Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej wszystkim :)

jakie piękne zdjęcia powklejane! Kazia, bardzo ładnie wygląda Twój Neptun,

kibelkiem już się zachwycałam wcześniej :wink: -jest super, nic dodać nic ująć. Płytki w kuchni też mi się podobają-eleganckie i proste. Kuchnię pewnie będziesz miała nowaczesną?

tomy-s, kawał roboty:) gratuluję

pretendent! no super! intryguje mnie ta zielona łazienka, jaki ma układ? nie otwierają mi się zdjęcia, czy mógłbyś wrzucić jakieś w większym rozmiarze? O wannie pośrodku górnej łazienki też myślałam, pomysł fajny:)

aa schody też ładne, mam podobne. U Was są jednozabiegowe z wejściem od salonu, dobrze widzę? a gdzie macie kominek?

no i życzę Świąt już w nowym domku!

acha kazia-jak w końcu zrobiłaś tapetę w sypialni???? bo te dwie mało co się nie pobiły :lol: ja jestem raczej za wersją Dundeli .. moją sypialnię wkleję jak będę miała oświetlenie i coś na oknach, na razie łyso

Aleksandra W. u nas kominek po tej stronie jak w orginale Neptunka nic nie zmienione ale niestety narazie tylko w wyobraźni:), może w przyszłym roku uda się coś zrealizować

kazia25 kuchnia super, po pierwsze jasna, u nas jest ciemna i już widze że bedą z nią problemy, ale nie ma odwrotu

A my pełną parą dorwaliśmy sie za sprzątanie, zeby zdąrzyc święta zrobić w nowych progach:)

Zdecydowaliśmy sie jednak do samej góry :) chociaż nie wiem czy był to dobry pomysł :roll:

Brat stwierdził, cytuje "...tak babcino" :o

Trzeba było słuchać starszych! :D :D :D

Ale kuchnię masz bardzo ładną! No i wypasiona lodówka - jakiej firmy?? No i barek... nie wiem czy na dłuższą metę będziesz zadowolona... spytaj Jaszczurzycy , może szczerze Ci powie... :) :) :)

I proszę napisać Dundelce dokładnie jakie to są kafle w kuchni?

Eeeeeee babo! ja zawsze szczerze :evil: :wink:

barek jest ok tylko u mnie za krótki i moze troszku za wysoki a tak poza to moze być :lol:

Kuchnia bardzo ładna- :lol: bo jasna :lol: :lol: ,chociaz ciemne tez mi sie podobają, dlatego ja mam troche ciemnego w kuchni, nie mogłam jakos zrezygnować z ciemnego elementu. Lodówka fakt wypasiona, tylko czy mozna ja zapełnić? nie bedzie tak, ze po otwarciu zrobi sie ''przeciąg'' :lol: :lol: :lol: kiedy jest sens takiego zakupu? przy jak licznej rodzinie? albo ile razy do roku wykorzysta się ją w pełni? Pytam bo nie wiem, nie widzialam takiej - otwartej :roll: Kazia masz zadanie bojowe-otwórz lodówę i pstryknij fotke :lol: :lol: , a i jeszcze sciane po lewej stronie, w kuchni oczywiscie.

A co z ta tapetą nie tak? pokaż mnie tu szybko.... babcino? to co u mnie tez jest babcino? brat sie nie zna, nie słuchaj :lol: :lol: zazdraszcza i tak mówi :lol: hehehe. Można dac nie na całej szerokości sciany, zrobić tylko tło dla łoza, np po 0.5m szerzej po lewej i prawej stronie łoża.... zawsze można odciąc i zerwac :roll: :roll:

Jak tak teraz pomysle to moze i nie jest taka wielka :roll: :roll: moja jest za mała :evil: Najlepsza była stara wolnostojąca, tą jak otworze to taka wąska ze szok, brakuje mi np w kuchni chłodziarki na napoje, browarki itd ... czy w Twojej jest cus takiego?? moja kolezanka ma oddzielną -fajna sprawa zwłaszacza latem, bo zimą to do garazu na regały mozna postawić i tez będa zimne :lol: :lol:

Wiecie co mi po głowie łazi? nawet teraz? siedze w salonie i gapie sie na drzwi do wiatrołapu :o i szlag mnie trafia :evil: :evil: musze z nim zrobic porzadek!! latem w koncu sie wezmę za niego :lol: rozwale w cholere :lol: :lol: a że scianki z regipsu to nie bedzie tak strasznie :roll: Muszę go powiększyć, ten klin w holu przy wc jest niepotrzebny, a wiatrołap malutki. Jakbym wyprostowala wiatrołap, az do wc to wtedy :roll: :roll: tylko sciana do wc jest po skosie i to troche przeszkadza... juz nawet zastanawiam sie jak delikatnie rozebrac scianke z drzwiami i wyprostować? Mąż załamany :lol: :lol: :lol: :lol: