Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mój Neptunek już pobudowany dawno, a jeszcze i tak ciągle jest coś do zrobienia :roll: :roll: :roll: Pan od kominka jeszcze się nie pojawił, mam nadzieję, że nas nie wystawi :evil: :evil: :evil: A tak poza tym, to nie mam za wiele czasu na forum, więc rzadko piszę. Dominika ma już 5 tygodni, rośnie jak na drożdżach, trochę marudzi, ale jest strasznie kochana :lol: :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego dla wszystkich :lol:

Powiedzcie jakiej firmy macie wkłady (z płaszczem wodnym) i jakie są ceny? Za całość, razem z jakimiś tam zbiorniczkami itp.

Ja mam Lechmę. Płaciliśmy 7000 zł. z osprzętem.

A to moje Dziewczynki :lol:

http://images36.fotosik.pl/10/e035f8322d30c4c3m.jpg

http://images34.fotosik.pl/362/7ead034b9f329bdem.jpg

http://images34.fotosik.pl/362/97a51d1440565eb7m.jpg

http://images46.fotosik.pl/11/cb11e9441f43b69em.jpg

http://images39.fotosik.pl/11/dbddb4572d7c9652m.jpg

Piękne te Wasze domki

i Potomstwo cudowne!

Tak krótko podsumuję to, co sie tu działo, kiedy mnie nie bylo :)

Wypadłam na jakiś czas z forum, bo zleciałam z drabiny, którą mamy jeszcze ciągle na poddasze. Mam pozszywany łeb (twarz nie narusozna na szczęście) i połamane żebra, i ogólnie jestem trochę poobijana, ale jest już w miarę ok, tylko muszę dużo odpoczywać.

W sumie szok, bo "biegałam" sobie swobodnie po 8 metrowym rusztowaniu a tu taka mała drabinka i lot zaliczony... Dobrze, ze nie mam kafli na holu pod schodami, tylko drewno, mam przeczucie, że mogło być gorzej.

No a budowa ciagle pomalutku do przodu. Mniej więcej połowa ścian jest ocieplona. Mój mąż opanował już perfekcyjnie tą robotę, ostatnio kładł klej już po ciemku i na drugi dzień stwierdził, że nawet dobrze wyszło :)))

Piękne te Wasze domki

i Potomstwo cudowne!

Tak krótko podsumuję to, co sie tu działo, kiedy mnie nie bylo :)

Wypadłam na jakiś czas z forum, bo zleciałam z drabiny, którą mamy jeszcze ciągle na poddasze. Mam pozszywany łeb (twarz nie narusozna na szczęście) i połamane żebra, i ogólnie jestem trochę poobijana, ale jest już w miarę ok, tylko muszę dużo odpoczywać.

W sumie szok, bo "biegałam" sobie swobodnie po 8 metrowym rusztowaniu a tu taka mała drabinka i lot zaliczony... Dobrze, ze nie mam kafli na holu pod schodami, tylko drewno, mam przeczucie, że mogło być gorzej.

No a budowa ciagle pomalutku do przodu. Mniej więcej połowa ścian jest ocieplona. Mój mąż opanował już perfekcyjnie tą robotę, ostatnio kładł klej już po ciemku i na drugi dzień stwierdził, że nawet dobrze wyszło :)))

O Bożeeeeeee dobrze, że tak to się skończyło :o :o :o Zdrówka życzę i powrotu do formy :lol: :lol: :lol:

Bshena :o dobrze, że nic gorszego się nie stało..Teraz, to Ty nie biegaj po rusztowaniach i drabinach, tylko LEŻ i odpoczywaj

Dundelka, nie zapomniałam, nie.

Będziemy się brać wkrótce za docieplenie i robić odbiór. Musimy tylko zrobić porządek w papierach, bo zmieniliśmy kształt tarasu i wjazd chcę mieć inaczej niż w projekcie.

W Neptunku mieszka się cudownie, nie ma porównania do mieszkania w bloku, choć mieszkaliśmy w bardzo spokojnym i ładnym miejscu. Teraz mieszkamy bliżej natury :) , wokół sady, staw i święty spokój. Nawet nie przeszkadza mi brak internetu i to, że na razie mamy tylko 4 programy!

Jestem Jestem spoko....... nic nie pisalam bo nie było do kogo :evil: no ale widzę, że Państwo wreszcie sie pojawiło :lol: :lol: Bshena kobieto!! uważaj na siebie!!!

Wracaj szybciutko do zdrowia :roll:

Dana ty też ... polewaj kolanko... najlepiej Pasoa hehehehehe

Madzia sliczne córcie ech..... :roll: :roll:

Kazia :roll: :roll: :roll: :roll: normalnie żeby nie ten ''sracz'' to bym pomyslała że patrze na swój salon WC hehe, no i kafle pociagnełas do góry... slicznie, nie bedziesz załowała tej kaski która poleciała na tak wielkie pomieszczenie :lol: :o :o :o

Tomy-s Tobie najbardziej gratuluję, piekny widok......

A u jaszczureczki jutro wielki dzień :lol: :lol: konczymy wreszcie ocieplanie hehe ... po roku :roll: :roll: zaciagniemy z tego co wiem 2 raz klejem, gruntem no i niestety to koniec na razie....

AAAAAA Ola hello :D :D Ty nie musisz nam nawet mówic, mieszkanie w Neptunku to ...... ech, ach , och....

Kończe , b :D bo ekipa własnie przyjechała,4 chłopa i 1 kobieta- do sprzątania???? :o hehe buźka

Kazia fotki się nie otwierają!! No i zupełnie nie rozumiem dlaczego wc nie jest podwieszane??? ZMIENIĆ!!!! :D :D :D :D

dopiero zobaczyłam 2 wc.... widzee że tez przypadły Ci kafle Inverno :lol:

Dana a wc-miska to to roca- jak najbardziej podwieszana :lol: :lol: o ile dobrze pamietam to ''Dama senso'' albo ''Georgia'' mam taka sama w łazience :lol: