Magi77 22.07.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Magi, a Ty jeszcze nie na porodówce??? Bo chyba już tuż, tuż? Napisz co u Ciebie, trzymaj się ciepło. Urlop mam od 11 sierpnia i wtedy PRZEPROWADZKA No jeszcze nie rodzę termin mam na 25 ale od soboty pojawiły się skurcze, ponoć jeszcze nie groźne Najgorsze jest to, że w Wawie jest masakra z miejscami w szpitalach położniczych jeszcze się okaże że urodzę w samochodzie, bo mnie do szpitala nie przyjmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 22.07.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Oto kilka zdjęć z budowyhttp://images24.fotosik.pl/253/dc2a6a211e8f6684m.jpghttp://images23.fotosik.pl/252/56d50c8a757d2fb9m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 22.07.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Magi77jest szansa żebyś wrzuciła zdjęcie neptunka, jeśli chodzi o elewacje. Bo my dziś mieliśmy wstępną rozmowę, i musimy się zdecydować, bo za około tydzień może wejdą. Pytanko jeszcze jedno czy robicie coś klinkierem tak jak w projekcie?, bo nam sie oryginał strasznie podoba, ale cenowo to chyba drogo wyjdzie, więc może byśmy to okroili jakoś. Czy wy mieszkacie daleko od stolicy, bo my też z okolic tylko w stronę Janek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.07.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Magi77jest szansa żebyś wrzuciła zdjęcie neptunka, jeśli chodzi o elewacje. Bo my dziś mieliśmy wstępną rozmowę, i musimy się zdecydować, bo za około tydzień może wejdą. Pytanko jeszcze jedno czy robicie coś klinkierem tak jak w projekcie?, bo nam sie oryginał strasznie podoba, ale cenowo to chyba drogo wyjdzie, więc może byśmy to okroili jakoś. Czy wy mieszkacie daleko od stolicy, bo my też z okolic tylko w stronę Janek. Pozdrawiam Jutro wrzucę fotki, bo elewacja już skończona My nic nie wykańczamy klinkierem, wszystko piaskowcem Do nas to w drugą stronę, w stronę Nieporętu Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 23.07.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Magi77jest szansa żebyś wrzuciła zdjęcie neptunka, jeśli chodzi o elewacje. Bo my dziś mieliśmy wstępną rozmowę, i musimy się zdecydować, bo za około tydzień może wejdą. Pytanko jeszcze jedno czy robicie coś klinkierem tak jak w projekcie?, bo nam sie oryginał strasznie podoba, ale cenowo to chyba drogo wyjdzie, więc może byśmy to okroili jakoś. Czy wy mieszkacie daleko od stolicy, bo my też z okolic tylko w stronę Janek. Pozdrawiam My bedziemy wykanczać cegła-ręcznie formowaną wstepnie ustalilismy ze całą ściane kuchni i pokoju nad nią, słup i podcien przy wejsciu do domu, i wszystkie okna wokół.... ale nie w tym roku, teraz skończymy elewację tj. 2warstwe kleju czy czegoś tam, wiem ze bedzie teraz brzydszy niz jest ...jakis żółty ? to nie kolor Madzia heheh tylko jakieś tam ustrojstwo ktore chroni przed wilgocią... Ola basen stoi , ale ja ani razu w nim nie siedzialam, zimna woda!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.07.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Proszę oto fotki, tylko z tego co widzę, to na każdym zdjęciu kolor wygląda zupełnie inaczej http://images31.fotosik.pl/328/f17bd9955c07b840m.jpg Słup będzie obłożony piaskowcem http://images31.fotosik.pl/328/e66a279e022633a5m.jpg http://images33.fotosik.pl/329/f9a26a9bd99fdcb4m.jpg http://images31.fotosik.pl/328/03581013b15ca235m.jpg http://images33.fotosik.pl/329/8cb1b67632e58b7cm.jpg Komin też będzie obłożony piaskowcem. Kupiliśmy też markizę do zamontowania nad tarasem. Będzie założona razem z podbitką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 23.07.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Dzięki za fotki, bardzo ładnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 23.07.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Dzięki za fotki, bardzo ładnie wyszło dołączam sie do tych słów Madzia a jaka markizę? jaki kolor, bo my tez kupiliśmy żółto-białą, niespecjalnie mi sie podoba , ale tania była to kupilismy.... 4/2,5m w OBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 23.07.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Magi77 a jak z tarasem czym go wykładacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 23.07.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Magi, ślicznie się robi u Ciebie.Jak tylko się rodzinka powiększy, to daj szybciutko znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 23.07.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 no nie mogę, byłam pierwsza od Jaszczurki i Dundelki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.07.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Jaszczurka my markizę kupiliśmy w firmie niedaleko nas. Nie była tania, bo zapłaciliśmy 2700 zł. szerokość 410 na 310 się wyciąga. Jest w beżowo, brązowe pasy. Oglądaliśmy te w Obi ale doszliśmy do wniosku, że nie kupuje się markizy na rok czy dwa, a nie wiadomo ile taka z obi wytrzyma. Do tego chcieliśmy nie biały stelaż, tylko brązowy. Pretendent na taras mamy kupiony gres (brązowy) czeka na położenie od zeszłego roku. Mam nadzieję, że znajdziemy kogoś i w sierpniu położy. Będzie się mniej kurzyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.07.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Magi, ślicznie się robi u Ciebie. Jak tylko się rodzinka powiększy, to daj szybciutko znać! Dzięki Olu Dam znać napewno Żeby tylko teren uprzątnąć, to by było super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 23.07.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 no Ola!!!!!!!! udało Ci się Magda wiem ze te w OBI za piękne nie są, ale jeśli chodzi o wykończenie to nie różnią się ,chyba tylko kolorem tych wyciągów, ja mam nadzieje kiedyś zadaszyć taras porządnie, wiec markiza nie jest na zawsze i szkoda mi tyle kasy wydać, no ale nie ukrywam te na zamówienie są ładniejsze bez porównania!!!Magda! bierz sie kochana za glebogryzarkę, bo zostały ci chyba tylko 2 dni! gdzie bedziesz maluszka po wertepach ciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.07.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 no Ola!!!!!!!! udało Ci się Magda wiem ze te w OBI za piękne nie są, ale jeśli chodzi o wykończenie to nie różnią się ,chyba tylko kolorem tych wyciągów, ja mam nadzieje kiedyś zadaszyć taras porządnie, wiec markiza nie jest na zawsze i szkoda mi tyle kasy wydać, no ale nie ukrywam te na zamówienie są ładniejsze bez porównania!!!Magda! bierz sie kochana za glebogryzarkę, bo zostały ci chyba tylko 2 dni! gdzie bedziesz maluszka po wertepach ciągać No my zrobiliśmy tą markizę na lata, więc woleliśmy nie ryzykować a że jest 100 razy ładniejsza to fakt A co do glebozgryzarki, to jeszcze musi poczekać trochę, na razie zielsko spryskane Roundapem usycha sobie powoli Jutro zaczynają robić podbitkę, jak zamontują markizę to wkleję fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 23.07.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 U nas z nowych rzeczy to -regały w garażu niby nic , ale tak się cieszę, w końcu można jakiś ład wprowadzić A markizę to nie wiem, może w tym tyg jeszcze uda się zawiesić? jak będzie już wisieć to też wkleję zdjęcia. A co tam u Kazi słychować??? może by sie tak Kazia odezwała... A u pani Dundeli? jak firaneczki? powiewają sobie na wietrze? Muszę sie w końcu wziąć za wybieranie farb do pokojów na górze.... aż strach pomyśleć co tez moi chłopcy sobie wymyślą?! na pewno nie jednokolorowy pokój, to wiem ''na bank'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 23.07.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Madzia - domek śliczny a ja trzymam za Ciebie ( Was ) kciuki!! Popatrzcie kochani , JUŻ DRUGIE NEPTUNKOWE DZIECIĄTKO NAM SIĘ RODZI:):):) OLO - to chyba tylko tak przez przypadek udało Ci się z tą stronką A u Dundelki powiewają firaneczki , powiewają i jestem z tego powodu bardzo happy! Dobrej nocki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 24.07.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 jaszczurka, wiem, wiem jak mogą cieszyć regały w garażu, ja na razie jeszcze o regałach nie myślę, u nas na razie na dole to jeszcze plac budowy, dobrze, że góra robi się mieszkalna Nasze pokoje na poddaszu są pomalowane na 2 kolorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pretendent 24.07.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 A nas jak narazie cieszą tynki i wylewki, bo w końcu widać zaryz całego neptunka . Przyklepaliśmy wczoraj gościa do elewacji, no i czas pomyśleć o ogrodzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 24.07.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 (edytowane) . Edytowane 28 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts