Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Super Maleństwo , Madzia! :) :) Bardzo daje popalić??

Dzięki Danusia :lol: Nie zapeszając, Dominika jest grzeczna, w ciągu dnia mało śpi, ale nie płacze, głównie się cycka, albo trzeba ją na rączkach nosić. Noce są spokojne, budzi się dość często ale zaraz zasypia przy cycu. Tatuś w nocy nawet nie wie, że ma małe dziecko :roll: :roll: :roll: Wszystko się powoli układa. Wiktoria wraca w niedzielę z wakacji, zobaczymy jak zareaguje na siostrę :lol: Ja dochodzę do siebie ale na nic nie mam czasu. W sobotę uciekam z domku do fryzjera, ciekawe jak sobie poradzą :o :o :o

Buziaki

skwerek kościuszki......... ech kiedys mój mąż jak jeszcze nim nie był :wink: zabierał mnie tam i na bulwar........

z tym podkopywaniem fundamentów to Wy uwazajcie ! bo jeszcze wam ściany naruszą jak za duży kawałek na raz odkopią, sama osobiscie bylam swiadkiem jak sciana runela bo podkopali szczyt :o :o

te Madzia!!! wszyscy by chętnie zobaczyli Cie w blond włoskach :lol: co myslałaś ze Cię nie znajde? :lol: :lol: :lol: wszystko wiem, ze byłaś u fryzjera :lol: nawet widziałam zdjecie :roll: tylko ze nie na naszym forum :( :evil: (foch)

a co ...

http://images23.fotosik.pl/270/4f14d23c3e25f7fcm.jpg

nie mogłam sie powstrzymac,chyba nie bedzie zła na mnie :o a jak bedzie? :roll: będzie, nie bedzie.....hmmm nieeeeee taka mina :evil: :evil: :evil: do naszej Madzi nie pasi :lol:

Kazi zlew super :roll: to Teka?

witam wszystkich po urlopie :roll:

przede wszystkim bardzo gratuoluję Tobie Magi córeczki i życzę duuużo zdrówka dla niej i mamusi :D

widzę u wszystkich budujących wielkie postępy! u nas też takowe są :D -jeszcze przed nami sporo prac ale przede wszystkim MIESZKAMY i nie wchodzimy już po drabinie!

cięzko w pracy :(..

Magi, córeczka śliczniutka. Gratuluję!

Ola, pokaż w końcu jakieś zdęcia! Wchodzenie po schodach... to musi być cudowne!!!

Kazia, trzymaj się dzielnie. U nas akurat wylewkarze to jedyna ekipa, którą mogę z czystym sumieniem polecać ludziom. Bardzo z nich jestem zadowolona.

Ale z całą resztą to też bywało różnie, no jak to na budowie...

U nas, prace wykończeniowe w środku stanęły na bliżej nieokreślony czas. Zajęliśmy się ocieplaniem i mam nadzieję, że skończymy do końca września. W tym roku zaciągniemy ściany tylko gruntem, tynk musi poczekać do przyszłego roku. A tymczasem zaczła się szkoła :)))))))))