Bshena 09.02.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 nie planuję żadnych zasłonek ani firanek-jak przyjdzie wiosna, to za oknami będę miała mnóstwo zieleni Ja muszę poczekać trochę zanim będe miała za oknami zielony parawan. Miałam piękne, ponad 2 metrowe sosny przed witryną ale facet który zasypywał fundamenty po prostu przejechał po nich koparką, byłam tak wkurzona jak nigdy w życiu. Tym bardziej, że przez te sosny domek stanął nie na środku działki ale został przysunięty na 4 metry do płotu sąsiada i przez to jest taki trochę wciśnięty w kąt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 09.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 (edytowane) . Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 09.02.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 bshena, ślicznie te firanki wyglądają! i ciekawie co do tych sosen, to nie rozumiem, w głowie się nie mieści jak można takie sosny zniszczyć?! Kazia, rzeczywiście drzwi są solidne i piękne. Jestem z nich naprawdę bardzo zadowolona. Przy zamkniętych drzwiach prawie nic nie słychać. Co planujesz dać na schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 09.02.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 (edytowane) . Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 09.02.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Kazia, patrzę na Twojego cudnego pieska i na te śliczne białe fugi jakie masz na parterze, no i ciekawa jestem czy te dwie sprawy nie są w konflikcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 09.02.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 (edytowane) . Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUPOPO 09.02.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Lupopo wrzucam kilka swoich fotek (na dzień lub dwa) Później je usunę Mam obsesję, ostatnio przez sen krzyczałam " ZŁODZIEJE, ZŁODZIEJE, ZŁODZIEJE!!!" Dziękuję Ci bardzo. Na widok kuchni to mojej żonie nawet "cenka" opadła. Jak się nazywa ta kuchnia i jaki rząd kasy pochłonęła? A drugi raz cenka żonie opadła przy "łezce" w salonie. O takiej podłodze w salonie to mi suszy głowę, jak tylko zakwitła myśl o budowie. Czy w tej części "niedrewnianej" jest ogrzewanie podłogowe? Czy jest po całym obwodzie salonu? Jak szeroki jest ten margines ceramiczny? Może podasz namiary na fachowców, którzy to wykonywali, o ile jesteś z ich dzieła zadowolona, bo efekt wizualny jest powalający? Jeśli masz obiekcje, by podawać te informacje na forum to podaj na priva. Pozdrówko, Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.02.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No właśnie a propos złodziei Wczoraj na naszej i sąsiedniej uliczce pojawili się nieproszeni goście Jak na razie na rekonesans Zaglądali mojej sąsiadce do okien na żywca jak sobie siedzieli w salonie potem poszli do drugiego sąsiada zglądać Na szczęście zostali zauważeni, chociaż nie wiem do końca czy to dobrze, bo chyba wolałam żyć w świadomości, że to bezpieczna okolica Zawiadomiliśmy ochronę i policję, ale co oni mogą jak się chłopcy zniknęli w ciemnościach w każdym razie mieli wzmocnić czujność Mam nadzieję, że uznali że nic godnego kradzieży w naszych domach nie widać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 09.02.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Magi, jak możesz, Kazia i tak, jak widzisz, w strasznym stresie żyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Magi, jak możesz, Kazia i tak, jak widzisz, w strasznym stresie żyje... No ja niestety od wczoraj też mam stresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 09.02.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No tak, to prawda, i tu powraca temat zasłonek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 No tak, to prawda, i tu powraca temat zasłonek... U nas na dole wszędzie poza kuchnią są rolety wewnętrzne, więc u nas sobie nie pozaglądali za bardzo naszczęście i ja sobie nie wyobrażam życia bez rolet, bo czego oczy nie widzą..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 10.02.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 (edytowane) . Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 10.02.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 (edytowane) . Edytowane 23 Marca 2012 przez kazia25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 10.02.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Kazia, mozesz podac namiar na stolarza co Ci kuchnie robil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 10.02.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Oczywiście, podam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 10.02.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nam kolejna roleta nawaliła, i trzeba sie do niej dobrać, ale to na wiosne, a do tej pory to tez nie ma czym zasłonić, jedynie firanki .... Dlatego koniecznie trzeba alarm montować i dobry pies ale w domu nie na zew. narobi takiego rabanu ze zlodziej zwieje az buty pogubi Nasza fruzia to tak pilnuje ze nie ma sily zeby przejsc kolo domu nie bedac uslyszanym przez nią. Dzisiaj mnie obudziła o 8.30! jak mogła! w ferie!! Kazia wasze cudo to sznaucer? Lupopo przejrzaleś forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUPOPO 10.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Lupopo przejrzaleś forum? Jest tyle stron, że nie mam czasu czytać. Przewertowałem już wiele stron, ale zbyt dużo konkretów to wypowiedzi nie zawierają, czasami mam wrażenie, że za dużo jest ploteczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUPOPO 10.02.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jeśli będziesz potrzebował to mogę Ci również podesłać kontakt do sprawdzonych dekarzy, elektryków i ludzi od elewacji. Są sprawdzeni, uczciwi, robili u kilku ludzi i nikt nie narzekał. Innych wykonawców niestety nie polecę, bo zawsze coś było nie tak. Witam, dziękuję za polecenia. Tak się składa, że elektryków i dekarzy mam w rodzinie, sic! żony! Nie mógłbym zatrudnić innych, bo by się szwagry obrazili. Nie mniej poproszę o stolarza od mebli kuchennych - może się przydać, choć w tym kierunku wykazuję pewne umiejętności, ale nie takie, by efektami powalać. Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LUPOPO 10.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Oczywiście, podam na prv Mnie też, please. Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts