Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Magi, a Ty jeszcze nie na porodówce??? Bo chyba już tuż, tuż? Napisz co u Ciebie, trzymaj się ciepło.

Urlop mam od 11 sierpnia i wtedy PRZEPROWADZKA :roll: :roll: :roll:

No jeszcze nie rodzę :roll: termin mam na 25 ale od soboty pojawiły się skurcze, ponoć jeszcze nie groźne :roll: Najgorsze jest to, że w Wawie jest masakra z miejscami w szpitalach położniczych :( jeszcze się okaże że urodzę w samochodzie, bo mnie do szpitala nie przyjmą :roll: :roll: :roll:

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Magi77jest szansa żebyś wrzuciła zdjęcie neptunka, jeśli chodzi o elewacje. Bo my dziś mieliśmy wstępną rozmowę, i musimy się zdecydować, bo za około tydzień może wejdą. Pytanko jeszcze jedno czy robicie coś klinkierem tak jak w projekcie?, bo nam sie oryginał strasznie podoba, ale cenowo to chyba drogo wyjdzie, więc może byśmy to okroili jakoś. Czy wy mieszkacie daleko od stolicy, bo my też z okolic tylko w stronę Janek. Pozdrawiam

Magi77jest szansa żebyś wrzuciła zdjęcie neptunka, jeśli chodzi o elewacje. Bo my dziś mieliśmy wstępną rozmowę, i musimy się zdecydować, bo za około tydzień może wejdą. Pytanko jeszcze jedno czy robicie coś klinkierem tak jak w projekcie?, bo nam sie oryginał strasznie podoba, ale cenowo to chyba drogo wyjdzie, więc może byśmy to okroili jakoś. Czy wy mieszkacie daleko od stolicy, bo my też z okolic tylko w stronę Janek. Pozdrawiam

Jutro wrzucę fotki, bo elewacja już skończona :lol: My nic nie wykańczamy klinkierem, wszystko piaskowcem :lol:

Do nas to w drugą stronę, w stronę Nieporętu :lol: Zapraszamy :lol:

My bedziemy wykanczać cegła-ręcznie formowaną :) wstepnie ustalilismy ze całą ściane kuchni i pokoju nad nią, słup i podcien przy wejsciu do domu, i wszystkie okna wokół.... ale nie w tym roku, teraz skończymy elewację tj. 2warstwe kleju czy czegoś tam, wiem ze bedzie teraz brzydszy niz jest ...jakis żółty ? to nie kolor Madzia heheh tylko jakieś tam ustrojstwo ktore chroni przed wilgocią...

Ola basen stoi , ale ja ani razu w nim nie siedzialam, zimna woda!!!!!

Proszę oto fotki, tylko z tego co widzę, to na każdym zdjęciu kolor wygląda zupełnie inaczej :roll: :roll: :roll:

http://images31.fotosik.pl/328/f17bd9955c07b840m.jpg

Słup będzie obłożony piaskowcem :lol:

http://images31.fotosik.pl/328/e66a279e022633a5m.jpg

http://images33.fotosik.pl/329/f9a26a9bd99fdcb4m.jpg

http://images31.fotosik.pl/328/03581013b15ca235m.jpg

http://images33.fotosik.pl/329/8cb1b67632e58b7cm.jpg

Komin też będzie obłożony piaskowcem. Kupiliśmy też markizę do zamontowania nad tarasem. Będzie założona razem z podbitką.

Jaszczurka my markizę kupiliśmy w firmie niedaleko nas. Nie była tania, bo zapłaciliśmy 2700 zł. szerokość 410 na 310 się wyciąga. Jest w beżowo, brązowe pasy. Oglądaliśmy te w Obi ale doszliśmy do wniosku, że nie kupuje się markizy na rok czy dwa, a nie wiadomo ile taka z obi wytrzyma. Do tego chcieliśmy nie biały stelaż, tylko brązowy.

Pretendent na taras mamy kupiony gres (brązowy) czeka na położenie od zeszłego roku. Mam nadzieję, że znajdziemy kogoś i w sierpniu położy. Będzie się mniej kurzyło :roll:

no Ola!!!!!!!! udało Ci się :lol:

Magda wiem ze te w OBI za piękne nie są, ale jeśli chodzi o wykończenie to nie różnią się ,chyba tylko kolorem tych wyciągów, ja mam nadzieje kiedyś zadaszyć taras porządnie, wiec markiza nie jest na zawsze i szkoda mi tyle kasy wydać, no ale nie ukrywam te na zamówienie są ładniejsze bez porównania!!!Magda! bierz sie kochana za glebogryzarkę, bo zostały ci chyba tylko 2 dni! gdzie bedziesz maluszka po wertepach ciągać :lol:

no Ola!!!!!!!! udało Ci się :lol:

Magda wiem ze te w OBI za piękne nie są, ale jeśli chodzi o wykończenie to nie różnią się ,chyba tylko kolorem tych wyciągów, ja mam nadzieje kiedyś zadaszyć taras porządnie, wiec markiza nie jest na zawsze i szkoda mi tyle kasy wydać, no ale nie ukrywam te na zamówienie są ładniejsze bez porównania!!!Magda! bierz sie kochana za glebogryzarkę, bo zostały ci chyba tylko 2 dni! gdzie bedziesz maluszka po wertepach ciągać :lol:

No my zrobiliśmy tą markizę na lata, więc woleliśmy nie ryzykować :roll: a że jest 100 razy ładniejsza to fakt :roll:

A co do glebozgryzarki, to jeszcze musi poczekać trochę, na razie zielsko spryskane Roundapem usycha sobie powoli :lol: :lol: :lol: Jutro zaczynają robić podbitkę, jak zamontują markizę to wkleję fotki :lol:

U nas z nowych rzeczy to -regały w garażu :lol: :lol: :lol: niby nic , ale tak się cieszę, w końcu można jakiś ład wprowadzić :lol:

A markizę to nie wiem, może w tym tyg jeszcze uda się zawiesić? jak będzie już wisieć to też wkleję zdjęcia.

A co tam u Kazi słychować??? może by sie tak Kazia odezwała...

A u pani Dundeli? jak firaneczki? powiewają sobie na wietrze?

Muszę sie w końcu wziąć za wybieranie farb do pokojów na górze.... aż strach pomyśleć co tez moi chłopcy sobie wymyślą?! na pewno nie jednokolorowy pokój, to wiem ''na bank'' :roll: :roll: :roll: :roll:

Madzia - domek śliczny a ja trzymam za Ciebie ( Was ) kciuki!!

Popatrzcie kochani , JUŻ DRUGIE NEPTUNKOWE DZIECIĄTKO NAM SIĘ RODZI:):):):):)

OLO - to chyba tylko tak przez przypadek udało Ci się z tą stronką :) :) :)

A u Dundelki powiewają firaneczki , powiewają i jestem z tego powodu bardzo happy! :)

Dobrej nocki wszystkim :)