Robak 01.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Magda WOJTEK - jakoś znany ten domek prezentuje się super a kiedy przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 01.04.2008 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 WITAM FANÓW NEPTUNA JESTEM JAK WIDZE JEDNYM Z WIELU TEGO AKURAT PROJEKTU I SZCZERZE POWIEM ŻE NAWET JUŻ MAM STAN SUROWY OTWARTY SZKODA ŻE TAK PÓŹNO POMYŚLAŁEM O SPRAWDZENIU CZY CZASEM NIEMA FORUM BO JEST WIELE FAJNYCH POMYSŁÓW CO DO ROZMIESZCZENIA POMIESZCZEŃ I WIELE INNYCH CIEKAWYCH WSKAZÓWEK STAWIAM TEN DOMEK POD WARSZAWĄ PRZY TRASIE NA KATOWICE 30KM OD WAWY POZDRAWIAM JASZCZURKE KTÓRA JUZ MI TROSZKE POMOGŁA MUSZE WAM POWIEDZIEĆ ŻE MACIE NAPRAWDE FAJNIE POROBIONE WASZE NEPTUNKI I JESZCZE JEDNO PRZEDEWSZYSTKIM WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 02.04.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Witaj pretendent!!! Miło mieć kogoś nowego w naszym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 02.04.2008 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Magda- śliczne te okna i domek! skąd ja go znam?? Na łuki to wszyscy dłużej czekaliśmy, nie wiedzieć z jakiego powodu firmy nie mogą wyprodukować tych okien razem ze wszystkimi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 02.04.2008 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Mam jeszcze prośbę do Magi, Boni , Jaszczurki : dziewczyny wklejcie zdjęcia swoich domków z boku , od strony salonu, troszkę z oddali. Bardzo proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 02.04.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ciesze sie ,ze sie wam podoba,co do przeprowadzki to jak sie uda na grudzien 2009 to bede w skowronkach.jak widzicie u mnie to idzie troszke wolniej,ale mam nadzieje ,ze istalacje ,tynki i wylewki zrobimy do końca roku. witam nowych NEPTUNKOWICZÓW,ja tez znalazłam to forum jak były juz fundamenty,za pózno wtedy było np.na powiekszenie salonu i przeniesienie kotlowni do łazienki i łazienki do kotłowni.Zwazywszy ,ze mam sypialnie w garazu to taki układ lepiej by pasował w mojej chatce[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.04.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 WITAM FANÓW NEPTUNA JESTEM JAK WIDZE JEDNYM Z WIELU TEGO AKURAT PROJEKTU I SZCZERZE POWIEM ŻE NAWET JUŻ MAM STAN SUROWY OTWARTY SZKODA ŻE TAK PÓŹNO POMYŚLAŁEM O SPRAWDZENIU CZY CZASEM NIEMA FORUM BO JEST WIELE FAJNYCH POMYSŁÓW CO DO ROZMIESZCZENIA POMIESZCZEŃ I WIELE INNYCH CIEKAWYCH WSKAZÓWEK STAWIAM TEN DOMEK POD WARSZAWĄ PRZY TRASIE NA KATOWICE 30KM OD WAWY POZDRAWIAM JASZCZURKE KTÓRA JUZ MI TROSZKE POMOGŁA MUSZE WAM POWIEDZIEĆ ŻE MACIE NAPRAWDE FAJNIE POROBIONE WASZE NEPTUNKI I JESZCZE JEDNO PRZEDEWSZYSTKIM WITAM Witam Pana Andrzeja vel Grzeska heehe czyli pretendent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.04.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Mam jeszcze prośbę do Magi, Boni , Jaszczurki : dziewczyny wklejcie zdjęcia swoich domków z boku , od strony salonu, troszkę z oddali. Bardzo proszę! kobieto ja Ci juz mówiłam!!!! z boku tak? co za wymagania?!!!!!!!!!! ja nie mam hektarów ziemi haha tak jak ty!!! mam wleźć sąsiadowi na balkon ihihihhi mam takie z boku tylku- http://images34.fotosik.pl/201/e1a41ec9e17faa08.jpg jak patrze na ten dach to mnie cos trafia!!!!!!!!! ale jest iskierka nadziei własnie są na dachu przybijaja stopnie, i maja pomyslec jak teraz ten problem rozwiazać,tylko jest jeszcze jeden problem nie ma juz tych dachowek-są wieksze takie jak danusia ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.04.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Mam jeszcze prośbę do Magi, Boni , Jaszczurki : dziewczyny wklejcie zdjęcia swoich domków z boku , od strony salonu, troszkę z oddali. Bardzo proszę! Dana!!!!! widzisz ze wlazłam do sasiada na podwórko? a wtedy jeszcze płota nie było ,chcesz zeby mnie psami poszczuł? (których nie ma) a drugi kotem?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.04.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ciesze sie ,ze sie wam podoba,co do przeprowadzki to jak sie uda na grudzien 2009 to bede w skowronkach. jak widzicie u mnie to idzie troszke wolniej,ale mam nadzieje ,ze istalacje ,tynki i wylewki zrobimy do końca roku. witam nowych NEPTUNKOWICZÓW,ja tez znalazłam to forum jak były juz fundamenty,za pózno wtedy było np.na powiekszenie salonu i przeniesienie kotlowni do łazienki i łazienki do kotłowni.Zwazywszy ,ze mam sypialnie w garazu to taki układ lepiej by pasował w mojej chatce[/i] Madzia PIEKNIE!!!! A ja chyba nie w temacie? jak mogłam pominąć fakt braku garażu w Twoim domu? jestem w szoku!!! gdzie w takim razie ten garaz stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 02.04.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Jaszczura- to jest zdjęcie bardziej tyłu , a ja potrzebuje boku! Postaraj sie dla koleżanki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 02.04.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Magda- ja tez juz chyba kiedyś pytałam Cię o ten garaż??? Ja zainteresowana, bo ja też nie mam w domu garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.04.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Magda- ja tez juz chyba kiedyś pytałam Cię o ten garaż??? Ja zainteresowana, bo ja też nie mam w domu garazu. danucha!!!!!!!!! ty mi tu nie narzekaj !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 02.04.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Witam właśnie zamówiliśmy okna 6 komorowe złoty dąb szprosy za 12,5 tyś z montażem jak myślicie nie przepłaciliśmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.04.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Witam właśnie zamówiliśmy okna 6 komorowe złoty dąb szprosy za 12,5 tyś z montażem jak myślicie nie przepłaciliśmy ? 6komorowe? heheh niedługo te okna bedą szersze od futryny, no bo gdzies te komory muszą upchac. Tu nie ma co o cenach gadać , bo nawet nie wiemy jakie masz okna,ile witryn czy sa łuki.... a poza tym szprosy- u mnie np:cena liczona od pola (w tej firmie gdzie robiłam)Ja zapłacilam chyba cos 18000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 02.04.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 no to miło że troszke taniej bo mi kolega załatwiał co do łuków to mamy dwa na górze właśnie szukamy hydraulików i elektryków ciekawe ile oni krzykną już sie boje mam jeszcze pytanko czy może ktoś robił taras z drewna ? bo szczerze powiem że sie przymierzam do takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.04.2008 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 no to miło że troszke taniej bo mi kolega załatwiał co do łuków to mamy dwa na górze właśnie szukamy hydraulików i elektryków ciekawe ile oni krzykną już sie boje mam jeszcze pytanko czy może ktoś robił taras z drewna ? bo szczerze powiem że sie przymierzam do takiego ? Tarasu nikt nie robił ale chciałby np;srelka-dundelka hihihi a co do okien to taniej bo nie masz pewnie 3 witryn w tym 2suwanych i drzwi balkonowych w łuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 02.04.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 JASZCZURKA moje autko bedzie miało wiate,bo ja chciałam miec jasna sypialnie i pralnie i rowerownie i spizarke na dole. przy moich kierunkach swiata sypialnia wypada na północy ,a to dla mnie nie do przyjecia.Ja musze miec słonce. co do okien to nasze kosztowały 15 tys +5 rolet z silnikami + 5 rolet na sznureczek dało jeszcze kolenjne 8000,czyli razem z roletami i silnikami do nich to 23000.aha do naszego koloru było 50% dopłaty ,a nie jak do pozostałych 30%,tez sa 6 komorowe,musiałam dopłacic tez do prowadnic do rolet ,bo tez sa w kolorze oregon DUNDELA ,czy Ty masz juz garaz ,bo chce sie zapytac,jak to jest bez garazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.04.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 ach tak. Teraz rozumiem:) ja za rolety zapłacilam 10 000 a mam 3 na witrynach z silnikiem a reszte na sznurki, załuje ze na drzwiach w sypialni nie dalismy bo strasznie ciezka ta roleta, ale jeszcze da rade to zmienic, oczywiscie trzeba bedzie rozkuc od srodka heh,i wstawic silniczek. I tak nas czeka na lato rozkuwanie w salonie wiec chyba i tu tez zrobimy.U nas sypialnia od wschodu ..cudownie wstawac gdy słoneczko wschodzi i swieci w okienko... A Dana ma garaz ale jeszcze chyba nie uzytkowany.A jesli chcesz wiedzieć jak jest bez garazu to ja moge powiedziec, bo jeszcze nigdy nasze auto nie garazowało BARDZO FAJNIE JEST ja w garazu mam przebieralnio-rozbieralnie moich dzieci wiecznie brudnych .trzymam tam buty i wszystko co sie da heheh.Nie chce mi sie 10 razy otwierac i zamykac garazu-po co? ja jestem zdania ze samochod nie z cukru ....nie rozpusci sie.Autko stoi przed garazem i juz tak chyba zostanie.No moze jak kupimy sobie MERCEDESA ZA 300-400.000 co sie nigdy nie stanie hihih. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 02.04.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 DUNDELA ,czy Ty masz juz garaz ,bo chce sie zapytac,jak to jest bez garazu? To już wszystko wiesz, Magda - Jaszczurzyca Ci odpowiedziała:) Ale jak tylko skończymy garaż to moje autko (i oczywiście popierdułka ) będą na pewno garażowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts