Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pretendent odnośnie okien połaciowych to ma mam fakro, uważam że niczym nie różnią się od velox

kwestia pewnie gustu

postaram się znaleźć dziś namiar na osobę która poprzez internet sprzedaje okienka

generalnie cena niższa od sklepowych, w firmie w której kupowałem cały dach wraz z oknami cena nie była tak dobra jak u tej osoby

oczywiście namiar dostałem po fakcie

okna przyjeżdżają na budowę cena transportu wliczona w koszt zamówienia

już mam użytkownik forum muratora

OK-MAT

zatem jaśli chcesz skontaktuj się z nim

pozdrawiam

Magi- kup koniecznie FIPREX kot, to jest taki preparat na kleszcze i pchły do rozsmarowania na karku, na skórze. Ja to stosuje u moich psów( bo jest też dla psów) i jest bardzo skuteczny - wystarcza na ok. miesiac - jeżeli chodzi o kleszcze. Podam Ci linka , gdzie możesz kupić w dobrej cenie.

http://www.allegro.pl/item343358994_fiprex_kot_3_tubki_0_7_ml_najtaniej_pro

mcja_.html

Ja do tej pory stosowałam Frontlina, ale jednego dnia go nałożyłam kotu na skórę, a następnego przyniósł 3 kleszcze :evil:

Dzięki za link :lol: Spróbujemy :lol:

Odbiegając od tematu kota, to my też mamy okna dachowe Fakro :lol:

dzięki dla wszystkich za odpowiedzi teraz spróbuje z fotkami to jest foto \

z listopada 2007 http://images33.fotosik.pl/220/f85e066000993a6cm.jpg

Czy to nie przypomina Wam tego :lol:

http://img147.imageshack.us/img147/9125/img3131oo2.jpg

jak zobaczyłam to zdjecie to jakbym swojego widziala hehe.

hej Magda WOJTEK mam pytanie a bez problemu weszły te okna między krokwy ? i jaki jest koszt takowego okienka ? oczywiście jeśli można wiedzieć :)

Tak ja mam takie? nie pamietam wydaje mi sie ze szer mam 78cm hehe nie wiem ,a skad masz te wiesci,pisalam wczesniej ze takie mam?

:) karpiki budują neptunka ;)

Pretendent - jeżeli chodzi o fotki to strona 24 naszego forum , jest dokładny instruktaż:):)

A Jaszczurzyca ma panele - hi,hi,hi

Panele? ja ci dam panele!!!!! to najlepszy laminowany parkiet w mieście hehhe,merbau prosto z Afryki czy gdzie tam on rosnie hahha.

Pretendent....tak po cichu ...panele, ale nikt nie wie ,bo ja mowie wszystkim ze parkiet,tylko ta Danucha wredna musiała wyklepac :evil: :evil: :evil:

kto tu jest śpiochem?!

Boniu ale u Ciebie ładnie! kiedy ja tak będę miała?? u nas błoto, błoto, błoto, cały czas pada, zimno, średnia temp. z 2 ost. tygodni to jakieś 7 stopni.

My również mamy okna fakro 78*160 i dwa mniejsze 78*118 (w pokoju nad kuchnią i z boku w pokoju nad garażem). Kupowaliśmy rok temu, wszystkie kosztowały ok. 8 tys.

Pretendent, łazienka faktycznie jest duża, co daje możliwości wielu aranżacji. Ja swoją wymysliłam sama, jak ją skończymy (za jakieś 3-4) tyg. to coś wkleję. Na razie czekamy na parę metrów płytek, bo zabrakło. Tam jest dużo skosów, cięć i trzeba zamówić dużo więcej płytek. Na ściany zamówiłam 40 m2 i zabrakło (skosy nie są w płytkach, tylko dodatkowo u nas jest murek, po którego obu stronach będą umywalki no i jeszcze duża wnęka na prysznic).

Od dzisiaj jest robiona druga łazienka :) Jakie macie prysznice? Myślę o takim 90 na 90 półokrogłym, drzwi raczej przesuwne.

Aleksandra W.

PostWysłany: Pią, 18 Kwiecień 2008 07:54 Temat postu:

kto tu jest śpiochem?!

Boniu ale u Ciebie ładnie! kiedy ja tak będę miała?? u nas błoto, błoto, błoto, cały czas pada, zimno, średnia temp. z 2 ost. tygodni to jakieś 7 stopni.

My również mamy okna fakro 78*160 i dwa mniejsze 78*118 (w pokoju nad kuchnią i z boku w pokoju nad garażem). Kupowaliśmy rok temu, wszystkie kosztowały ok. 8 tys.

Pretendent, łazienka faktycznie jest duża, co daje możliwości wielu aranżacji. Ja swoją wymysliłam sama, jak ją skończymy (za jakieś 3-4) tyg. to coś wkleję. Na razie czekamy na parę metrów płytek, bo zabrakło. Tam jest dużo skosów, cięć i trzeba zamówić dużo więcej płytek. Na ściany zamówiłam 40 m2 i zabrakło (skosy nie są w płytkach, tylko dodatkowo u nas jest murek, po którego obu stronach będą umywalki no i jeszcze duża wnęka na prysznic).

Od dzisiaj jest robiona druga łazienka :) Jakie macie prysznice? Myślę o takim 90 na 90 półokrogłym, drzwi raczej przesuwne.

Dokładnie ja też chce zrobić murek :) murek jest cool jak go ulokowaliście ?