Aleksandra W. 05.02.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 a tak wygląda moje marzenie http://www.floramedia.pl/o2/o2h.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 05.02.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 (edytowane) . Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUPOPO 05.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 Witam,nazywam się Łuksz Po...... Będę się budował i mój zamiar ma się nazywć NEPTUN. Z kilku projektów, które rozważam ten podoba mi się najbardziej, choć żona nie jest już taką entuzjastką tego projektu - woli dom parterowy.Mam nadzieję, że uda mi się ją przekonać z pomocą tego forum.Czy są wśród forumowiczów użytkownicy Neptuna z Trójmiasta lub okolic?Na dzień dobry to tyle.Pozdrówko,Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 06.02.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 (edytowane) post częściowo usunięty... Ps. jak to powiedziała moja wścibska sąsiadka (która bez mojej wiedzy i zgody łaziła mi po domu) "ma Pani bardzo funkcjonalne pomieszczenia" Powodzonka Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 06.02.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 cześć Łukasz, myślę, że uda się namówić żonę, bo dom jest piękny. U nas na parterze jest pralnia i sypialnia z łazienką, góra dla dziewczynek. Nie muszę więc biegać z góry na dół a poddasze to poddasze-ma swój klimat. Może na stare lata będę żałować, że to nie parterówka ale chyba nie.. Dundelka wklei kilka moich zdjęć, bo ja nie mam takiej możliwości. Od razu uprzedzę-są braki, szczególnie jeśli chodzi o oświetlenie i nie ma listew, tzn. listwy są ale nie zamontowane Na jednym zdjęciu będzie salon-wymiary żywcem wzięte z projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 06.02.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Lukasz, ja też jestem z okolicy Trojmiasta, ale jak chcesz przekonac żonę, to do siebie nie zapraszam, bo u mnie jest jeszcze mnóstwo rzeczy nie skończonych i prawdę mówiąc nie jest to najlepsza reklama Neptuna... Lukasz, skąd konkretnie jesteś? Co do samego projektu, to po pierwsze musisz mieć sprecyzowane kryteria. Ja wiedziałam czego szukam, i szukam tak długo aż znalazłam dokładnie to co chciałam. I na obecny moj stan rodzinny i zdrowotny domek jest w sam raz. A za parę lat, jak dzieci podrosną, to pewnie sprzedamy dom i się przeniesiemy gdzie indziej. Ja nie przyjązuję się do miejsca. Jest tyle wspaniałych miejsc na świecie, aż szkoda tkwić całe życie na jednej szerogości i długości geograficznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 06.02.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Ola do jasnego segmentu kazdy jeden blat pasuje, jaki tylko sobie wymyslisz ale ja dobrałabym go do paneli, drewna i okien bedzie ładnie współgrało. Witam ''Nowego forumowicza'' być moze neptunkowicza? patrzcie babeczki co sie u mnie w łózku wyprawia hahaha http://images50.fotosik.pl/58/b53336961ccdc88e.jpg a mówilam ze nigdy, przenigdy psa do łóżka nie wpuszcze e! babki , ktora z was zapięła tak duze zdjecie ze sie rozciagneło forum?? zmniejszyc mi to A ogród zimowy fajne rzecz, ale ja juz bym sama nie wiedziala gdzie siedziec czy w salonie czy w ogrodzie ale piekny to jest nie zaprzeczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 06.02.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 (edytowane) . Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 06.02.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 patrzcie babeczki co sie u mnie w łózku wyprawia hahaha A to znacie? Regulamin porządku domowego dla psa 1. Psu nie wolno wchodzić do domu. 2. No dobra, psu wolno wchodzić do domu, ale może przebywać tylko w wyznaczonych pomieszczeniach. 3. Pies może przebywać we wszystkich pomieszczeniach, ale nie wolno mu łazić po meblach. 4. Pies może wchodzić tylko na starą kanapę. 5. Niech będzie, psu wolno włazić na wszystkie kanapy, ale nie wolno mu spać na łóżku. 6. No dobra, może spać, ale tylko wówczas kiedy mu się pozwoli. 7. Pies może spać w łóżku kiedy chce, ale nie pod kołdrą. 8. Pies może spać pod kołdrą, kiedy mu się pozwoli. 9. Pies zawsze może spać pod kołdrą. 10. Ludzie musza pytać o pozwolenie, żeby spać z psem pod kołdrą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUPOPO 06.02.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Witam, dziękuję za odzew i przyjęcie mnie do grona. Jestem prawie zdecydowany na Neptuna, żona kontruje, że przymała kuchnia, nieustawna i salon też nie za duży. Może Ci co już urządzili się podrzucili by mi jakieś zdjęcia na priva, bym mógł argumentować racje za ewentualnym moim wyborem. Ciekawi mnie też ile kosztowało wybudowanie tego cacka do stanu surowego zamkniętego lub deweloperskiego jeśli już ktoś dotarł do tego etapu. Też najlepiej na priva. Mam dużą działkę, stąd m.in. preferencje żony by był parterowy z wyjściami na ogród z salonu i kuchni. Pozdrawiam Neptunowców, szczególnie serdecznie tych z Trójmiasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 06.02.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Hej Lupopo musisz przejrzec forum od początku, tam jest wszystko opisane, sfotografowane każdy kąt neptunka Pokoj jest mały, jeśli chciałbyć w nim postawić stół, jeśli nie to chyba nie jest tak źle... jak za mały to go powiększ - przedłuż, albo poszerz, albo przedłuż i poszerz wtedy to prawdziwy kolos bedzie , kuchnia jest ustawna, trochę inwencji twórczej wystarczy.... Koszt wybudowania hehehe każdy z nas zamknął sie w innej cenie, różnice były ogromne, różne materiały, różne ceny robocizny, jedni skonczyli bądz prawie przed bumem budowlanym tak jak my(stan surowy zdązylismy), inni nie......... dlatego nie ma sensu nawet porownywać z nami. Jeszcze raz namawiam do obejrzenia wszystkich stron forum.Pozdrawiam A i jakby co to tez zapraszam na wizytkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 07.02.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Witam wszystkich!Zgodnie z obietnicą , miło jest mi wkleić zdjęcia Olihttp://images45.fotosik.pl/58/30b6bcf85f41dfd0m.jpg http://images44.fotosik.pl/58/b46186bc85adfe4em.jpg http://images24.fotosik.pl/323/451cfe96e3e34eb9m.jpg http://images27.fotosik.pl/322/bd9328cf789b54a3m.jpg http://images46.fotosik.pl/58/057c71e7ab1e5a42m.jpg http://images24.fotosik.pl/323/7ed66dc5772474b2m.jpg Nooo, to wszystko. Mnie się bardzo podoba, zresztą już mówiłam Oli, świetne szafki pod umywalki na górze ( ja do tej pory nie mam), fajna podłoga na dole - Ola mówi,że w ogóle nie widać kurzu...Teraz kolej na Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Olu jak dla mnie bomba Okna ze szprosami mają swój niepowtarzalny urok Słowo jakie kojarzy mi się z Twoją łazienką, to "urocza" Czuję jednak znaczny niedosyt chcę więcej zdjęć Pozdrawiam i czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 08.02.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Ola, pieknie. Planujesz jakieś zalony na oknach? Ja najchętniej pozostałabym w wersji bez zaslonek czy firanek, ale moja rodzinka nie bardzo siś godzi siedzieć po ciemku po zachodzie slonca, a przy zapalonym swietle czuję się trochę nieswojo... No i co tu zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 09.02.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 dziękuję dziewczynki, cieszę się, że się podoba Myślę, że oświetlenie jeszcze dużo zmieni. Bshena, nie planuję żadnych zasłonek ani firanek-jak przyjdzie wiosna, to za oknami będę miała mnóstwo zieleni, poza tym możemy sobie na to pozwolić, bo dom stoi w takim zaciszu, że ostatnio to nam jedynie sarny w okna zaglądały Jaszczurka-masz rację co do blatów-właśnie takie będą. Piekarnik raczej czarny. Lupopo, na zdjęciu salon w oryginalnych rozmiarach. Jak dla mnie-niczego mu nie brakuje, tzn. jeśli chodzi o wymiary.. Stół będzie w kuchni i tam przeznaczyłam na niego dość sporo miejsca. Zresztą tam będzie najbardziej potrzebny. Acha, usunęłam to wielkie zdjęcie ogrodu, bo zmniejszać nie umiem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 09.02.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 (edytowane) . Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 09.02.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 (edytowane) . Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 09.02.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 I jak, LUPOPO, zdecydowaliście się? Neptun jest bardzo piękny ale moim zdaniem, jeśli macie jakieś wątpliwości to szukajcie dalej, bo to przede wszystkim Wam ma się podobać i odpowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 09.02.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Ola, prześłij mi link do tego wielkiego ogrodu, zmniejszę je i wrzucę na forum, szkoda takiego ładnego widoku... A propos ładnych obrazków, macie już zasłonki na półokrągłych oknach? Nie? To może takie: http://images47.fotosik.pl/60/11a23d183f5d355c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 09.02.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 (edytowane) . Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts