Magi77 01.08.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Uprzejmie donoszę , że raczej 1 sierpnia nie urodzę Byłam rano na ktg, czekałam 3 godziny na badanie przez lekarza. Skurcze były dość mocne, ale nic poza tym. Nasiedziałam się, umordowałam i wróciłam do domu. W domu skurcze minęły, przespałam 3 godziny i melduję się na forum Trzymajcie kciuki nadal Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 04.08.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 a co tu tak cicho??? Bonia, śliczny Twój Gutek, trawka super zielona. Jak będę u siebie robić podlewanie, to zgłoszę się na nauki Magi!!!!! daj znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.08.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Magi!!!!! daj znać! Daję znak Ciągle podwójna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.08.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 U nas właśnie przeszła wielka burza Mam wielką osikę na ogrodzeniu (siatka przygięta) i czubek sosny na podwórku, nie mówiąc już o bajorze na około W lesie połamało kupę drzew, będzie nam słoneczko dłużej świecić Ale wniosek jest taki z tej burzy, że trzeba resztę tych osik za płotem wyciąć Moje dziecię burzy się nie wystraszyło i siedzi sobie dalej w brzuchalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 04.08.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Magi hehehe ja myslałam że wróce z nad wielkich jezior jako ciocia!!!!! a Ty nic? A osiki to normalne że na wietrze sie łamia, dobrze ze nic nikomu sie nie stało Bonia mały rosnie!!! aż miło patrzec, trawa oczywiście tez A to z pozdrowieniami z .... http://images26.fotosik.pl/260/28e8df214d5dbb9cm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 05.08.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 słuchajcie czy za więźbe 6000 zł to dobra cena oczywiście z impregnacją??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.08.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Tomy-s moim zdaniem dobra, ale nie orientuje się w tym temacie zbytnio Najnowsze wieści są takie, że nadal nie rodzę, ale za to wiem, że to jednak będzie Córcia Nie muszę mówić jak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrdim 05.08.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 słuchajcie czy za więźbe 6000 zł to dobra cena oczywiście z impregnacją??? hey Ja płaciłem ostatnio 5000 bez łat i kontrłat (i bez faktury), więc w przybliżeniu pewnie wyjdzie prawie to samo. Na naszym rynku to dobra cena za drzewo, ale u nas ogólnie jest dosyć drogo z wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrdim 05.08.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Ostatnio mało troszkę postów na naszym forum, więc może dla rozruszania każdy pochwali się w czym jego Neptunek jest (lub będzie) jego zdaniem NAJ . Może ja zacznę - choć dopiero jestem na etapie fundamentów to już wiem, że mój domek będzie NAJ .... cięższy . No i co za tym idzie, pewnie najdroższy . Szczegóły pokażę na zdjęciach jak skończę fundamenty, żeby mieć dowód . Dodam jeszcze tylko, że mam standardowe gabaryty projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 05.08.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Madzia to dalej trzymam kciuki OLO - już godzinę siedzę i próbuję ściągnąć te fotki z komórki na kompa i nic!!! Nie wiem , co się dzieje??? Czy ja coś źle robię??? O ile w ogóle można cos tam źle robić Tomy-s - jak synek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 05.08.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Acha, częściowo zamontowały się u nas okiennice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 06.08.2008 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Najnowsze wieści są takie, że nadal nie rodzę, ale za to wiem, że to jednak będzie Córcia Nie muszę mówić jak się cieszę I BARDZO DOBRZE!!! nie ma jak to dwie siostrzyczki! Magi, muszę Ci powiedzieć, że tak myślałam. JAKIE IMIĘ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 06.08.2008 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Ostatnio mało troszkę postów na naszym forum, więc może dla rozruszania każdy pochwali się w czym jego Neptunek jest (lub będzie) jego zdaniem NAJ . Może ja zacznę - choć dopiero jestem na etapie fundamentów to już wiem, że mój domek będzie NAJ .... cięższy . No i co za tym idzie, pewnie najdroższy . Szczegóły pokażę na zdjęciach jak skończę fundamenty, żeby mieć dowód . Dodam jeszcze tylko, że mam standardowe gabaryty projektu. trudno powiedzieć..U nas chyba będzie NAJwiększy taras, poza tym wiadomo, że dla każdego swój dom jest najlepszy na całym świecie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 06.08.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 OLO - już godzinę siedzę i próbuję ściągnąć te fotki z komórki na kompa i nic!!! Nie wiem , co się dzieje??? Czy ja coś źle robię??? O ile w ogóle można cos tam źle robić dundelka, trudno-i tak te zdjęcia byłyby malutkie. Bshena, postaram się wysłać moją łazienkę na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomy-s 06.08.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Tomy-s - jak synek?? Dzięki Danusia teraz to już nawet dobrze może dziś nawet ze szpitala go odbiorę, robili jakieś otwory w gipsie i stwierdzili że wszystko się dobrze goi i teraz to z miesiąc w gipsie potem trzy miesiące jeszcze z tymi drutami a potem wyciąganie tych drutów no i rehabilitacja. A teraz wieści z budowy dziś kończymy zasypywanie fundamentów, zagęszczanie i zalewanie wylewki (czy wy dawaliście na wylewkę beton b20?) i od przyszłego tygodnia już mury idą do góry magi nie dziw się maleństwu że nie chce jeszcze wychodzić tak wieje u nas ( codziennie przejeżdzam przez rembelszczyznę nieźle tam połamało drzewa nio i widziałem ten wypadek co zginęła ta dziewczyna ja właśnie wracałem z działeczki do domu). Córa wyskoczy jak już będzie bezpiecznie bo w brzuszku u mamy najbezpieczniej trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 06.08.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 tomy-s, ale synek się nacierpiał, z tego co piszesz wynika, że jest to bardzo poważne złamanie. Dobrze, że wszystko dobrze i że mały dziś wychodzi ze szpitala. Tomy, jeśli Twój synek chodzi do przedszkola, to jest ubezpieczony. Mi uświadomił lekarz, że mojej córci należy się odszkodowanie (ubezp. ze szkoły). Człowiek nie korzysta i nawet o tym nie myśli. acha, chciałam tylko napisać, że okiennice Dundeli są śliczne, cały Neptun inaczej wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.08.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 No tak Tomy ta burza dała popalić całej okolicy, u nas w sumie szkody nie duże, ale i tak pół lasu połamane Ola imię wybieraliśmy wczoraj wieczorem i wyszła Dominika Natalia. Miała być Diana ale mi się jakoś za bardzo z psem kojarzy No Kochani, to od dziś kciuki podwójne, bo właśnie wyruszam do szpitala i już na pewno tam zostanę A Dzidzia nadal na świat się nie spieszy, więc będą wywoływać Buziaki i dam znać jak się rozsypię Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 06.08.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 OLO - już godzinę siedzę i próbuję ściągnąć te fotki z komórki na kompa i nic!!! Nie wiem , co się dzieje??? Czy ja coś źle robię??? O ile w ogóle można cos tam źle robić dundelka, trudno-i tak te zdjęcia byłyby malutkie. Bshena, postaram się wysłać moją łazienkę na maila Nie poddaję sie tak łatwo! Już kiedyś zamieszczałam zdjęcia Twojej łazienki dolnej i sie powiększały! Tym bardziej jestem na siebie zła Ale probuję. Madzia trzymaj się ! I nie daj się męczyć , jak coś to cesarka i koniec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 06.08.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Tomy-s pozdrów syneczka , wszystko będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 06.08.2008 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Okiennice wygladaja ładnie???????????????????????? Dana! biore z Toba rozwód, oczywiscie z orzeczeniem winy Magi-powodzenia A u mnie najmniej parapetów czyli najwiecej okien do ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts