Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Magi, nie jestem znawcą w tym temacie (kup :lol: ), ale czy jakieś specjalne drabinki na dachu czy cóś w tym rodzaju, nie mają za zadanie, żeby nie spadały całe kupy :D :D tylko stopniowo??..............

Ja też nie jestem znawcą w tym temacie, ale chyba rzeczywiście można zrobić takie drabinki, z tym że jak będzie dużo śniegu to i tak się będzie zsuwał z dachu. No ale to nic, jak się będzie konsekwentnie odśnieżać, to może nas góry śniegu nie zasypią.

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dundela gratulacje!!!trzymam kciuki za powodzenie tej wielkiej operacji bojowej. Fajnie ze bedziesz miec witryny, wnosza tyle swiatla do domu ze szok! co prawda niektorzy twierdza ze przez te okna nie ma gdzie postawic mebloscianki :evil: meblosciankom mowimy stanowcze nie! :lol:

a to okap o ktorym mowialm wczesniej, brak jeszcze jednego rzedu plytek, ktore maja do niego dochodzic ale to jak p.Krzysztof rozrobi klej to sie doklei, bo narazie walczy z kartongipsami - obudowa stelaza do wc itp

http://images21.fotosik.pl/16/54433da9e9e75ca4med.jpg

Qbanczyk jestem pod wrazeniem - skad wiesz ze to kuchenka ariston, czyzby na ktoryms zdjeciu, bylo to dokladnie widac? :wink: masz racje przy gazie okap szybciej sie brudzi. najpierw chcielismy okap pasujacy do mebli- w obudowie a'la drewno jednak cena nas zabila wiec zostal kupiony okap hi tech :lol:

jak tutaj mieszkam to stwierdzam ze garaz moglby byc szerszy, wstawiajac duze auto nie ma zbyt duzo miejsca wolnego, wysiasc sie da spokojnie ale z metr wiecej by sie tam przydal. poza tym poszerzajac salon o metr dom stracil na symetrii wiec dodajac metr w garazu wszystko tez by gralo.

Heya!!

Ładny ten Twój neptunek Boniu:)

Mój majster już chce budować a ja czekam na uprawomocnienie pozwolenia! Ponad 2 miesiące po terminie!! Ale już wkrótce.... Szkoda tylko że tak materiały drożeją:(

Mam do Was pytanko. Ile płaciliście swoim kierownikom budowy? I ile razy był na budowie? Ja już mam nagranego gościa ale chciałbym wiedzieć.

Qbańczyk w którym salonie pracujesz?? Ja nie znam sie na AGD ale w rtv i audio to trochę siedzę. Kino domowe też już wstępnie wybrałem;) CZas pokaże co mi w ostateczności będzie przygrywało w saloonie:)

Heya!!

Mam do Was pytanko. Ile płaciliście swoim kierownikom budowy? I ile razy był na budowie? Ja już mam nagranego gościa ale chciałbym wiedzieć.

My naszemu kierownikowi budowy zapłaciliśmy 1500 zł, z tym że facet nie jest z Warszawy tylko z Żelechowa. Jak na razie był na budowie 4 razy, przy fundamentach, stropie, dachu. Cena jak na nasze rejony wydaje się być niska.

Pozdrawiam