Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki Olu za kciuki :lol: :lol: :lol: :lol:

Co do schodów, to ja też mam tak jak w projekcie i inne rozwiązanie moim zdaniem tu nie pasuje. Jak zrobicie początek schodów od strony wejścia do domu, to będzie brzydki widok z salonu :roll: :roll: :roll:

Ja dzisiaj wyprawiam 3 grilla z rzędu i chyba powoli mam dość :o :o :o

Do tego wszystkiego zaczyna mi wysiadać kręgosłup lędźwiowy i bolą mnie biodra, ale tak poza tym to na brak energii nie narzekam.

Pozdrawiam i w przyszłym tygodniu wrzucę fotki szafki RTV i Wiktorynki pokoju.

Buziaki

boże kiedy my tak będziemy mieć w domku narazie kupe kabli rur i bóg wie czego jeszcze, meble w kuchni macie coś pod styl mojej żonki a tv pod mój hehe :) pozdrawiam

Zobaczysz jak to szybko zleci :roll: nam właśnie mija pół roku od przeprowadzki :roll: A przeprowadzaliśmy się w warunki średnio cywilizowane :o :o :o

Kochani!

Słuchy mnie dochodzą,że martwicie sie co sie dzieje z naszą Jaszczurzycą???

Uprzejmie donoszę, że wszystko w porządku - Jaszczureczka nie ma dostępu do neta i dlatego się nie udziela...

Ale nie ma tego złego , co by na dobre nie wyszło : MNIEJ RZEZANIA BEDZIE! :D :D :D :D

Pozdrowienia od Jaszczurki i ode mnie dla wszystkich!

Magi77 fajna kuchnia

widze że też masz stół - my włąśnie planujemy nasza kuchnie i również chcemy mały stół w kuchni

powiedzi le masz wolnej przestrzeni między szafkami a tym stołem? jest tam metr szerokości?

czy teraz mająs taki a nie inny rozkład mebli zmieniłabyś coś??

Magi77 fajna kuchnia

widze że też masz stół - my włąśnie planujemy nasza kuchnie i również chcemy mały stół w kuchni

powiedzi le masz wolnej przestrzeni między szafkami a tym stołem? jest tam metr szerokości?

czy teraz mająs taki a nie inny rozkład mebli zmieniłabyś coś??

Spokojnie tam jest ponad metr szerokości. Docelowo jednak stół ma stać pod barkiem-ścianką oddzielającą kuchnię od salonu, więc miejsca będzie jeszcze więcej.

Z układu mebli jestem zadowolona, zapomniałam tylko o szafce, w której mogłabym trzymać napoje, wszędzie mam po 2 półki, więc większe butelki się nie mieszczą i cała wystawa stoi na blacie albo na podłodze :roll: :roll: :roll:

Powiedzcie mi proszę, czy szambo częściowo wkopane pod podjazdem może później w czymś przeszkadzać? Planujemy zrobić podgrzewany podjazd.

Szambo ma 2,45m x 2,45m.

Przerywaną linią zaznaczyłam jak miało być, pełną kreską jak jest.

Wygląda to mniej więcej tak:

http://img180.imageshack.us/img180/6120/szamborm5.jpg

Madzia to wyciągnij jedną półkę i z głowy :) :) :)

W jednej szafce wyjęłam półkę i tam stoi olej i inne rzeczy w butelkach, ale na napoje to jakoś ogólnie za bardzo nie mam miejsca :roll: , bo na dole mam duże szafki albo szuflady, więc nie bardzo jest jak poustawiać. Jestem więc skazana na wystawę na blacie :roll: poza tym to tak jest w sumie wygodnie, bo wszystko pod ręką.

W weekend ruszamy po sklepach, musimy kupić w końcu łóżko do nas do sypialni, chcę jeszcze jakąś komodę, no i może w końcu jakieś żyrandole do kuchni, bo ciągle żarówki wiszą :evil:

szambo jest betonowe :) o tyle dobrze, że się nie zarwie pod naciskiem samochodu.

Wkopali mi to szambo jak im było wygodnie, a tłumaczyłam jak ma być! Ręce opadają :evil:

Gdybym teraz chciała ponownie zamawiać dźwig i koparkę byłabym kolejne 1000 zł do tyłu. Dlatego tak się zastanawiam czy zostawić czy będzie mi później przeszkadzać :roll: