bonia3 12.01.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 hello, kominek zrobiony tzn marmur wklejony i tynk strukturalny polozony trzeba go chyba bedzie tylko pomalowac ale to raczej po polozeniu koloru na sciany - latwiej zmienic kolor kominka niz calego salonu szafy bez skromnosci wyszly super - historia szaf jest dosc zaskakujaca - chcac miec taniej poprosilam o wycene p. Arka ktory na boku robi fuchy typu szafy i kuchnie, jak mi powiedzial cene to dobrze ze siedzialam !!! 2600zl za szafe w wiatrolapie....obalilo mnie to. kontrolnie poszlam do komandora, co by sie uspokoic ze cena ta jest oki......a tam wycenili szafe na 1700zl! przyjechal pan wymierzyl, zaprojektowal, pokazal probnik i po tygodniu szafa stanela!! jaki z tego moral? lepiej czasem pojsc do specjalisty, bo i taniej i gwarancja 5 letnia! w sobote zrobie sesje zdjeciowo domy - bo koleda mam i w pon wkleje na forum. Olka gratulacje co do materiałów, niech leza jesc nie wołaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Olu no to super- zanim się obejrzysz już będziesz budować Bonia - no to Was ksiądz pokropi na nowej chałupce, tylko żeby aparatu nie zachlapał, bo zdjęcia będą niewyraźne. Może i my w związku z tym, że prąd się ciągnie to przyśpieszymy z robotą. Musimy się porozglądać za oknami, bo czas nagli, wrzuciłam na forum Nieporęt zapytanie o firmy okienne, może dostanę jakieś namiary na niedrogie a dobre okna. W związku z rozkopami przy działce znowu tylko nasza super fura Uaz tam dojeżdza, może jutro Sławek zrobi fotki to wkleję zdjęcia ogrodzenia, wstyd się przyznać ale sama go nawet nie wiedziałam. Pozdrawiam i życzę pogody ducha ( bo mi jej ostatnio brakuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 O przeoczyłam jeden fakt Sylwia ty laseczko!!!!!!!!!, co się tak obnosisz ze swoją podobizną, wszyscy już wiedzą że super babeczka z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 12.01.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Olka zmien tego avatara bo rozwalasz forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 12.01.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Magi hehe jak na razie to ty sie obnosisz ze swoją dupka hahah(avatar) ,a ja chcialam tylko zeby było widać moja jaszczurke na ramieniu ,ale zdjecie jest za małe Ale piździ u nas dziś,sztorm!!!Ola jakie zmiany wprowadzacie w neptunku???a to dla przypomnienia jak niedawno było-dla nowobudujacych http://img225.imageshack.us/img225/1494/img2727wh5.jpg a tu niebawem sladu po takim obrazie nie bedzie,w sumie to juz nie ma...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 12.01.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 już zmieniam, ale u mnie nic się nie rozwala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 12.01.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 no i jak, nic się teraz nie rozwala? Prawda, że ładny (kwiatek oczywiście)? Jaszczurka, my nic właściwie nie zmienialiśmy jeśli chodzi o gabaryty Neptuna, tzn. nie poszerzaliśmy, nie wydłużaliśmy. Inne zmiany to m.in. kominek pod schodami, jedno duże wyjście na taras, drugi taras z boku salonu, garderoba w pokoju nad kuchnią kosztem pokoju nad garażem (który u nas będzie od północy), wc na dole tam, gdzie wg projektu była "garderoba"- to chyba najważniejsze zmiany. Reszta wyjdzie w praniu. Rozglądam się teraz za dachówką, robią nam wycenę z Rupp i Robena. Mi podobają się mniej więcej takie kolory jak w projekcie, więc dach na 99% będzie brązowy. Myślę, że karpiówka do Neptuna nie pasuje. Jeszcze muszę zobaczyć w innych firmach. Bonia, przypomnij mi jaką Wy macie dachówkę? dzisiaj piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Sylwunia - jakbym miała taką dupkę jak w avatorze to bym swoją fotkę wkleiła a nie rysuneczek My swego czasu robiliśmy wycenę dachu z karpiówki ale cena nas powalila i szybko zrezygnowaliśmy, choć wzór zwłaszcza jak się położy w tzw. koronkę jest śliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 12.01.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Olka, ceramiczny roben miedziany, bo byl najtanszy ale jego wyglad mile mnie zaskoczyl in plus wiec nie zaluje ze wzielam najtanszy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 12.01.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 My mamy RUPP Syrius L15 jest piekna i najwazniejsze -barwiona w masie!czyli po przecieciu jest brązowa w środku a nuie pomaranczowa , a w neptunie jest bardzo duzo przycinek Madzia Ty ....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 12.01.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ola!Po ile kupiłaś pustaki i z jakiej firmy? My też się przymierzamy , proponują nam pustak z Jopka w cenie 3,50 zł brutto za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 13.01.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 no i jak, nic się teraz nie rozwala? Prawda, że ładny (kwiatek oczywiście)? Jaszczurka, my nic właściwie nie zmienialiśmy jeśli chodzi o gabaryty Neptuna, tzn. nie poszerzaliśmy, nie wydłużaliśmy. Inne zmiany to m.in. kominek pod schodami, jedno duże wyjście na taras, drugi taras z boku salonu, garderoba w pokoju nad kuchnią kosztem pokoju nad garażem (który u nas będzie od północy), wc na dole tam, gdzie wg projektu była "garderoba"- to chyba najważniejsze zmiany. Reszta wyjdzie w praniu. Rozglądam się teraz za dachówką, robią nam wycenę z Rupp i Robena. Mi podobają się mniej więcej takie kolory jak w projekcie, więc dach na 99% będzie brązowy. Myślę, że karpiówka do Neptuna nie pasuje. Jeszcze muszę zobaczyć w innych firmach. Bonia, przypomnij mi jaką Wy macie dachówkę? dzisiaj piątek Ciekawe jak wygładał będzie kominek pod schodami? Jak umieściłaś go względem schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 13.01.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 hej,pod schodami czyli tak jak ja mam tak?na scianie z sypialnią?no bo nie w holu pod schodami hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 14.01.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Ola! Po ile kupiłaś pustaki i z jakiej firmy? My też się przymierzamy , proponują nam pustak z Jopka w cenie 3,50 zł brutto za sztukę. Dana, kupiliśmy pustaki Poroton Roben za 4,40 zł. + transport gratis (w innej firmie były za 4,01 ale za 1 transport 200 zł.) + magazynowanie do czerwca (umowa). Kominek dokładnie tak jak pisze Jaszczurka. My "przedłużamy" ścianę w kierunku schodów, ale będzie to niska ścianka, zresztą zobaczymy jeszcze jak to będzie wyglądac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 14.01.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 My tez przedłuzylismy sciane ,bedzie widac tylko 2 schodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 15.01.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 to moja miss dachówek- Creaton Domino:http://img244.imageshack.us/img244/3720/cimg1104hk0.jpg Boję się, że cena jest zabójcza.. (dowiem się jeszcze) Dana, jak na razie robią nam kosztorysy dachu z Rupp i z Robena, jak będę je miała, to dam znać. Ty też szukaj fajnych dachów i pisz co znalazłaś. Np. na Domino trzeba robić zapisy z paromiesięcznym wyprzedzeniem, więc trzeba się pomału rozglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 15.01.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Ola - super ta dachówka! Też mi się bardzo podoba. A tu mam coś dla Ciebie:http://www.dachywysokie.netidea.pl/index.php?a=lista&k=11&v=1 Sprawdź sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.01.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witajcie!!! W końcu dotarłam na działkę i oto najnowsze fotki: http://img75.imageshack.us/img75/285/ca322yzd4.jpghttp://img75.imageshack.us/img75/7718/ca322ybokol2.jpghttp://img67.imageshack.us/img67/6389/ogrodzenieco5.jpg A tak wyglądały moje buty po wizycie na działce:http://img362.imageshack.us/img362/1507/butyfw8.jpg Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 15.01.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Dzięki Dana za fajną stronkę! Wszystko w jednym, kupowac i brac. Ja dalej jestem zachwycona Dominem, chociaż inne wzory Creatona też są niezłe, a i Rupp też ok. MAGI, ależ ten Wasz Neptun jest już dumny! Jakie będziecie mieli okna i drzwi? Już wiesz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 15.01.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 UWAGA!!!!!!!Mamy okna!!!!!!!!!!!!!!jutro jeszcze tylko 2 wielkie tarasowe okna wstawią i dół zamkniety,rolety tez są ,nie moge ocenic ich pracy bo wrociłam do domu jak było ciemno;jutro zrobie zdjecia to wkleje.Byby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts