pretendent 19.04.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 przyjechały okna niebawem zacznie sie wstawianie yeye dziś może uda sie je sfotografować Jaszczurka z czego masz ten blat pod umywalką w łazience ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 19.04.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Dundelka zwracam honor całkiem zapomniałam o Was,ze poszezyłyscie salon i usyskałyscie sporo miejsca dzieki temu.Ja takiej opcji nie mogłam brac pod uwage ,bo mój dom ze wzgledu na warunki zabudowy nie mogł byc ani ciut szerszy mimo ,ze od strony salonu do granicy działki mam 15 m,bo dom jest na skarpie. Pretendent czekam na fotki domu z oknami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 19.04.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Wszyscy się zachwycacie wydłużeniem salonu ( bo tak zrobiliście) . A ja uważam ,że najfajniejsze rozwiązanie jest takie jak zrobiła Bonia ( a dzięki niej - my też ), czyli poszerzenie salonu. Raz, że salon jest wielki i ustawny ( a nie kiszkowaty), jadalnia jest tuż przy kuchni i taras pozostał bez zmian . Dom pozostaje na bazie krzyża a taras jest super! O nieprawda!! najlepszym rozwiązaniem jest poszerzenie i wydłużenie salonu nie oszukujmy sie salon nie jest wcale taki duzy w oryginale, a na pewno za maly na salon z jadalnia , wtedy to juz warunki ciut nie w bloku Poszerzenie .... mi to nic by nie dało, gdzie moja ruchoma scianka na tv by sie podziała? gdybym mogła też bym poszerzyła nie rezygnujac oczywiście z wydłużenia, ale niestety tez nie mogłam ze wzgledu warunkow zabudowy mam do płota sasiada chyba 6m ale miedzy domem a płotem idą kable el. i tak dobrze ze nam pozwolili sie do nich przysunąc, bo jakby sie uparli to według przepisów nie mozna nic budowac blizej niz 5m. Pretendentnie wiem o która łazienkę Ci chodzi , ale w jednej i drugiej blat to płyta meblowa oklejona fornirem,w wc -bukowym w mojej małżenskiej-wenge pasiak, a w łazience na gorze tam gdzie 2 umywalki -drzewo różane,polakierowane i jak na razie nic sie nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 19.04.2008 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 okna yeye http://images32.fotosik.pl/223/465ecc83d48ccbe1m.jpghttp://images32.fotosik.pl/223/e9847b6fcb0b0966m.jpghttp://images32.fotosik.pl/223/465ecc83d48ccbe1m.jpghttp://images31.fotosik.pl/223/71f007ac555ef97cm.jpg wygląda super yeyeye złoty dąb coś pięknego hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 20.04.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 pretendent Super!!! domek pieknie sie prezentuje!!! Masz witryne przy tarasie,czemu ? czym sie kierowaliście?Widzialam zdjecia , wlazłes do silnika samolotu?hehee czy jak to sie zwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 20.04.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Ciesze sie ze sie podoba!!! na żywo wygląda lepiej hehe jeszcze trzeba folijki osłonowe zdjąć i będzie pięknie hehe jaszczurka Super!!! domek pieknie sie prezentuje!!! Masz witryne przy tarasie,czemu ? czym sie kierowaliście? możesz sprecyzować o którą witryne ci chodzi szczerze powiem ze niełapie a co do zdjęć to dokładnie silnik samolotu i to tego co ostatnio lądował awaryjnie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 20.04.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 pretendent witryna dla mnie to nie drzwi balkonowe hehe, te okno z boku przy tarasie po prawej stronie stojac przodem do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 20.04.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 jeżeli pytasz o okno w kuchni to jest ono po to by jeszcze rozwidnić kuchnie i szybciej podać jedzonko na taras i naczynia i będąc w kuchni można zerknąć co sie dzieje na tarasie nie trzeba zachodzić hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 21.04.2008 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 jeżeli pytasz o okno w kuchni to jest ono po to by jeszcze rozwidnić kuchnie i szybciej podać jedzonko na taras i naczynia i będąc w kuchni można zerknąć co sie dzieje na tarasie nie trzeba zachodzić hehe pretendent heheh no co ty! nie wiesz co to witryna? te maleńkie okienko w kuchni nazywacz witryną, no błagam Cie spojrz na swoje zdjecie , z prawej strony domu z boku salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 21.04.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witajcie. Poniewaz male fragmenty mojego domu pomalu osiagaja stan uporzadkowany, wiec pokaze Wam co nieco. Tak wyglada garderoba w holu http://images23.fotosik.pl/198/b2a5ed45a4b1afcb.jpg Te kafelki (podobnie jak na podlodze w holu i wszystkie inne) to moje dzielo, jeszcze zostaly fugi: http://images27.fotosik.pl/198/84f41068c9119c74.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 21.04.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Bshena sama kładłaś? na podłodze też???????? jeju jestem pełna podziwu!!!A szafa super ,nie moj styl, ale piekna!!! ja ostatnio zastanawiam sie nad jedna rzecza własnie jakąś starą... najlepiej jakby był to stary zegar stojacy....Bshena wklej wiecej fotek plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 21.04.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Bshena jesli moge.... ja bym pomalowała drzwi na ciemniejszy kolor-np szafy... do podłogi tez będa pasowały, a i blaty w kuchni widze tez brazowe ale to tylko moja wizja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 21.04.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Zgadza sie, drzwi beda bejcowane na ciemno, na razie to swiezynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 21.04.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Wiecej zdjec? To zobaczcie co robia dzieciaki u mnie w domu: http://images32.fotosik.pl/224/46b5bbd4107d3e33.jpg Corcia szaleje na rolkach a synek na hulajnodze A co tam niech korzystaja poki jeszcze nie ma podlog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 21.04.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Bshena sama kładłaś? na podłodze też???????? Na podlodze tez. I w lazience tez (ale jeszce nie skonczylam). To bardzo prosta robota, tym bardziej, ze korzystam z gotowego kleju do kafli, a moj maz pieknie przycina kafle fleksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 21.04.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 a my od dnia dzisiejszego mamy piękną nową bramę garażową HORMANa 3 piloty, mechanizm do pracy bramy i sama brama razem 5200 zł 3 piloty? Dokupowałeś je czy dali Ci w cenie? Podobno zawsze do bramy dają tylko jeden pilot, jak chce się więcej to trzeba dokupić za około 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 21.04.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Jaszczurka ja wiem co to jest witryna dlatego nie załapałem o co ci chodziło bo witryną nazywamy duze okno wystawowe w SKLEPIE więc wybacz że nie wiedziałem o czym mówisz hehe a to co ty nazywasz witryną potocznie nazywamy oknem balkonowym nasze składa sie z jednego fixa i drzwi a przy grillu od czoła tarasu są drzwi balkonowe a to czym sie kierowaliśmy to był projekt tylko przy witrynie hehe wprowadziliśmy zmianę wstawiliśmy podwójne drzwi bo robimy tam taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 21.04.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Bshena sama kładłaś? na podłodze też???????? Na podlodze tez. I w lazience tez (ale jeszce nie skonczylam). To bardzo prosta robota, tym bardziej, ze korzystam z gotowego kleju do kafli, a moj maz pieknie przycina kafle fleksem Pokłony w Twoją stronę jestem pod wrażeniem U nas dziś wchodzą z tynkami gipsowymi. Zdecydowalismy się na mix w pokojach i holach gipsowe. Natomiast piwnica, łazienki, kuchnia i garaż będą wapienno - cementowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 21.04.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 kazia25 mam pytanie czemu robicie mixa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 21.04.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Kazia, mozesz mi podac telefon do Twoich tynkarzy? Moja kolezanka nie moze sie doczekac ekipy, moze Ci Twoi beda bardziej slowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts