Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam

Zdecydowalismy sie zrezygnowac z tarasu przy sypialni na parterze i jest to chyba jedyna zmiana w projekcie. Troche tez poszalejemy ze sciankami dzialowymi w srodku (na parterze) ale w sumie niewiele.

dziekuje i pozdrawiam

ttmm

To tak jak my! A kominek gdzie będzie?

Witamy serdecznie :)

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

U nas prawa strona tez jest poludniowa wiec albo zostanie tam duze okno od podlogi albo beda drzwi zeby wyjsc na taras rowniez od poludnia ale chyba zostawimy tylko to ktore jest przewidziane w projekcie.

Zmian konsturkcyjnych nie przewidujemy, chyba ze architekt ktory nam bedzie drobne adaptacje robil cos doradzi.

kominki chyba zostana tu gdzie sa :-)

PS a czy gdzies w okolicach Warszawy mozna zobaczyc Neptunka?

Witam serdecznie kolejną miłośniczkę Neptuna. Jeśli chodzi o Neptuna w okolicach Warszawy, to zapraszam serdecznie do mnie do Stanisławowa Pierwszego koło Nieporętu, albo do Krysi i Tomka do Sochaczewa. Powstaną jeszcze 2 Neptunki, jeden w Markach a drugi w Łazach, ale one jeszcze nie wyrosły z ziemi.

My również zrezygnowaliśmy z tarasu z tyłu i kominek zostawiliśmy tam gdzie jest w projekcie, a co do okna w kuchni to szafka spokojnie się zmieści, zobacz na zdjęciach Boni.

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie.

kominki chyba zostana tu gdzie sa :-)

PS a czy gdzies w okolicach Warszawy mozna zobaczyc Neptunka?

Witam serdecznie kolejną miłośniczkę Neptuna. Jeśli chodzi o Neptuna w okolicach Warszawy, to zapraszam serdecznie do mnie do Stanisławowa Pierwszego koło Nieporętu, albo do Krysi i Tomka do Sochaczewa. Powstaną jeszcze 2 Neptunki, jeden w Markach a drugi w Łazach, ale one jeszcze nie wyrosły z ziemi.

My również zrezygnowaliśmy z tarasu z tyłu i kominek zostawiliśmy tam gdzie jest w projekcie, a co do okna w kuchni to szafka spokojnie się zmieści, zobacz na zdjęciach Boni.

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie.

Wielkie dzieki, pogadam z mezem i jak bedzie pogoda to sie wybierzemy na wycieczke.

My bedziemy budowac w Jeziórku kolo Zalesia Górnego

Hello!

fajnie ze jestescie wśród Nas!!!!!!!!!

Co do okna w kuchni to jak dla mnie jest nawet zawysoko, ale kazdy ma swoja wizję.

U mnie góra -zalane podłogi :p :p :p

jutro na dole rozkładaja ogrzewanie podłogowe czy to cos pod nie a pojutrze ogrzewanie i beda zalewac!!!

jutro jade juz chyba w koncu zamowie ten segment kuchenny :lol: :lol: :lol: :lol:

Buziaki

Hej,

okna dachowe zamówione (Fakro),

pan z hurtowni powiedział nam, że na dachówkę, której nie mają na stanie czeka się teraz 2-3 miesiące :o a będzie jeszcze gorzej..Dowiedzieliśmy się też, że nie przyjmują nawet zamówień na poroton Robena, bo NIE MA, a będzie dopiero po podwyżce...

tak więc zamawiajcie wszystko wcześniej,

pozdrawiam

Witajcie!!!!

Muszę Wam powiedzieć, że wczoraj zadzwonił Pan od okien, że już są gotowe, czyli po jakiś 3 tyg, a miały byc dopiero na koniec marca. Oczywiście jak to zwykle bywa, teraz wcale nas to nie cieszy, bo jak się nic nie zmieni to prąd będzie jutro, a trzeba jeszcze alarm założyć. Ale to nic myślę, że jakoś się to wszystko ułoży i niebawem ruszymy z robotą.

Pozdrawiam

A jak pogonić mój Zakład Energ.??? Podpisaliśmy umowę w lutym 2006, pieniądze poszły, w umowie jest napisane, że mają 8 miesięcy i NIC!! :evil:

Tempo mają niesamowite.

Dzwonię i poganiam, pani powiedziała, że jest możliwość podłączenia prądu na rok na czas budowy (ale to chyba jakieś dodatkowe koszty). Zastanawiam się czy nie postraszyć ich odsetkami, bo coś w umowie na ten temat było.

No właśnie, Magi, a do tej pory skąd mieliście prąd?