Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

kazia25 współczujemy z tym oknem jacyś partacze a co by było gdybyście już mieszkali a tu nagle by wypadło, mocno ich tam przycisnij. Ale nigdzie nie ma tak łatwo, u nas tynki się kończą został w sumie garaż do skończenia a nasz kochany fachowiec pojechał sobie na wczasy nic nam nie mówiąc. Tak po prostu więc robota stanęła, a tak to już by było po wszystkim. Wczoraj po dość konkretnej ulewie okazało się ze troche z komina nam jakoś kapie w środku na podłogę więc też nie fajnie.

tomy-s życzymy super fachowców bo to dość ważne :D [/b]

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pretendent napisał: tomy-s życzymy super fachowców bo to dość ważne :D [/b]

dzięki fachowów przywiozłem ze swojch rodzinnych stron i jak narazie jestem bardzo zdowolony są solidni i co ważne niedrodzy.

Kazia ty może wynajmij rosjan oni zrobią porządek z tymi od okien i przy okazji tych od tynków... :)

Jaszczurka zapraszam tylko jeszcze nie mam gdzie Cię przyjąć ale może zrozumiesz warunki no wiesz plac budowy.. :wink: :wink:

po południu wkleję zdjęcia które wczoraj wieczorkiem jeszcze pstryknołem

Kazia, współczuję. Nie daj się-masz rację, okno nie powinno wylecieć nawet przy mocniejszym trzaśnięciu! :o normalnie szok

Ale żeby nie było, że tylko Ciebie prześladuje pech, to napiszę, że w ostatnim tygodniu reklamowaliśmy:

1) miskę wc z Koła (pęknięcie w środku, po zamontowaniu ciekło :o ),

2) wannę Poolspa-przy montowaniu baterii i położeniu się pod wannę mój mąż (całe szczęście, że nie było przez godzinę prądu i nie wlazł tam z halogenem) zauważył, że przez wannę (wartą ok.2300) przebija światło jak przez sito :o :o :o

Kibelek nam uznali, wymienią na nowy. Do wanny ma przyjechać przedstawiciel Poolspy-zobaczymy. Takie nieplanowane sytuacje potrafią skutecznie dobić człowieka. Jakby tego było mało, to kupiłam "wypasionego" grila na Allegro-przysłali pół grila, tzn. bez pokrywy :-? Po moich telefonach dosłali pokrywę ale bez drewnianego uchwytu-już nie będę dzwonić, ręce opadają.

Co do Neptunka, to ma on po prostu swój styl!! Ja myślę o białej (złamanej białej?) elewacji + cegla w kol. rudo-antracytowym.

Danuchna, co posprzątam, to znowu syf (ale coraz mniejszy..)

Jej!!!!!!!!!!!! co tu sie dzieje?????????

:lol: :lol: :lol: :lol:

A ja dziś miałam wszystko w ....... :lol: pogoda piekna!!!!! nawet w baseniku popływałam :roll: a jutro ponoc nad morze!

Madzia hehe chciałas miodu? to masz hehe- zartuje ... oczywiście jak wpadne to pewnie jak burza!!! zawine parola i uciekne :lol: :lol:

Bshena ja tam nie wiem dla mnie Neptun nie przypomina sielskiej chatki, no na pewnio nie w moim wykonaniu hihihi

Kazia ruskich to ty nie bierz!!! ponoc w oknach to dobra Bonia :lol: :lol: ty sie zgłos do niej hihihi

Danucha moja ty kofana..... ja tęsknie dniem i noca... i wyczekuje tego pociaga jak zbawienia :lol: :lol: :lol:

Tomy-s ty się nie martw o warunki ja przezyłam juz budowę i nic mi nie straszne, a poza tym nawet takie mini murki tez oko cieszy :lol:

Dana!!! to nadmiar tłuszczu hehe albo cień :lol: :lol:

MAGI No wreszcie! ale jak pieknie pływasz po tym chodniku :lol: ja nie wiem co ty chcesz? przeciez to piękny widok, może nie zbyt wygodnie ale pieknie, a co jeszcze trzeba w kostiumie kapielowym chodzić!! brzuszek pokazywać! a co ty myslisz ze na porodówce to nie trzeba być trendy? heheh

A co do markizy to ja tam swojej nawet nie pokazuje!!! siara taka ze szok-przy twojej :roll: :roll: :lol: :lol:

A Ty może juz i na tej porodówce co? a ja podlewam iglaczki.....

Pozdrowionka dla Wszystkich

śpicie.................... a ja biedna nie :( osa mnie uzadlila w palec 2 dni temu i do tej pory mam spuchnieta reke, a dzis w nocy spac nie moglam , tak swedzi....chyba do lekarza trzeba sie wybrac :roll: :roll:

Czytam o domowych sposobach, niby cebula, albo soda? kurcze cebuli nie mam, ale mam sode, moze pomoze........ a z drugiej strony to kto slyszal o tym zeby osy zadlily jaszczurki?

Jaszczurka - ja bym głosowała jednak za cebulą, podobno na ukąszenia najlepsza :lol:

Cieszę się, że markiza się Wam podoba i fajnie, że mój Neptunek w końcu zaczyna przypominać domek, a nie plac budowy :roll: :roll: :roll:

Olu jestem jeszcze w domku :lol: mojemu dzieciaczkowi dobrze ze mną, w środę jadę na ktg, może coś się ruszy do tego czasu :lol:

Jaszczurka, to zemsta za pomysł podpalania skrzydełek osom :))))))))))))

A tak na serio, to wiem co czujesz, jestem uczulona na żądła, brrr... A Ola ma maję, wapno, wapno i jeszcze raz wapno!!! A cebulka też nie zaszkodzi.

Kurczę, mam taki słaby internet, że nie moge się przekopać przez naszą historię forum. Nie pamiętam kto, ale wiem, że niektórzy mają słup pochyły, ten przy wejściu. Jeśli dekorujecie elewację cegiełkami, to co robicie ze słupem?

I jeszcze jedno, w którą stronę otwierają się u Was drzwi na piętrze, na antresolę czy do pokojów?

Ola, raczej nie będę pierwsza, tynkami i ozdobami elewacji zajmiemy się dopiero w przyszłym roku. W tym tylko ocieplimy i "okleimy". Ale oczywiscie planuję sobie co i jak i za cholerę nie wiem co z tym słupem. Może jednak zostawić prosty? Wtedy cegliełka tak naturalnie będzie na nim wyglądała. Bo na pochyłym, to jak? Ciąć klinkier po skosie? A może zrobić pochyły i tylko otynkować?