Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

GRATULUJE!!!!!!!!!!!!MAGI.Dominika ,też pewnie bedzie udzielać sie na forum za pośrednictwem mamy!

U nas prąd zrobili,posprzatali po sobie na blysk!

za tydzień przyjdzie ekipa od wod-kan,we wrześniu mamy umówione tynki.

A jak bedziemy mieli troszkę szczęścia to w pazdzierniku elewacja!!

No No No..... :roll: :roll: :roll: wełną się ociepla??!! :lol: :lol: roletki zamontowane,to jz zaraz mieszkać bedziecie hehe. U mnie akcja elewacja na początku września, wtedy też mielismy robić zadaszenie tarasu tego z tyłu, ale chyba sobie odpuscimy, bo nie wiem czy przy odbiorze nie beda sie pluli :evil: a do konca wrzesnia nie zdazymy z odbiorem.... mam pytanko kto z was robił odbiór? i na co zwracali uwage?

Jak wklejam linki do fotek to po każdej daję enter

to wychodza jedna pod drugą

a jak przed wysłaniem postu weźmiesz na początku każdego linka klepniesz 1 raz backspace to powinno ustawić się jedno obok drugiego czyli tak:

[/img]tu jest ten odstęp do skasowania' alt='a>tu jest ten odstęp do skasowania'>

super Qubanczyk dawaj dawaj do przodu az miło popatrzec :lol:

Dzięki kochana jesteś.

Już mi psycha siadała jak na działke musiałem jechać a tam nic do przodu.

Fotki wrzucam dzięki Agacie bo siedzi z dzieciakami nad morzem już od 2 sierpnia i nie widzi co się dzieje na budowie.

Kolesie od ocieplenia już przyrzekają, że wełny nie będą więcej układać. Tak maja dosyć.

No wiem , że jestem hehe

A czemu maja dość? tak ciężko? gryzie w paluchy czy co?

Musze powiedzieć ze dzielna żonka, skoro tak dlugo wytrzymala nad mozem, sama tzn bez Ciebie :wink: jeszcze w tak kapryśną pogode :evil:

Magi no jesteś już czy nie?!!!!!!! już ty nie przesadzaj tak sie byczyć w tym szpitalu!POSZŁA do domu!!!! :lol: :lol: Pokaż Niunie :p

Witajcie :lol:

Wróciłam :lol: w końcu pojedyncza, ale z małą istotką przy boku :lol: (cycu :roll: :roll: :roll: ). A oto Dominisia:

http://images37.fotosik.pl/1/1e451e19b7f202dcm.jpg

http://images24.fotosik.pl/266/60742035e13f7cf9m.jpg

http://images29.fotosik.pl/265/569cc5b937c9912em.jpg

Na więcej brak czasu.

Dziękujemy za gratulacje i całujemy mocno :lol: