Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak wklejam linki do fotek to po każdej daję enter

to wychodza jedna pod drugą

a jak przed wysłaniem postu weźmiesz na początku każdego linka klepniesz 1 raz backspace to powinno ustawić się jedno obok drugiego czyli tak:

[/img]</a>tu jest ten odstęp do skasowania<a href=' alt='a>tu jest ten odstęp do skasowania'>

Ciekawe, będę musiała spróbować , dzięki :) :)

No super :lol: a ta czerwonka to na kominy?czy ostatni rzad przed wiencem bedziesz z niej ukladał, czy jeszcze na co innego?

Zastanawiam sie jeszcze nad tym- w ktorym miejscu bedzie zamontowany prysznic i wc w łazience przy sypialni... tak patrze na te rurę... :lol: :lol:

A! i czy ty nie pomniejszyłes tej witryny z boku?

No super :lol: a ta czerwonka to na kominy?czy ostatni rzad przed wiencem bedziesz z niej ukladał, czy jeszcze na co innego?

Zastanawiam sie jeszcze nad tym- w ktorym miejscu bedzie zamontowany prysznic i wc w łazience przy sypialni... tak patrze na te rurę... :lol: :lol:

A! i czy ty nie pomniejszyłes tej witryny z boku?

Droga Jaszczureczko cegła na kominy a z tym rzędem pod wieniec to zobaczymy jak wyjdą pustaczki. Nic nie pomniejszałem tylko powiększyłem salon do przodu kosztem tarasu a co do łazienki to zrobiliśmy jedną wielką na dole bez oddzielnego WC-tu nio i jeszcze okna będa " podobne" jak u ciebie takie wysokie 60x230. :wink: :wink: :wink:

Jeszcze nie wszystko dokładnie utalone ale wejście napewno z hallu.

Prysznic w rogu zaraz z wejścia na ścianie od kotłowni obok umywalka i na końcu kibeleki jeszcze ew bidet.

Poczułem się jak w szkole odpytywany przez Panią Prof. Jaszczurkę :wink: :wink:..... mam nadzieję że odpowiedzi usatysfakcjonują Panią Profesor. Dzięki Sylwia pozdrowionka

Prysznic w rogu zaraz z wejścia na ścianie od kotłowni obok umywalka i na końcu kibeleki jeszcze ew bidet.

Poczułem się jak w szkole odpytywany przez Panią Prof. Jaszczurkę :wink: :wink:..... mam nadzieję że odpowiedzi usatysfakcjonują Panią Profesor. Dzięki Sylwia pozdrowionka

Jeszcze jedno mój drogi :lol: :lol: Czy ten pokoj na dole nie bedzie słuzył jakio wasza sypialnia? moze juz kiedys mowiles ...a ja mam dobra pamiec ale krótka i opowiedz jeszcze raz :lol:

Też mamy jedną łazienkę na dole. Prysznic stoi na środku ściany i ma dobudowaną boczną sciankę i w ten sposob dzieli łazienkę na cześć wc'etowa i kapielową. A wejscia sa dwa, jedno z sypialni i jedno z holu.

Też mamy jedną łazienkę na dole. Prysznic stoi na środku ściany i ma dobudowaną boczną sciankę i w ten sposob dzieli łazienkę na cześć wc'etowa i kapielową. A wejscia sa dwa, jedno z sypialni i jedno z holu.

co do drzwi to miałem podobny pomysł ale z tym prysznicem to mi się podoba ciekawe....