam wszystkich!

nie uwierzycie ,przyjezdzam na budowe,panowie okna montują,wszystkie okna ok.

zaczynaja regulacje rolet,a rolety nie kremowe jak zamawiałam tylko bezowe.

mówie facetom ,ze kolor nie ten,a oni ,ze oni sa tylko od montazu.

dzwonie do Pana Wojtka z którym rozmawiałam o kolorach,przyjezdza z kolornikiem i rzeczywiscie mam racje.

całe szczescie przeprasza i mówi ,ze zmienia(stare płaszcze mogliby zostwić,wymieniłabym za 10 lat na nówki .w końcu i tak sa na wymiar hehe

wiecie co mnie najbardziej zdziwiło,to ,ze sie nie wsciekłam