dundela 08.11.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Super, Jaszczurka!! Teraz to pewnie siedzisz i pilnujesz tych powstających ścianek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 08.11.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Acha, może tak wkleisz się z tą nową fryzurką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 08.11.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 no ale już znalazłam innego, ładny? Ładny,ładny... A czy Ty odczytujesz wiadomości na priva?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 08.11.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Powiedzcie mi,jak się umieszcza pod nickiem na stronie gifa albo zdjecie??Bo ja nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 08.11.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Powiedzcie mi,jak się umieszcza pod nickiem na stronie gifa albo zdjecie??Bo ja nie wiem... Danusiu! Wchodzisz na profil (w pasku na górze) i tam na dole trzeba wkleić adres strony z gifem czy zdjęciem i potem zaktualizować swoje dane (chyba kliknąć wyślij). Czekam na Twój nowy nick Właśnie odczytałam wiadomość od Ciebie, odpiszę. Nie wiem czy dzisiaj, papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 08.11.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 No ale skąd mam wziąć ten adres??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 08.11.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 oj dundela dundela,wejdz na te strone z ktorej korzystasz gdy chcesz wkleic zdjecie na forum,wklej swoje zdjecie czy co tam chcesz wejdź w profil i wklej adres linka z twoim zdjeciem,No!Scian nie pilnuje bo juz tylko w gore rosna wiec nic sie juz nie zmieni.A ostatnio mysle nad tym czy nie byloby fajnie,ładnie gdyby schody zrobic 1zabiegowe-chyba tak to sie mowi czyli skręt o 90 stopni(w lewo),tylko nie wiem czy nie bylyby za strome?ktos z was myslał o tym?Fryzurkę mam wklejać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 08.11.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 [quote name=" Fryzurkę mam wklejać?[/quote] tak,tak - najlepiej ze swoją główką!! :) Chciałam jaiegoś gifa albo emotkę i tak ,jak Ty mówisz to się nie da :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 09.11.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Chciałam jaiegoś gifa albo emotkę i tak ,jak Ty mówisz to się nie da :( Dana! Wchodzisz na tego gifa, klikasz na właściwości i tam jest adres strony, kopiujesz ten adres i wklejasz go w profil. No a teraz czekam z niecierpliwością na Twój nowy nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 09.11.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 z emotka to nie wiem jak ,ale ze zdjeciem to tak jak mowilam. Dziewczyny!!!!!!!!! Mamy nowego!!!!!!!!!!! Jakub SIę ZWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 09.11.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 z emotka to nie wiem jak ,ale ze zdjeciem to tak jak mowilam. Dziewczyny!!!!!!!!! Mamy nowego!!!!!!!!!!! Jakub SIę ZWIE oooo, a gdzie będzie kolejny Neptunek??? skąd go Jaszczurka wytrzasnęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 09.11.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 A gdzie ten NOWY???:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 09.11.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Chciałam jaiegoś gifa albo emotkę i tak ,jak Ty mówisz to się nie da :( Dana! Wchodzisz na tego gifa, klikasz na właściwości i tam jest adres strony, kopiujesz ten adres i wklejasz go w profil. No a teraz czekam z niecierpliwością na Twój nowy nick Dzięki ,Ola! Kobieta kobietę zawsze wesprze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 09.11.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Będę próbować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 09.11.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Hahaha- jak Wam sie podoba???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 09.11.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 http://smileys.smileycentral.com/cat/16/16_3_157.gif Jaszczurka-to dla Ciebie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 09.11.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Hahaha- jak Wam sie podoba???? Dana, po prostu ŚLICZNA jesteś Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 09.11.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 czadowa,a moze jest wieksza,albo z oczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 09.11.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 czadowa,a moze jest wieksza,albo z oczkami? No to mnie zaskoczyłaś! Jak znajdę to dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbańczyk 09.11.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Jestem jestem. Mogę już oficjalnie zakomunikować, że neptunek jest juz zamówiony. Czekamy na przesyłkę z projektem. Kurcze jak miło - dookoła same kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts