Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Super Kuba :lol: Domek prezentuje się pięknie :lol:

U nas na razie cisza. Walczymy z drzewami co je połamała wichura. Będzie znowu czym palić w zimę, szkoda tylko że siatka poniszczona :evil:

Pan od obudowy kominka ma być na początku września, a glazurnik do obłożenia tarasu, wejścia i balkonu jakoś w połowie. Jak się uporamy z drzewem i bałaganem, to może i na trawkę starczy czasu.

Buziaki, lecę bo Dziecię wzywa :lol:

Witam Wszystkich Neptunkowiczow zza morza :roll: :roll: a konkretnie z Kopenhagi :lol: Dziwna ta kraj...... hehe a! i nie widzialam ani jednego Neptuna!tu wogole inne klimaty, nawet w budownictwie :roll: jedynie co mi sie podoba to ,to ze prawie wszystkie domki i bloki oblozone sa cegla klinkierowa.Qubanczyk super....kiedy sie wprowadzacie, albo jakie plany... kurcze nawet znaku zapytania na tej klawiaturze znalezc nie moge!

Słuchajcie, mam pytanko do tych co już ocieplali syropianem: jakie kołki dawaliście? Z czpieniem plastikowym czy metalowym?

Pozdrawiam gorąco wszystkich co tyraja i tych co się byczą!!!

ja pamietam tylko ze jakies plastikowe siwe kołki walały sie po garazu :roll:

Quba gratuluje 56 :lol: :lol: :lol: ie wiem jak to sie stało???? :roll: :roll: :lol: :lol:

Jaszczurka byczy sie juz w Neptunku :lol: :lol:

Słuchajcie, mam pytanko do tych co już ocieplali syropianem: jakie kołki dawaliście? Z czpieniem plastikowym czy metalowym?

Pozdrawiam gorąco wszystkich co tyraja i tych co się byczą!!!

Bshena - jeżeli masz ścianę z cegły szczelinowej to kołki muszą być nad wymiar, mogą być plastikowe. A co tam u Was?? Jak postępy?? Pozdrowienia!