Magi77 20.02.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Magi, nie jestem znawcą w tym temacie (kup ), ale czy jakieś specjalne drabinki na dachu czy cóś w tym rodzaju, nie mają za zadanie, żeby nie spadały całe kupy tylko stopniowo??.............. Ja też nie jestem znawcą w tym temacie, ale chyba rzeczywiście można zrobić takie drabinki, z tym że jak będzie dużo śniegu to i tak się będzie zsuwał z dachu. No ale to nic, jak się będzie konsekwentnie odśnieżać, to może nas góry śniegu nie zasypią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 23.02.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Hej,hej - co tu taka cisza??Uprzejmie donosze,ze maja w poniedzialek u mnie zaczynac!!!!Trzymajcie kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 23.02.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Dundela gratulacje!!!trzymam kciuki za powodzenie tej wielkiej operacji bojowej. Fajnie ze bedziesz miec witryny, wnosza tyle swiatla do domu ze szok! co prawda niektorzy twierdza ze przez te okna nie ma gdzie postawic mebloscianki meblosciankom mowimy stanowcze nie! a to okap o ktorym mowialm wczesniej, brak jeszcze jednego rzedu plytek, ktore maja do niego dochodzic ale to jak p.Krzysztof rozrobi klej to sie doklei, bo narazie walczy z kartongipsami - obudowa stelaza do wc itp http://images21.fotosik.pl/16/54433da9e9e75ca4med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbańczyk 23.02.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Boniu okap piekny. Tylko przy gazie to troche zachodu z czysczeniem.Ariston też ładnie pod nim wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 23.02.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Qbanczyk jestem pod wrazeniem - skad wiesz ze to kuchenka ariston, czyzby na ktoryms zdjeciu, bylo to dokladnie widac? masz racje przy gazie okap szybciej sie brudzi. najpierw chcielismy okap pasujacy do mebli- w obudowie a'la drewno jednak cena nas zabila wiec zostal kupiony okap hi tech jak tutaj mieszkam to stwierdzam ze garaz moglby byc szerszy, wstawiajac duze auto nie ma zbyt duzo miejsca wolnego, wysiasc sie da spokojnie ale z metr wiecej by sie tam przydal. poza tym poszerzajac salon o metr dom stracil na symetrii wiec dodajac metr w garazu wszystko tez by gralo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 23.02.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 DUNDELA, będę trzymać kciuki! BONIA, Qubańczyk to ma oko do sprzętów - u Jaszczurki to wypatrzł nawet Rubina w ścianie no to miłego weekendu wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.02.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Dundela - Trzymam kciuki, co by wszystko szło szybko i bezproblemowo Boniu okap super i moim zdaniem taki właśnie pasuje jak ulał. Pozdrawiam słonecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbańczyk 23.02.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Qbanczyk jestem pod wrazeniem - skad wiesz ze to kuchenka ariston, Robi sie w tym od 10 lat prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 23.02.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Boniu okap super i moim zdaniem taki właśnie pasuje jak ulał. Pozdrawiam słonecznie. zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 23.02.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Dzieki wszystkim za trzymanie kciukow!!Bogna- pochlaniacz odjazdowy!!Ola- czy Ty wreszcie powiesz,jaka dachowke wybralas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 23.02.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Acha,jeszcze zapomnialam - Bogna-czy pokazesz nam zdjecie szafy w wiatrolapie? Strasznie jestem ciekawa jak wyszla i ile jeszcze miejsca zostaje,please!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 23.02.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Dundela prosze bardzo, oto szafa w wiatrolapie. http://images20.fotosik.pl/87/6b7eade196288af1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 23.02.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Malo widac... Ile zostaje miejsca po podlodze od szafy do drugiej sciany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 23.02.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Dundela, szerokosc drzwi + ta scianka po lewej czyli 1,4m. wykorzystalismy cala wneke po prawej. zawsze mozna zrezygnowac z szafy na rzecz wieszka i szafki na buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek Kraków 25.02.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Heya!! Ładny ten Twój neptunek Boniu:) Mój majster już chce budować a ja czekam na uprawomocnienie pozwolenia! Ponad 2 miesiące po terminie!! Ale już wkrótce.... Szkoda tylko że tak materiały drożeją Mam do Was pytanko. Ile płaciliście swoim kierownikom budowy? I ile razy był na budowie? Ja już mam nagranego gościa ale chciałbym wiedzieć. Qbańczyk w którym salonie pracujesz?? Ja nie znam sie na AGD ale w rtv i audio to trochę siedzę. Kino domowe też już wstępnie wybrałem;) CZas pokaże co mi w ostateczności będzie przygrywało w saloonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.02.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Heya!! Mam do Was pytanko. Ile płaciliście swoim kierownikom budowy? I ile razy był na budowie? Ja już mam nagranego gościa ale chciałbym wiedzieć. My naszemu kierownikowi budowy zapłaciliśmy 1500 zł, z tym że facet nie jest z Warszawy tylko z Żelechowa. Jak na razie był na budowie 4 razy, przy fundamentach, stropie, dachu. Cena jak na nasze rejony wydaje się być niska. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Driver 27.02.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam fanów Neptuna !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.02.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Witam fanów Neptuna !!! Witam również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 28.02.2007 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Witam fanów Neptuna !!! i ja witam! Driver, a Ty też fanem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 28.02.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Jaszczureczka tez wita Drivera, skąd przybywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts