Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To pewnie się bardziej nadaje do wątku "Zrób to sam" ale ponieważ kiedyś obiecałam, że jak posprzątam, to wkleję zdjęcie schodów wykonanych przez mojego męża według mojego projektu, więc...

http://images33.fotosik.pl/453/023fe07deb76ff88.jpg

Schody mają oczywiście już barierkę...

...a ja mam nadzieję, że postoją najwyżej do końca roku :D :D :D

Nie jestem pewna czy dużo miejsca to zaleta czy wada domu (oczywiście rozumując: dużo miejsca = duży dom). W porównaniu z czasem, kiedy to mieszkaliśmy w znacznie mniejszym lokum, znacznie mi wzrosly opłaty za komórkę, bo okazuje się, że w domu najskuteczniejszą metodą skomunikowania się jest telefon. Aletrnatywą jest wydarcie się (mało skuteczne) lub wędrówka schodami w górę, schodami w dół. :D :D :D

A powiedzcie, czy gdyście zaczynali jeszcze raz budowę to zrobilibyście wszystko tak samo? Myślicie sobie czasami, że coś mogłoby być inaczej?

Jasne! ja łazienke dałabym w miejsce kotłowni(bo mogłabym mieć łazienke przy sypialni),kotłownie do mojej pralni,a pralnie do łazienki!

zamiast dwóch odzielnych drzwi z salonu na taras dałabym jedne duze,analogiczne do mojej witryny!

Noi kominy zrobiłabym klinkierowe ,a nie po szczyt systemowe!Ale zrobiliśmy systemowe tylko dlatego ,ze zaczynaliśmy budowe wiosną 2007 ,a wtedy pamietacie co sie dzialo?ceny galopowały ,a wachowców nie było!

witam,

będziemy budować neptuna w tarnowie,

bardzo nam zależy na zobaczeniu domu już istniejącego, będziemy wdzięczni jeżeli zgodzicie się pokazać nam swój domek...... :D

Wszyscy na raz ?? :D :D :D To zapraszamy na tournee po Polsce śladami Neptuna :) :)

A już poważnie to najbliżej macie chyba do beesika pod Krakowem. Trzeba do niego napisać.