Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Shit! ja tez tak mam , ale dopiero na papierku :cry: :cry: :cry:

swietnie Boniu choc ta kuchnia wogole nie w moim stylu,to bardzo sie ciesze ze masz juz swa wymazona murowana kuchnie,szalej w niej najlepiej jak umiesz :lol: Buziaki

A! wiecie ze Bonia parapetówę powinna zrobić?Chyba nie odpuscimy jej co??Chciala być pierwsza?!

Dzięki Dana, ja też się cieszę, choc kosztowało mnie to dużo stresów, szczególnie ostatnie dni - gdyby to pozwolenie było np. w najbliższy czwartek czy piątek, to mogłabym zapomniec o uldze odsetkowej :roll: .

Ale trafiłam na naprawdę w porządku urzędników no i udało się.......

Teraz tylko aby do czerwca!

Grzesiek a co u Ciebie? Zdążycie z kredytem?

hej, powiem tak - znalazlam kabelek, posialam ladowarke do aparatu... :wink: ale szukam codziennie, pare kartonow juz przeszukalam wiec sa szanse ze sie znajdzie. Jak zwykle opoznienia mnie dobijaja - blaty jeszcze sie docinaja, stol ma byc dopiero dzisiaj, sofa tez. Wczoraj w ramach rozpracowywania bajzlu na pietrze, pralam pod prysznicem kwiaty i znosilam na dol, bo smutno jakos bez nich. Moje 80 doniczek w mieszkaniu wygladalo imponujaco, w domu nie robi wrazenia :lol:

pare wnioskow dot. projektu:

salon wcale nie jest maly wiec obawy ze stolu sie nie zmiesci sa deko przesadzone

gorny hol wcale nie jest waski i mozna tam spokojnie sie przemieszczac, no chyba ze napadnie na was banda Hunow i beda latac po pieterku jak z pieprzem w d....

hol jest naprawde duzy, nawet sie zastanawiam czy nie za duzy.....

dzis musze zamowic szafe do wiatrolapu, bo mam dosc wieszania kurtek na schodach :wink:

jak tylko odnajde ladowarke i przyjada wszytskie zalegle elementy wyposazenia powklejam fotki

aaa musialam zamowic sobie rolety na okna, bo mam wrazenie ze dziki przychodza do nas tv ogladac.....niedlugo zaczna stukac kopytkami w okno bym kanal zmienila....

kurcze teraz u mnie nie dziala cos,drukarka nie czyta karty pamieci z aparatu!ale u mnie nie dzieje sie za wiele,tarasy wylewaja przed i za domem,dzis mieli tez zaczac ocieplac strych,ale nie zjawili sie? i elektryk tez mial byc zeby pozaznaczac wszelkie gniazdka,swiatła........padal deszcz caly dzien moze dlatego?moge powiedziec tylko tyle ze mam wybrane kafle do łazienek,okleine na meble kuchenne,projekt na mebel kuchenny,rozrysowany układ podłogi(kafle,parkiet)ściany itd itp,brskuje tylko tych piep...okien.Pozdro dla wszystkich

POSZUKIWANIA LADOWARKI TRWAJA....

przyjechal stol kuchenny i spokojnie sie zmiescil w kuchni - tak jak w projekcie bylo to zaplanowane, stol spory z 4 krzeslami. Przyjechala tez sofa i zajela swoje miejsce w salonie, ogolnie mozna by rzec ze dom staje sie juz naszym domem. Dzis montuja nam drzwi wewnetrzne, a jutro chyba prztyczki elektryczki wiec koniec przedluzaczy! jutro blaty i rolety.....