kazia25 05.06.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Magi a nie myślałaś o takim stojaczku na napoje? http://www.gama2000.pl/photos/1190721496.jpghttp://fabrykaform.pl/images/blomus/news2005/68486_b.jpg Wiem, że to na wino ale butelki z napojami też by się zmieściły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Magi a nie myślałaś o takim stojaczku na napoje? http://www.gama2000.pl/photos/1190721496.jpg http://fabrykaform.pl/images/blomus/news2005/68486_b.jpg Wiem, że to na wino ale butelki z napojami też by się zmieściły No tak mogłoby być, ale i w takim przypadku stały by na blacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 09.06.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Po trzech miesiącach oczekiwania w końcu mamy drzwi wejściowe!!! Supcio Postaram się jutro fotkę wkleić Zamawialiśmy drzwi z jednostronnym witrażem (zeby wyszło taniej) a przysłali nam obustronny. Fajny prezent od Gerdy koło 600-1000 zł. zaoszczedzone hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.06.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Po trzech miesiącach oczekiwania w końcu mamy drzwi wejściowe!!! Supcio Postaram się jutro fotkę wkleić Zamawialiśmy drzwi z jednostronnym witrażem (zeby wyszło taniej) a przysłali nam obustronny. Fajny prezent od Gerdy koło 600-1000 zł. zaoszczedzone hehe No to super oby częściej takie prezenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 10.06.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 A oto i moje drzwi http://img161.imageshack.us/img161/5299/dscf7290mediumku7.jpg http://img128.imageshack.us/img128/2420/dscf7265mediumqc9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 11.06.2008 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Bardzo ładne drzwi , kazia Ale widzę,że jeżeli chodzi o szerokość to jeszcze mnie nikt nie przebił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 13.06.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ja jeszcze nie skończyłam budowy...więc może jeszcze nic straconego Dundelko Gratuluje wszystkim postepów w budowie Jestem do dyspozycji jakby ktoś potrzebował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.06.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ja jeszcze nie skończyłam budowy...więc może jeszcze nic straconego Dundelko Gratuluje wszystkim postepów w budowie Jestem do dyspozycji jakby ktoś potrzebował No to Ty żyjesz Miło Cię znów widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 13.06.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Ja jeszcze nie skończyłam budowy...więc może jeszcze nic straconego Dundelko Gratuluje wszystkim postepów w budowie Jestem do dyspozycji jakby ktoś potrzebował No to Ty żyjesz Miło Cię znów widzieć Żyję......... wątpliwości ktoś miał? hehe troszke byłam zajęta ale juz jestem... w prezencie za moja nieobecność-zdjęcie: http://images26.fotosik.pl/229/7f5d5dbb6ae67dc9m.jpg no to jeszcze jedno ..z mojego ogródka http://images32.fotosik.pl/284/7095bf87a9c41fefm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbańczyk 14.06.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Jej Jaszczurka myślałem, że Cię porwali kosmici albo coś bo tak cicho na tym topiku jak nie piszesz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 15.06.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Witajcie wszyscy! A ja właśnie zaczęłam remont w domku he, he - sypialnię robimy. trzeba było zmienić kontakty, włączniki bo koncepcja się zmieniła. A z innych rzeczy to garaż stoi już bok Neptunka, skończyliśmy układanie kostki ( ba! wyszło 400 m ) Miłej niedzieli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robak 15.06.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 a ja dzis przeglądałem zdjęcia z naszej budowy, na bieżąco dokumentujemy to co tam się dzieje dokładnie dziś mija rok od momentu jak zaczęliśmy budowę (w piątek był rok jak koparka przygotowała wielką dzirę na fundamenty) - mam na myśli rozpoczęcie szalunków i przygotowywanie zbrojenia a na dziś kończymy ocieplenie - została jeszcze obróbka okien i filara przy wejściu, no i nałożenie odpowiedniego koloru a w środku tynki - zdecydowaliśmy się na gipsowe - do końca przyszłego tygodnia powinnyśmy mieć koniec (nasze majsty na co dzień pracują dla szefa a w weekendy na swoim rozrachunku) no i dalej hydraulik kurcze oby zdążyć ze wszystkim do Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 16.06.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Qubańczyk serce me sie raduje hehehe. Danusia ty sie kochanie nie chwal tylko wklej zdjecia, 400m .... to kara za tak dużą działke czekaj , jak trawe trzeba bedzie siac a potem kosic ,ja jak ide na swoj mini ogrod to mi ok 2h zajmujezeby wszedzie wlezć i podlac kazdy skrawek działki. Gratuluje postepów Robakom Qubańczyk a Wy jak stoicie z budowa?może jakies zdjęcia?U nas po 20 czerwca konczymy elewację, tzn przygotowujemy na zimę, żeby wilgoci nie ciągneła, a docelowo to chyba na wiosne.Zobaczymy zreszta.......W srodku bez zmian,może pokoje dzieciakom pomaluje, bo białe od zeszłego roku.No to tyle by było... Magi jak tam Junior? pokaż coś![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.06.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Za 6 tygodni będę pokazywać Jak na razie, to w zeszłym tygodniu byłam na usg. Moja Dzidzia leży sobie w najlepsze dupką do góry i ma w nosie, że mamusia chce wiedzieć czy to chłopczyk, czy dziewczynka Lekarka obstawia chłopczyka, już niedługo się okaże Zaczęłam robić juniorowe zakupy: wózek, łóżeczko, pościel itp. U nas na placu boju cisza. Nie ma chętnych do tynkowania i zrobienia podbitki. Jedna ekipa zabiła nas ceną a innych brak. Okazało się niestety, że było za zimno jak ocieplaliśmy i że teraz trzeba zeszlifować klej i położyć na nowo 2 warstwy, co oczywiście zwiększa koszty Zobaczymy może do zimy otynkujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 16.06.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Madzia, masz pojazd? pokaz koniecznie ,jeju jakie teraz cuda po chodniku jezdza,jak ja kupowałam to...... ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 17.06.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Kto z Was umieścił kontakty (wyłączniki świateł)n awysokości 90 lub 100 cm i czy to sie sprawdza w praktyce. Jaszczurka prosze o zdjecia kuchni bo te na stronie" neptun jaszcxzurki"sie nie otwierają.Chodzi mi o oświetlenie halogenowe nad zlewem i szafą.czy oswietlenie holu robiliście zgodnie z projektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 17.06.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 hej, u nas nic nie jest zgodnie z projektem:) a halgeny to takie zwykle z marketu-29zł szt potem wkleje zdjecie.Co do kontaktow to u mnie różnie.... osobiscie wole jak jest wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.06.2008 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Madzia, masz pojazd? pokaz koniecznie ,jeju jakie teraz cuda po chodniku jezdza,jak ja kupowałam to...... ech Ja zbytnio nie zaszalałam jeśli chodzi o wózek, kupiłam polski o przyzwoitej cenie. Wkleję link bo zdjęcie się nie chce wkleić: http://www.jedo.pl/pl/index.html Taki model w kolorze 112. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 17.06.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Kto z Was umieścił kontakty (wyłączniki świateł)n awysokości 90 lub 100 cm i czy to sie sprawdza w praktyce. Jaszczurka prosze o zdjecia kuchni bo te na stronie" neptun jaszcxzurki"sie nie otwierają.Chodzi mi o oświetlenie halogenowe nad zlewem i szafą. czy oswietlenie holu robiliście zgodnie z projektem? Magda ja mam tak kontakty, na wys. 100 cm i jest trochę za wysoko. Teraz , przy okazji remontu sypialni, obniżyłam do 80 cm i jest idealnie Wchodzę i nie muszę machać rączką ani w górę ani w dół Wyłącznik mam na wysokości dłoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 17.06.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Magi pokaż się na jakiejś aktualnej fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts