Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Uprzejmie donoszę :lol: , że raczej 1 sierpnia nie urodzę :lol: Byłam rano na ktg, czekałam 3 godziny na badanie przez lekarza. Skurcze były dość mocne, ale nic poza tym. Nasiedziałam się, umordowałam i wróciłam do domu. W domu skurcze minęły, przespałam 3 godziny i melduję się na forum :lol:

Trzymajcie kciuki nadal :lol:

Buziaki

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U nas właśnie przeszła wielka burza :roll: Mam wielką osikę na ogrodzeniu (siatka przygięta) i czubek sosny na podwórku, nie mówiąc już o bajorze na około :roll: :roll: :roll: W lesie połamało kupę drzew, będzie nam słoneczko dłużej świecić :roll: Ale wniosek jest taki z tej burzy, że trzeba resztę tych osik za płotem wyciąć :x :x :x

Moje dziecię burzy się nie wystraszyło i siedzi sobie dalej w brzuchalu :roll:

Magi hehehe ja myslałam że wróce z nad wielkich jezior jako ciocia!!!!! a Ty nic?

A osiki to normalne że na wietrze sie łamia, dobrze ze nic nikomu sie nie stało :roll:

Bonia :lol: mały rosnie!!! aż miło patrzec, trawa oczywiście tez :lol:

A to z pozdrowieniami z ....

http://images26.fotosik.pl/260/28e8df214d5dbb9cm.jpg

słuchajcie czy za więźbe 6000 zł to dobra cena oczywiście z impregnacją???

hey

Ja płaciłem ostatnio 5000 bez łat i kontrłat (i bez faktury), więc w przybliżeniu pewnie wyjdzie prawie to samo.

Na naszym rynku to dobra cena za drzewo, ale u nas ogólnie jest dosyć drogo z wszystkim.

Ostatnio mało troszkę postów na naszym forum, więc może dla rozruszania każdy pochwali się w czym jego Neptunek jest (lub będzie) jego zdaniem NAJ :wink: .

Może ja zacznę - choć dopiero jestem na etapie fundamentów to już wiem, że mój domek będzie NAJ .... cięższy :o . No i co za tym idzie, pewnie najdroższy :evil: . Szczegóły pokażę na zdjęciach jak skończę fundamenty, żeby mieć dowód :D . Dodam jeszcze tylko, że mam standardowe gabaryty projektu.

Ostatnio mało troszkę postów na naszym forum, więc może dla rozruszania każdy pochwali się w czym jego Neptunek jest (lub będzie) jego zdaniem NAJ :wink: .

Może ja zacznę - choć dopiero jestem na etapie fundamentów to już wiem, że mój domek będzie NAJ .... cięższy :o . No i co za tym idzie, pewnie najdroższy :evil: . Szczegóły pokażę na zdjęciach jak skończę fundamenty, żeby mieć dowód :D . Dodam jeszcze tylko, że mam standardowe gabaryty projektu.

:roll: trudno powiedzieć..U nas chyba będzie NAJwiększy taras, poza tym wiadomo, że dla każdego swój dom jest najlepszy na całym świecie :D :D

OLO - już godzinę siedzę i próbuję ściągnąć te fotki z komórki na kompa i nic!!! Nie wiem , co się dzieje??? Czy ja coś źle robię??? O ile w ogóle można cos tam źle robić :o :o

dundelka, trudno-i tak te zdjęcia byłyby malutkie. Bshena, postaram się wysłać moją łazienkę na maila

Tomy-s - jak synek??

Dzięki Danusia teraz to już nawet dobrze może dziś nawet ze szpitala go odbiorę, robili jakieś otwory w gipsie i stwierdzili że wszystko się dobrze goi i teraz to z miesiąc w gipsie potem trzy miesiące jeszcze z tymi drutami a potem wyciąganie tych drutów no i rehabilitacja.

A teraz wieści z budowy dziś kończymy zasypywanie fundamentów, zagęszczanie i zalewanie wylewki (czy wy dawaliście na wylewkę beton b20?) i od przyszłego tygodnia już mury idą do góry 8) 8) 8)

magi nie dziw się maleństwu że nie chce jeszcze wychodzić tak wieje u nas ( codziennie przejeżdzam przez rembelszczyznę nieźle tam połamało drzewa nio i widziałem ten wypadek co zginęła ta dziewczyna ja właśnie wracałem z działeczki do domu). Córa wyskoczy jak już będzie bezpiecznie bo w brzuszku u mamy najbezpieczniej :roll: trzymam kciuki.

tomy-s, ale synek się nacierpiał, z tego co piszesz wynika, że jest to bardzo poważne złamanie. Dobrze, że wszystko dobrze i że mały dziś wychodzi ze szpitala. Tomy, jeśli Twój synek chodzi do przedszkola, to jest ubezpieczony. Mi uświadomił lekarz, że mojej córci należy się odszkodowanie (ubezp. ze szkoły). Człowiek nie korzysta i nawet o tym nie myśli.

acha, chciałam tylko napisać, że okiennice Dundeli są śliczne, cały Neptun inaczej wygląda!

No tak Tomy ta burza dała popalić całej okolicy, u nas w sumie szkody nie duże, ale i tak pół lasu połamane :roll:

Ola imię wybieraliśmy wczoraj wieczorem i wyszła Dominika Natalia. Miała być Diana ale mi się jakoś za bardzo z psem kojarzy :roll: :roll: :roll:

No Kochani, to od dziś kciuki podwójne, bo właśnie wyruszam do szpitala i już na pewno tam zostanę :lol: A Dzidzia nadal na świat się nie spieszy, więc będą wywoływać :roll: :roll: :roll:

Buziaki i dam znać jak się rozsypię :lol:

Papa

OLO - już godzinę siedzę i próbuję ściągnąć te fotki z komórki na kompa i nic!!! Nie wiem , co się dzieje??? Czy ja coś źle robię??? O ile w ogóle można cos tam źle robić :o :o

dundelka, trudno-i tak te zdjęcia byłyby malutkie. Bshena, postaram się wysłać moją łazienkę na maila

Nie poddaję sie tak łatwo! Już kiedyś zamieszczałam zdjęcia Twojej łazienki dolnej i sie powiększały! Tym bardziej jestem na siebie zła :evil: Ale probuję.

Madzia trzymaj się ! I nie daj się męczyć , jak coś to cesarka i koniec!