dundela 12.02.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ola!Poki jeszcze mury nie stoja - wszystko mozna zmienic! Nawet po adaptacji! Pamietaj o tym. Ja tez sie zastanawiam nad moimi witrynami ,bo maja 3,60 m na 2,40 m i nie wiem czy jednak ich troche nie zmniejsze.Do zamieszkalych w Neptunkach!Powiedzcie,jak to sie dzieje,ze wczesniej jestescie na forum,odzywacie sie ,a po zamieszkaniu jakby kamien w studnie??? Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 12.02.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Acha, jaka w koncu bierzesz dachowke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbańczyk 12.02.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ludzie słuchajcie. Udało sie.Odebrałem projekt od architekta.Od razu z żona pojechaliśmy do starostwa złożyć wniosek o pozwolenie.Facio z wydziału architektoniczno-budowlanego powiedział żeby zadzwonić za 2 tygodnie.Juz blizej do "pierwszej łopaty" ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 12.02.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Acha, jaka w koncu bierzesz dachowke?? Danusiu, jeszcze nie wybraliśmy dachówki na 100%. Gdybyśmy w styczniu załapali się na cenę przed podwyżką, to NA PEWNO kupilibyśmy Ruppa. A tak .....chyba i tak go kupimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 12.02.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ludzie słuchajcie. Udało sie. Odebrałem projekt od architekta. Juz blizej do "pierwszej łopaty" ufff gratuluję, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.02.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ludzie słuchajcie. Udało sie. Odebrałem projekt od architekta. Juz blizej do "pierwszej łopaty" ufff Moje gratulacje Kuba, w końcu u Was też ruszy robota i zanim się obejrzysz, to będziesz pierwsze fotki wklejał. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 12.02.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ludzie słuchajcie. Udało sie. Odebrałem projekt od architekta. Od razu z żona pojechaliśmy do starostwa złożyć wniosek o pozwolenie. Facio z wydziału architektoniczno-budowlanego powiedział żeby zadzwonić za 2 tygodnie. Juz blizej do "pierwszej łopaty" ufff Serdeczne gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.02.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Witajcie Kochani!!! Szukaliśmy, szukaliśmy i szukaliśmy i w końcu trafiliśmy do punktu wyjścia, bo okna w końcu będą Jezierskiego, tylko od innego handlowca. Przekonał nas do droższych okien ale za to dużo cieplejszych z trzema szybami o pięknie brzmiącym kolorze meranti. Mają jakiś profil zamknięty (co mi niewiele mówi) ale za to są bardziej stabilne, wytrzymałe. Zamawiamy u nich również drzwi metalowe i bramę garażową, może utargujemy jakiś rabacik przynajmniej za robociznę. O koszta nie pytajcie, bo sama wolę o tym nie myśleć. Dzisiaj Sławek ma zawieźć do elektryka dokumentację i ten ma się udać do prądowni złożyć to wszystko i ustalić kiedy łaskawie możemy się spodziewać prądu. W weekend elektryk ma dokończyć skrzynkę i jakąś tam rozdzielnię i możemy czekać tylko na panów z prądowni z licznikiem i prądem w kieszeni. A potem to od razu alarm, okna i dalsze prace w środku. Ja chcę jużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż tam mieszkać. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 13.02.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 MAGI!!!Ale masz już fajnie! Zdradź coś więcej o tym tajemniczym kolorze, czy meranti wpada bardziej w brąz czy w zieleń, a może to zupełnie coś innego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.02.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 MAGI!!! Ale masz już fajnie! Zdradź coś więcej o tym tajemniczym kolorze, czy meranti wpada bardziej w brąz czy w zieleń, a może to zupełnie coś innego?? A oto tajemniczy kolor meranti: http://www.jezierski.com.pl/images/wzornik/meranti.jpg Na wzorniku wygląda trochę inaczej i jest zdecydowanie brązowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 13.02.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 MAGI!! A ja myślałam, że ten meranti to odcień szyb! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 13.02.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Qbańczyk!Śpiesz się z kredytem, poczytaj:http://banki.wp.pl/kat,60994,title,Podrozeja-kredyty-na-mieszkania-,wid,8728567,wiadomosc.html?rfbawp=1171358060.007&ticaid=4336b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.02.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 MAGI!! A ja myślałam, że ten meranti to odcień szyb! Osz ty gapo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbańczyk 13.02.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Qbańczyk! Śpiesz się z kredytem, poczytaj: http://banki.wp.pl/kat,60994,title,Podrozeja-kredyty-na-mieszkania-,wid,8728567,wiadomosc.html?rfbawp=1171358060.007&ticaid=4336b Spox. mam zamiar bez kredytu. Krecha to ostateczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 13.02.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 MAGI!! A ja myślałam, że ten meranti to odcień szyb! Osz ty gapo no nie wiem kto tu gapa Przekonał nas do droższych okien ale za to dużo cieplejszych z trzema szybami o pięknie brzmiącym kolorze meranti. Magi, a tak serio, to z tego co wiem i widzę, to szyby też mogą być różniste. Jakie Wy bierzecie? Czy sprzedawcy proponują różne opcje i jak to wygląda cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.02.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Nie wiem nic co do szyb, jak się coś dowiem to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 13.02.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 po wielu perypetiach mam internet na wsi!! kontakt ze swiatem jest!! tak jak obiecalam dawno temu oto zdjecia: oto kominek, jeszcze tynk strukturalny czeka na pomalowanie itp ale ogolny zarys kominka widac: http://images12.fotosik.pl/44/d85ae661f53773d1.jpg a to witryna, ktora czasem wyglada jak fototapeta, szczegolnie gdy slonce i snieg za oknem, tutaj wersja wiosenno zimowa http://images20.fotosik.pl/37/665dd023a644e3eamed.jpg i zimowa http://images20.fotosik.pl/37/504a696e30408f99med.jpg a to neptun zimowy http://images20.fotosik.pl/37/886add96ff0d92f2med.jpg Dundela, kto zamieszkal ten walczy z wykonczeniowka, bo niewiele osob wprowadza sie dopiero w momencie gdy firanki wisza w oknach i dobrze nam sie mieszka tutaj, pomimo tylu rzeczy do wykonczenia, szczegolnie gdy kominek sie pali, kot zalega na swoim kocyku na sofie, a suka lezy kolo sofy. co prawda coraz bardziej wygladam jak wieloryb wyrzucony na brzeg ale co tam damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 13.02.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Qbanczyk-gratulujeBonia zajefajnie,tez mysle czy dac swiatło nad kominkiem?a ta witryna to ile ma 5m? cholernie długa czy takie wrazenie sprawia-widok superfajnie juz Wam ,grzejecie tylki przy kominkuuuuu, ach kiedy ja?Madzia:kolor bardzo ładnyJa jutro sune na Olsztyn reszte kafli zamówić i oświetlenia troche zakupic hehe,bo dziury chca wycinać w regipsach, a nie mają wzoru.......Był tez pan od alarmu,pospisywał,ilos okien itp i ma dac jutro wycene,bierzecie czujnik przeciwpożarowy?albo antynapad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 13.02.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 po wielu perypetiach mam internet na wsi!! kontakt ze swiatem jest!! tak jak obiecalam dawno temu oto zdjecia: oto kominek, jeszcze tynk strukturalny czeka na pomalowanie itp ale ogolny zarys kominka widac: http://images12.fotosik.pl/44/d85ae661f53773d1.jpg BONIA!!! Kominek SUPER, bardzo mi się podoba! Cieszę się, że masz już internet, zaglądaj tu teraz częściej, pozdrawiam,pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 13.02.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 witryna ma 3,8m i na zywo wyglada jeszcze lepiej. czekam az bedzie lato to wtedy bedzie super widok. tylko niestety latem czeka nas wydatek na rolete,ktora przykryje taras, bo dach zachodzi na niego zaledwie w polowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts