Robak 02.04.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 hello dziś skończyli układanie dachówki, rynien i innych rur spadowych od dwóch tygodni czekam na elektryka, no kolejne podejście w piątek po południu pretendent my też chcemy taras z drewna, nawet wiemy, że mieć będziemy, bo drzwi na taras już są, zatem po ich otwarciu coć musi być byliśmy ostatnio w BRICMARCHE i widzieliśmy taki fajny namiot - wiatę 3-4 metry, moja Gosia go chce, bo taras ma być duży i własnie taki namiot pasowałby jako zadaszenie no i jeszcze dodam, że od 1 kwietnia mam zmianę miejsca pracy, teraz zamiast 2 km do roboty mam 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 02.04.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 DUNDELA ,czy Ty masz juz garaz ,bo chce sie zapytac,jak to jest bez garazu? To już wszystko wiesz, Magda - Jaszczurzyca Ci odpowiedziała:) Ale jak tylko skończymy garaż to moje autko (i oczywiście popierdułka ) będą na pewno garażowały. hehhe to musialabyś powiekszyc ten garaz dla swojej trzódki hihi .A ja tam nie przywiązuje wagi do tego czy stoi na podwórku czy w garazu.No ale ja nie mam popierdółki bo gdybym miala to wogole bym jej nie wystawiala hehe bo szkoda hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 02.04.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 pretendent my też chcemy taras z drewna, nawet wiemy, że mieć będziemy, bo drzwi na taras już są, zatem po ich otwarciu coć musi być byliśmy ostatnio w BRICMARCHE i widzieliśmy taki fajny namiot - wiatę 3-4 metry, moja Gosia go chce, bo taras ma być duży i własnie taki namiot pasowałby jako zadaszenie no tylko mi wychodzi około 70 metrów tego tarasu bo chcemy mieć go od ściany kuchni dookoła aż do ściany sypialni żeby można był sobie schować sie przed wiatrem to duże okno w salonie zrobiłem otwierane oba przy grillu też więc można okrążyć tarasem ciekawy jestem jak to wyjdzie też zastanawiamy sie nad roletami ale narazie nas ceny przerażają szukam jakiś znajomości i w tym przedziale znalazłem dziś układ w hurtowni hydraulicznej zapowiada sie ciekawie niezapeszając oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 03.04.2008 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 witaj pretendendent!my płaciliśmy za okna (złoty dąb, szprosy, łuki) z montażem 18 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 03.04.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 słuchajcie mam pytanko czy w tym roku to coś jeszcze można sobie odliczyć od podatku? Ja czekam już tylko na pozwolenie na budowę złożyłem tydzień przed świętami i mam nadzieję że niebawem już zacznę budowę ...Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julius 03.04.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 witam,robił już ktoś instalację elektryczną na zew.(brama, oś. ogrodu, domofony itp...)??? właśnie do tego dochodzę i zastanawiam sie jak to zrobić mądrze. Czy wyprowadzać wszystkie przewody z głównej rozdzielki z domu, czy zrobić podrozdzielke poza domem na ścianie. Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 03.04.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 witam, robił już ktoś instalację elektryczną na zew.(brama, oś. ogrodu, domofony itp...)??? właśnie do tego dochodzę i zastanawiam sie jak to zrobić mądrze. Czy wyprowadzać wszystkie przewody z głównej rozdzielki z domu, czy zrobić podrozdzielke poza domem na ścianie. Marek. My mamy domofon, lampy, el.brame i mamy to wszystko z domu,zadnej podrorozdzielni.jesli moge cos doradzic to;gniazdka na zew scianach i kran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 03.04.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 JEEEEJEEE Znowu moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robak 03.04.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 hello gniazdka na zewnątrz planujemy ale ten kran? po co? my tam chyba nie chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 04.04.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 hello gniazdka na zewnątrz planujemy ale ten kran? po co? my tam chyba nie chcemy Może raz mi się uda przed Jaszczurzycą wtrącić...itd swoje trzy grosze Kranik przyda się do np:do umycia tarasu, do podłączenia węża i podlania pobliskich kwiatków Ojej, muszę się spieszyc ,bo pojawiła się gadzica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 04.04.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 hello gniazdka na zewnątrz planujemy ale ten kran? po co? my tam chyba nie chcemy Może raz mi się uda przed Jaszczurzycą wtrącić...itd swoje trzy grosze Kranik przyda się do np:do umycia tarasu, do podłączenia węża i podlania pobliskich kwiatków Ojej, muszę się spieszyc ,bo pojawiła się gadzica Oczywiście ze potrzebny! tak jak moja najukochańsza wredna,SRELKA DUNDELKA napisała przede mna-wyjatkowo jej sie to udało-1 i ostatni heheh kRAN MUSI byc!!! a jak bedziesz chcial latem dzieciom wody do basenu nalac to co bedziesz z domu wąż ciagnąć?? albo siebie popryskac?> sa takie fajne prysznice podwórkowe-ogrodowe , a zreszta musi byc wyjscie wody na dwór i KONIEC-WYKONAĆ HEHEHE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 04.04.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Muszę Wam sie pochwalić! Od wczoraj mamy ślicznego pieska sznaucera olbrzyma 10 miesięcznego (którego właściciel chciał uśpić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 04.04.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Muszę Wam sie pochwalić! Od wczoraj mamy ślicznego pieska sznaucera olbrzyma 10 miesięcznego (którego właściciel chciał uśpić ) Trzeba było tego właściciela uśpić! Cudnie, że macie pieska - ja uwielbiam zwierzaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 04.04.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Cudnie, że macie pieska - ja uwielbiam zwierzaki no.....Jaszczurki......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 04.04.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Cudnie, że macie pieska - ja uwielbiam zwierzaki no.....Jaszczurki......... GLIZDY Jaszczurki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 05.04.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 I co , Jaszczurko?? Nie pokazujesz się?? Aaaa, wiem - na pewno pichcisz , pichcisz,,,hahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 05.04.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 I co , Jaszczurko?? Nie pokazujesz się?? Aaaa, wiem - na pewno pichcisz , pichcisz,,,hahahah co sie nie pokazuje-pokazuje przecież!!! nic nie pichce,jutro wstaje o 5 rano hahha i do patelni!!!!!!A Radus wrócił? ugotowałas mężowi pyszny obiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 06.04.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Danucha Magducha wstydzcie sie!!!!!! Robak jako pierwszy przekroczy progi Jaszczurkowego Neptuna!!! Za ok 3 godz spodziewam sie rodziny Robaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 06.04.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Danucha Magducha wstydzcie sie!!!!!! Robak jako pierwszy przekroczy progi Jaszczurkowego Neptuna!!! Za ok 3 godz spodziewam sie rodziny Robaków Wstydzę się , nawet nie wiesz , jak bardzo... Raduś wrócił dzisiaj w nocy , cały zdrowy i wypoczęty. Miłej niedzieli wszystkim!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 06.04.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Danucha Magducha wstydzcie sie!!!!!! Robak jako pierwszy przekroczy progi Jaszczurkowego Neptuna!!! Za ok 3 godz spodziewam sie rodziny Robaków Wstydzę się , nawet nie wiesz , jak bardzo... Raduś wrócił dzisiaj w nocy , cały zdrowy i wypoczęty. Miłej niedzieli wszystkim!! NO!!! I BARDZO DOBRZE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts