jaszczurka 10.07.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Pozdrowienia dla wszystkich.Robak-dziekuje Jesli chodzi o podnoszenie scianki kolankowej to my podnieślismy o:1 silke -czyli o ile dobrze pamietam to 20cm, i jesli chodzi o wyglad zew to wcale nie widać, od srodka ... mogłam dac jeszcze 1 rząd, nie mowie ze jest nisko,bo pokoje sa duże i duzo jest miejsca na srodku ale mimo wszystko.... ja na dodatek nie mam tej ścianki wysokiej w pokoju nad salonem, bo przedłuzylismysalon ,wiec mam skos taki sam jak po drugiej stronie pokoju.Ogólnie nie lubie tego pokoju,moze dlatego ze nie jest jeszcze zagospodarowany do końca,stare meble,nie pomalowany... My na dodatek mamy podwyższony dół o 10cm, musielibysmy ciąć Silke na pół zeby zachowac oryginalna wysokość albo dawać rząd cegły, wiec podniesliśmy sobie.i w sumie dobrze bo obnizalismy sufity pod oswietlenie i teraz nie jest przez to za nisko.BSHENA ty niedobra..... hehehe MADZIA i jak? pamietaj zanim opuscisz dom jadac do szpitala to masz odpalić kompa i nas tu powiadomić hehe trzymajcie sie wszyscy, zwłaszcza Robaczki Pretentend, jesli moge cos poradzic to swoje schody, które kupilismy koło Warszawy... Ożarów Mazowiecki firma GROT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 10.07.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Jaszczurka dzięki za podpowiedź, jak byś podpowiedziała jeszcze jakie rzędu jest to wydatek jeśli chodzi o schody, te twoje są super , a czy funkcjonalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 10.07.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Jaszczurka, dlaczego "Niedobra"? Na razie nie mam sie czym chwalic, poza pewnymi rowiazaniami logostycznymi, co widac na poprzednim zdjeciu ))) Zreszta po jedwadno-atłasowych buduarach Danusi, to nie wiem czy meblami z Ikei komus tu zaimponuje, hahaha. )))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 10.07.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Jaszczurka, dlaczego "Niedobra"? Na razie nie mam sie czym chwalic, poza pewnymi rowiazaniami logistycznymi, co widac na poprzednim zdjeciu ))) Zreszta po jedwadno-atłasowych buduarach Danusi, to nie wiem czy meblami z Ikei komus tu zaimponuje, hahaha. )))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.07.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Jaszczurka, dlaczego "Niedobra"? Na razie nie mam sie czym chwalic, poza pewnymi rowiazaniami logostycznymi, co widac na poprzednim zdjeciu ))) Zreszta po jedwadno-atłasowych buduarach Danusi, to nie wiem czy meblami z Ikei komus tu zaimponuje, hahaha. )))))))))))) Jaszczurka, ależ oczywiście, jak się zacznę rozsypywać, to pomiędzy jednym skurczem, a drugim pościk naskrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 10.07.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Jaszczurka dzięki za podpowiedź, jak byś podpowiedziała jeszcze jakie rzędu jest to wydatek jeśli chodzi o schody, te twoje są super , a czy funkcjonalne ? Moją firmę też polecam jest tańsza od Grota:):) Firma Zlem - moje kosztowały 15 tys ( dębowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 10.07.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Zreszta po jedwadno-atłasowych buduarach Danusi, to nie wiem czy meblami z Ikei komus tu zaimponuje, hahaha. )))))))))))) Miałam to przemilczeć ale zapytam : to kpina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 10.07.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Jaszczurka dzięki za podpowiedź, jak byś podpowiedziała jeszcze jakie rzędu jest to wydatek jeśli chodzi o schody, te twoje są super , a czy funkcjonalne ? Moją firmę też polecam jest tańsza od Grota:):) Firma Zlem - moje kosztowały 15 tys ( dębowe) ja tez polecam firme Dundelki no ale do Grota bliżej moje 2000zl droższe-900 to dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 10.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Zreszta po jedwadno-atłasowych buduarach Danusi, to nie wiem czy meblami z Ikei komus tu zaimponuje, hahaha. )))))))))))) Miałam to przemilczeć ale zapytam : to kpina?? Dobrze, ze pytasz. Danusia Kochana, jak moglas tak pomysleć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 10.07.2008 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 Dundelcia, stworzyc buduar to wielka sztuka,ja wiem jaką rolę pełni dla ciebie sypialnia... to nie tylki pokoj ''uzywany'' nocą to twoja 'Oaza spokoju'' w dzień i w noc a Buduar własnie ku temu służył!Wytwornie urzadzony,umieszczony pomiedzy salonem a sypialnią, i był miejscem wypoczynku pani domu... Także kochana masz pokoik jak we francuskich pałacach. bshena niedobra bo wklejasz zdjecia ktore nic nie pokazuja tak naprawde,a jezeli robisz to specjalnie to dlatego ,niedobra Bshenka buziaczki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 10.07.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2008 52 stronka jest moja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 11.07.2008 01:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Gratuluję , Jaszczurka!! ta 52 rodziła sie długo i w prawdziwych bólach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 11.07.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 dzięki dziewczyny za podpowiedzi! o płycie g-k myśleliśmy ale nie byłam co do tego przekonana, tym bardziej że mamy już zamontowane drzwi. Myślę, że pomysł z odkrytymi słupami jest najlepszy Bshena, choć ciemna ale podoba mi się Twoja kuchnia Wydaje mi się, że same firanki wyglądałyby lepiej (może z roletami??). Napisz czy to Ikea? no i jeszcze cena (pliss-może być na priv) acha, no i jeszcze czy przewidujesz jakieś szafki wiszące, jeśli nie, to czy ze wszystkim się mieścisz? pretendent, nasze schody będą montowane ale za jakieś 3 tyg.-drewniane, ażurowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 11.07.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Dana no spać nie mogłam nawet, nie to co ty... w jedwabiu.... ty to sie umiesz w życiu ustawic! a ja?! a ja czekam juz prawie rok na moje stelaże do łóżka!leże na jakiejs płycie i materace nie sprężynują, i nawet moja piekna czekoladowa pościel -atłasowa!(razem z tobą wybierana) nie pomaga.. Nie no musze pojechać do Ciebie, to moze sie wyśpię Olcia ja chyba mam tynka na tych słupach, nie odpada ale są slady peknięć i chyba juz zawsze bedą, drewno pracuje inaczej od cegły i nie bata na to, chyba ze wlasnie płyta.Ja się przymierzam do malowania gory,zwłaszcza pokojów, bo na hol brak koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 11.07.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Ola, firanki i zaslonki w calym domu jakie mam sa tymczasowe. Chcielismy szybko nasze wnetrze ukryc przed spojrzeniami przechodniow, wiec kupiłam bele materiału z Ikea (po 2,99zL/m), pocięłam i powiesiłam firanki na oknach, teraz nawet mi sie zaczynają podobać )) Ale zaslonki w kuchni to rzeczywiście zdecydowanie nie te Kuchnia jest z Ikei, nie ta wymarzona, ale jest ok, i co najwazniejsze poszlismy do sklepu kupilismy, przywiezlismy do domu, zamontowalismy i już. Nie mialam siły czekać na zamowione meble... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 11.07.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Po lewej mają być wiszące szafki, tuż z boku lodówki, będzie ceglana ścianka na głębokość lodówki, a obok, na ścianie między kuchnią a wiatrołapem będzie stał stary, babciny kredens kuchenny. Poki co mam tylko samą nadstawkę tego kredensu, do dolna część przepadła w czasie przeprowadzki. http://images28.fotosik.pl/243/208d091910e90b77.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 11.07.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 A z prawej strony bedzie tylko okap kuchenny (szklany), plus cos tam jeszcze, moze male poleczki na dupiki, moze koszyki z sufitu na owoce i kwiatki, nie wiem jeszcze. http://images33.fotosik.pl/313/95d04b3cf5ac83bf.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 11.07.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 jaszczurka, widzisz jak Ty jesteś, to nasze forum się ożywia, szybciej powstają nowe stronki , więc nie rób takich dłuugich przerw jak ostatnio. Wiem, wiem, że drewno inaczej pracuje. U nas jest takie pęknięcie na jakieś 5 mm, masakra, mam wrażenie, że ten tynk zaraz odleci. Jaszczurka, nie masz pomalowanego holu? mi się wydawało, że u Ciebie wszystko na picuś glancuś było skończone. Chyba, że planujesz inny kolor na niektórych ścianach holu u góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 11.07.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 dzięki Bshena za odpowiedź i za piękne zdjęcia!!!tak myślałam, że masz w zanadrzu jakiś kredens. Mebelki są bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 11.07.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 No właśnie, Jaszczurka dlaczego malujesz? Ola, na stonie Ikea jest taki prosty programik do planowania kuchni i możesz też wycenę sobie zrobić z różnymi frontami i blatami, jak sprawdzę, to Ci powiem ile to mnie kosztowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts