dundela 16.04.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Hej , śpiochy!!! Nikogo nadal nie ma???No to ja też idę spać, dobrej nocki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robak 17.04.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 pretendent odnośnie okien połaciowych to ma mam fakro, uważam że niczym nie różnią się od veloxkwestia pewnie gustu postaram się znaleźć dziś namiar na osobę która poprzez internet sprzedaje okienka generalnie cena niższa od sklepowych, w firmie w której kupowałem cały dach wraz z oknami cena nie była tak dobra jak u tej osoby oczywiście namiar dostałem po fakcie okna przyjeżdżają na budowę cena transportu wliczona w koszt zamówienia już mam użytkownik forum muratora OK-MAT zatem jaśli chcesz skontaktuj się z nim pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.04.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Magi- kup koniecznie FIPREX kot, to jest taki preparat na kleszcze i pchły do rozsmarowania na karku, na skórze. Ja to stosuje u moich psów( bo jest też dla psów) i jest bardzo skuteczny - wystarcza na ok. miesiac - jeżeli chodzi o kleszcze. Podam Ci linka , gdzie możesz kupić w dobrej cenie. http://www.allegro.pl/item343358994_fiprex_kot_3_tubki_0_7_ml_najtaniej_pro mcja_.html Ja do tej pory stosowałam Frontlina, ale jednego dnia go nałożyłam kotu na skórę, a następnego przyniósł 3 kleszcze Dzięki za link Spróbujemy Odbiegając od tematu kota, to my też mamy okna dachowe Fakro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 17.04.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Magi - ja fiprex stosuję u psów juz dość długo i jest bardzo skuteczny. Trzeba tylko pilnować terminu następnego smarowania. U kota będę stosować pierwszy raz i mam nadzieję , że też będzie dobry. My też mamy okna dachowe Fakro 78x160 cm , jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 17.04.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 dzięki dla wszystkich za odpowiedzi teraz spróbuje z fotkami to jest foto \z listopada 2007 http://images33.fotosik.pl/220/f85e066000993a6cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 17.04.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Pretendent my również mamy okna Fakro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 17.04.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 No widzisz Pretendent jak Ci dobrze poszło z fotkami A nie masz nowszych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 17.04.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ha - Jaszczura , moja 48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 17.04.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Ha - Jaszczura , moja 48 ożesz TY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 17.04.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 dzięki dla wszystkich za odpowiedzi teraz spróbuje z fotkami to jest foto \ z listopada 2007 http://images33.fotosik.pl/220/f85e066000993a6cm.jpg Czy to nie przypomina Wam tego http://img147.imageshack.us/img147/9125/img3131oo2.jpg jak zobaczyłam to zdjecie to jakbym swojego widziala hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 17.04.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 faktycznie podobny nowe fotki dodam w sobote z okienkami zawsze to jakiś postęp , zaczyna się problem z aranżacją łazienki jest duża zdało by sie to wykorzystać w pełni jakieś wskazówki może ? pozdrawiam żonke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 17.04.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 hej!Pretendent my tez mamy fakro,ale zamiast 3 okien obok siebie 160/78 założylismy dwa 140/94 sa rewelacyjne .Jaszczurka tez ma takie szerokie tylko z veluxajutro wkleje zdjecia neptuna już z oknami łukowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 17.04.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 hej Magda WOJTEK mam pytanie a bez problemu weszły te okna między krokwy ? i jaki jest koszt takowego okienka ? oczywiście jeśli można wiedzieć karpiki budują neptunka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 17.04.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 hej Magda WOJTEK mam pytanie a bez problemu weszły te okna między krokwy ? i jaki jest koszt takowego okienka ? oczywiście jeśli można wiedzieć Tak ja mam takie? nie pamietam wydaje mi sie ze szer mam 78cm hehe nie wiem ,a skad masz te wiesci,pisalam wczesniej ze takie mam? karpiki budują neptunka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 17.04.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Pretendent - jeżeli chodzi o fotki to strona 24 naszego forum , jest dokładny instruktaż:) A Jaszczurzyca ma panele - hi,hi,hi Panele? ja ci dam panele!!!!! to najlepszy laminowany parkiet w mieście hehhe,merbau prosto z Afryki czy gdzie tam on rosnie hahha. Pretendent....tak po cichu ...panele, ale nikt nie wie ,bo ja mowie wszystkim ze parkiet,tylko ta Danucha wredna musiała wyklepac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 17.04.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Hej , śpiochy!!! Nikogo nadal nie ma??? No to ja też idę spać, dobrej nocki! DANUCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! ŚPISZ??????????????????????? ZNOWU DORWAŁA SIE DO PASOA HEHEHHAHAHAHIHIHIHI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 18.04.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 kto tu jest śpiochem?! Boniu ale u Ciebie ładnie! kiedy ja tak będę miała?? u nas błoto, błoto, błoto, cały czas pada, zimno, średnia temp. z 2 ost. tygodni to jakieś 7 stopni. My również mamy okna fakro 78*160 i dwa mniejsze 78*118 (w pokoju nad kuchnią i z boku w pokoju nad garażem). Kupowaliśmy rok temu, wszystkie kosztowały ok. 8 tys. Pretendent, łazienka faktycznie jest duża, co daje możliwości wielu aranżacji. Ja swoją wymysliłam sama, jak ją skończymy (za jakieś 3-4) tyg. to coś wkleję. Na razie czekamy na parę metrów płytek, bo zabrakło. Tam jest dużo skosów, cięć i trzeba zamówić dużo więcej płytek. Na ściany zamówiłam 40 m2 i zabrakło (skosy nie są w płytkach, tylko dodatkowo u nas jest murek, po którego obu stronach będą umywalki no i jeszcze duża wnęka na prysznic). Od dzisiaj jest robiona druga łazienka Jakie macie prysznice? Myślę o takim 90 na 90 półokrogłym, drzwi raczej przesuwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 18.04.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 własnie...spiochy ja mam dwa prysznice kwadratowe 90/90 i 100/100 w jednym dzrzwi suwane w drugim otwierane ten brodzik 100/100 jest z koła a drzwi z sanplast-nie mogłam dokupic drzwi hehe.Ale pasują do siebie i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 18.04.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Aleksandra W. PostWysłany: Pią, 18 Kwiecień 2008 07:54 Temat postu: kto tu jest śpiochem?! Boniu ale u Ciebie ładnie! kiedy ja tak będę miała?? u nas błoto, błoto, błoto, cały czas pada, zimno, średnia temp. z 2 ost. tygodni to jakieś 7 stopni. My również mamy okna fakro 78*160 i dwa mniejsze 78*118 (w pokoju nad kuchnią i z boku w pokoju nad garażem). Kupowaliśmy rok temu, wszystkie kosztowały ok. 8 tys. Pretendent, łazienka faktycznie jest duża, co daje możliwości wielu aranżacji. Ja swoją wymysliłam sama, jak ją skończymy (za jakieś 3-4) tyg. to coś wkleję. Na razie czekamy na parę metrów płytek, bo zabrakło. Tam jest dużo skosów, cięć i trzeba zamówić dużo więcej płytek. Na ściany zamówiłam 40 m2 i zabrakło (skosy nie są w płytkach, tylko dodatkowo u nas jest murek, po którego obu stronach będą umywalki no i jeszcze duża wnęka na prysznic). Od dzisiaj jest robiona druga łazienka Jakie macie prysznice? Myślę o takim 90 na 90 półokrogłym, drzwi raczej przesuwne. Dokładnie ja też chce zrobić murek murek jest cool jak go ulokowaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 18.04.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 A ktoś robił wejście dla pana kominiarza ? na daszek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts