Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

hello

dziś skończyli układanie dachówki, rynien i innych rur spadowych

od dwóch tygodni czekam na elektryka, no kolejne podejście w piątek po południu

pretendent my też chcemy taras z drewna, nawet wiemy, że mieć będziemy, bo drzwi na taras już są, zatem po ich otwarciu coć musi być

byliśmy ostatnio w BRICMARCHE i widzieliśmy taki fajny namiot - wiatę 3-4 metry, moja Gosia go chce, bo taras ma być duży i własnie taki namiot pasowałby jako zadaszenie

no i jeszcze dodam, że od 1 kwietnia mam zmianę miejsca pracy, teraz zamiast 2 km do roboty mam 40 :evil:

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

DUNDELA ,czy Ty masz juz garaz ,bo chce sie zapytac,jak to jest bez garazu?

To już wszystko wiesz, Magda - Jaszczurzyca Ci odpowiedziała:):)

Ale jak tylko skończymy garaż to moje autko (i oczywiście popierdułka ) będą na pewno garażowały.

hehhe to musialabyś powiekszyc ten garaz dla swojej trzódki hihi .A ja tam nie przywiązuje wagi do tego czy stoi na podwórku czy w garazu.No ale ja nie mam popierdółki bo gdybym miala to wogole bym jej nie wystawiala hehe bo szkoda hihi

pretendent my też chcemy taras z drewna, nawet wiemy, że mieć będziemy, bo drzwi na taras już są, zatem po ich otwarciu coć musi być

byliśmy ostatnio w BRICMARCHE i widzieliśmy taki fajny namiot - wiatę 3-4 metry, moja Gosia go chce, bo taras ma być duży i własnie taki namiot pasowałby jako zadaszenie

no tylko mi wychodzi około 70 metrów tego tarasu bo chcemy mieć go od ściany kuchni dookoła aż do ściany sypialni żeby można był sobie schować sie przed wiatrem to duże okno w salonie zrobiłem otwierane oba przy grillu też więc można okrążyć tarasem ciekawy jestem jak to wyjdzie też zastanawiamy sie nad roletami ale narazie nas ceny przerażają szukam jakiś znajomości i w tym przedziale znalazłem dziś układ w hurtowni hydraulicznej zapowiada sie ciekawie niezapeszając oczywiście :p

witam,

robił już ktoś instalację elektryczną na zew.(brama, oś. ogrodu, domofony itp...)??? właśnie do tego dochodzę i zastanawiam sie jak to zrobić mądrze. Czy wyprowadzać wszystkie przewody z głównej rozdzielki z domu, czy zrobić podrozdzielke poza domem na ścianie. Marek.

My mamy domofon, lampy, el.brame i mamy to wszystko z domu,zadnej podrorozdzielni.jesli moge cos doradzic to;gniazdka na zew scianach i kran

hello

gniazdka na zewnątrz planujemy

ale ten kran? po co?

my tam chyba nie chcemy 8)

Może raz mi się uda przed Jaszczurzycą wtrącić...itd

swoje trzy grosze :) :) Kranik przyda się do np:do umycia tarasu, do podłączenia węża i podlania pobliskich kwiatków

Ojej, muszę się spieszyc ,bo pojawiła się gadzica :D :D :D

hello

gniazdka na zewnątrz planujemy

ale ten kran? po co?

my tam chyba nie chcemy 8)

Może raz mi się uda przed Jaszczurzycą wtrącić...itd

swoje trzy grosze :) :) Kranik przyda się do np:do umycia tarasu, do podłączenia węża i podlania pobliskich kwiatków

Ojej, muszę się spieszyc ,bo pojawiła się gadzica :D :D :D

Oczywiście ze potrzebny! tak jak moja najukochańsza wredna,SRELKA DUNDELKA napisała przede mna-wyjatkowo jej sie to udało-1 i ostatni heheh

kRAN MUSI byc!!! a jak bedziesz chcial latem dzieciom wody do basenu nalac to co bedziesz z domu wąż ciagnąć?? albo siebie popryskac?> sa takie fajne prysznice podwórkowe-ogrodowe , a zreszta musi byc wyjscie wody na dwór i KONIEC-WYKONAĆ HEHEHE

Danucha Magducha wstydzcie sie!!!!!! Robak jako pierwszy przekroczy progi Jaszczurkowego Neptuna!!! :lol: :lol:

Za ok 3 godz spodziewam sie rodziny Robaków :roll: :roll:

Wstydzę się , nawet nie wiesz , jak bardzo... :oops: :oops: :oops: :oops:

Raduś wrócił dzisiaj w nocy , cały zdrowy i wypoczęty.

Miłej niedzieli wszystkim!!

NO!!! I BARDZO DOBRZE!!!