kazia25 28.03.2008 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Jakies foty może?? Wczorajsze fotki http://img175.imageshack.us/img175/3892/dscf6600jw3.jpg http://img508.imageshack.us/img508/8533/dscf6607rm9.jpg i tutaj rury od odkurzacza centralnego http://img175.imageshack.us/img175/7279/dscf6609do9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 28.03.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 hej dziewczyny!Powoli wszystko zaczyna sie układać,mój Karol ma sie juz dobrze,wypisali go dzisiaj. w PONIEDZIAŁEK MONTUJĄ OKNA HURA! [/b] Magda -całe szczęście ,że synuś w domku! A co mu było?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 28.03.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Kazia- postępy super! Proszę mi wytłumaczyć : te trzy okna z tyłu: dlaczego jedno jest mniejsze?? Nie trzeba było dać wszystkich w jednym rozmiarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 28.03.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dundelko tak właśnie miało być, to celowe. Tam jest łazienka i nie chcieliśmy by to okno było takie duże jak w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 28.03.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dundelko tak właśnie miało być, to celowe. Tam jest łazienka i nie chcieliśmy by to okno było takie duże jak w sypialni. Magda... co było maleństwu? tak juz chyba ktos robił, ale nie pamietam kto... A WIECIE CO?!!!!!!!!!!!!!!! Mamy nowego Neptunkowicza!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kolejny Grześ, sąsiad Maggi!!! Ta to ma szczescie!!!! hehe Myślę, że niedługo się odezwie, nie pytać mnie , bo nic więcej nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 28.03.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 DANUCHA SłOMIANA WDOWO HEHHE Gites-Malines w domciu nie???????? hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 28.03.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dundelko tak właśnie miało być, to celowe. Tam jest łazienka i nie chcieliśmy by to okno było takie duże jak w sypialni. Kaźka a gdzie wyjscie z sypialni na piekny ogród???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 28.03.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 dziewczyny!mój Karol miał zapaleni krtani,pózniej złapał wymioty i biegunki,bo wszystkie dzieciaki na oddziale to miały. pózniej okazało sie ,ze na zdjeciusą zmiany w płucach i ma lekkie zapalenie płuc ,któro leczyło sie przy okazji antybiotykiem zapisanym na krtań. ale niestety czeka nas echo serca ,bo usłuszeli szmerek w sercu.mam nadzieje ,ze wszystko bedzie ok.w kazdym razie na chorego na serce to on nie wyglada.Szaleje jak ptak wypuszczony z klatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robak 28.03.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 hello a u nas zakończyli układanie dachówki, jutro jeszcze obróbka kominów i w poniedziałek gąsiory no i cholera coś nam nie idą instalacje elektryka miała być położona juz tydzień temu, a nawet jeszcze nie zaczęta co i woda też porażka, wczoraj spotkałem się z trzecim majstrem w tej sprawie miejmy nadzieję, że do trzech razy sztuka, oby tym razem facet nie zaginął w akcji zdjęć niestety nie wklejam, bo aparat został w aucie, a nie za bardzo chce mi się po niego schodzić pozdrawiam wszystkich ps. jaszczurko czy przyszła sobota albo niedziela jest u Ciebie wolna? zastanawiamy się czy zaproszenie aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 28.03.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 dziewczyny!mój Karol miał zapaleni krtani,pózniej złapał wymioty i biegunki,bo wszystkie dzieciaki na oddziale to miały. pózniej okazało sie ,ze na zdjeciusą zmiany w płucach i ma lekkie zapalenie płuc ,któro leczyło sie przy okazji antybiotykiem zapisanym na krtań. ale niestety czeka nas echo serca ,bo usłuszeli szmerek w sercu. mam nadzieje ,ze wszystko bedzie ok.w kazdym razie na chorego na serce to on nie wyglada.Szaleje jak ptak wypuszczony z klatki I tak trzymać!!! Na pewno wszystko będzie DOBRZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 28.03.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Jaszczura!!!! jestem na posterunku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 28.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Jaszczura!!!! jestem na posterunku!! Zgłaszam sie żmijo Pasoa w rączce, nogi na stole -no ładnie! heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 28.03.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 hello pozdrawiam wszystkich ps. jaszczurko czy przyszła sobota albo niedziela jest u Ciebie wolna? zastanawiamy się czy zaproszenie aktualne Mysle, że tak... bardziej jestem za niedzielą, bo małżonek często w sobote w pracy, ale jeszcze sie zmówimy, napisz na gg podam nr tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 29.03.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Kaźka a gdzie wyjscie z sypialni na piekny ogród???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A no ni ma Z salonu na ogród nam styknie Robak u nas również dachówka prawie położona, też czekamy na obłożenie kominów, a wtedy dopiero panowie dekarze skończą dachówkę przy kominach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 29.03.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 kazia styknie, styknie,ja z tego wyjscia malo korzystałam....w tej czesci salonu stoi wypoczynek , i jakos tak .... lepiej juz mi o wiele przez sypialnie wyjsć, no ale to tylko moje oddczucia.Dziś mamy dalej wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 29.03.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Małe sprostowanie!!! GRZEGORZ nowy Neptunkowicz to ANDRZEJ!!!!!!!!!!!!!! Hehehe cos mi sie pokiełbasiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 30.03.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 witajcie!! my już jesteśmy przeprowadzeni, tydzień z życia wyjęty na razie mieszkamy u rodziców, myślę że za jakieś 2-3 miesiące będziemy mieszkać w Neptunku. Internetu w tymczasowym domku niet. Magi, bardzo się cieszę, że w końcu masz WODĘ!! teraz sobie pierz ile wlezie i delektuj się wanną Love Story Magda, współczuję Ci - jak dzieci chore, to człowiekowi żyć się nie chce. Bądź dobrej myśli, teraz to już może być tylko lepiej. Wszystkim gratuluję postępów! U nas górna łazienka prawie wykafelkowana, ale zabrakło trochę kafli i musiałam zamówić. Przez te skosy dużo kafli odchodzi (na pewno dużo więcej niż te standartowe 10%). Gładź na dole skończona. Podłogi wybrane (Pergo), wkrótce zamawiamy drzwi. pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 31.03.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ola, to Ty się chyba na razie wyprowadziałaś, a nie przeprowadziłaś Wszystkim Waszym dzieciakom dużo zdrowia, a Waszym budowniczym sumienności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 01.04.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 nie uwierzycie ,przyjezdzam na budowe,panowie okna montują,wszystkie okna ok. zaczynaja regulacje rolet,a rolety nie kremowe jak zamawiałam tylko bezowe.mówie facetom ,ze kolor nie ten,a oni ,ze oni sa tylko od montazu. dzwonie do Pana Wojtka z którym rozmawiałam o kolorach,przyjezdza z kolornikiem i rzeczywiscie mam racje. całe szczescie przeprasza i mówi ,ze zmienia(stare płaszcze mogliby zostwić,wymieniłabym za 10 lat na nówki .w końcu i tak sa na wymiar hehe wiecie co mnie najbardziej zdziwiło,to ,ze sie nie wsciekłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 01.04.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 http://img230.imageshack.us/img230/9326/dscn3990fw2.jpg na łuki poczekam jeszcze 2 tygodnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts