jaszczurka 08.03.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 No ja tez życze dla Qbańczyka......hehe dla was laski też! Dzis w koncu był pan od mebli kuchennych pomierzył,policzył i we wtorek podpidsuje z nim umowe!fron wstepnie wybrany -wenge pasiak i Bianco-lakier,czyli kawa i mleczko Na gorze wylane posadzki,na dole rozłozone ogrzewanie!Oto dowody! http://img409.imageshack.us/img409/2410/img40831dm8.jpg http://img258.imageshack.us/img258/3444/img40811jm9.jpg A to juz zmieniony grzejnik w sypialni-teraz gites malines:) http://img145.imageshack.us/img145/1808/img40861yd6.jpg jutro zalewają posadzki no i najgrubsza robota skonczona!uffffffff Madzia gratuluje prądu heheh widze ze sa lepsi niz moi od okien hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 08.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Kobietki neptunkowe Życzę Wam w ten prastary goździkowy dzień dużo zamknietych etapów budowy. dziękuję! i nawzajem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 08.03.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 JASZCZURKA, idziecie jak burza! W takim tempie, to już niedługo przeprowadzka Was czeka!Napisz gdzie kładziecie podłogówkę? i jaką podłogę planujesz w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.03.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 A to juz zmieniony grzejnik w sypialni-teraz gites malines:) http://img145.imageshack.us/img145/1808/img40861yd6.jpg No Sylwuniu nie ma porównania, ten jest o niebo lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 09.03.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 jak ja lubię pisać MIŁEGO WEEKENDU wszystkim życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.03.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 jak ja lubię pisać MIŁEGO WEEKENDU wszystkim życzę! Ja również życzę miłego weekendu. Muszę się też pochwalić, że wczoraj w moim domku pierwszy raz zapłonęła żarówka z naszego prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 09.03.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Cześć wszystkim,w salonie podłoga -albo deska barlinecka albo panele jakies nie wiem jeszcze co?ale na pewno nie kafle!w holu tez bez kafli,tylko małe wstawki jako dekor!nie lubie kafli,tzn lubie ale niech zostana w łazienkach ....... Dzis dzielnie wylewaja posadzki!nie byłam nie widzialam wiec nie wiem jeszcze jak i co?! MADZIA CIESZę SIE PRAD -NIE BYLE JAKA SPRAWA! grzejnik masz racje -sliczny hehe Ola my mamy zamiar gdzies za 2miesiace wprowadzic sie ,no moze 3! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 09.03.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Driver - sorry za tak dlugie milczenie ale musialam chwile lezakowac w poznaniu. Cegla to cegla ozdobna robena typ montblanc - nic nie trzeba z nia robic, bo wyglad na zdjeciach to wyglad surowej cegly. mozna wybrac inna cegle, bo roben ma swoj katalog z ceglami ozdobnymi i wybor jest ogromny, niestety nie kazda jest dostepna, nasza paleta cegiel jechala az ze slaska. niestety nie jest najtansza gdzies kolo 0.98E za sztuke ale cos za cos.Jaszczurka idziesz jak przeciag!!! dzielna dziewczyna!Maggi gratuluje prądu!witam nowego forumowicza!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.03.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Hallo, hallo co tu taka cisza, pogoda tak piękna więc chyba prace trwają a nikt się nie chwali, no proszę zabrać się do roboty U nas w sobotę był hydraulik, popatrzył, pomyślał i 12 000 za robociznę sobie krzyknął, łacznie całe prace i sprzęty hydrauliczne policzył nam na 40 000. Nie byliśmy zbytnio zachwyceni jego stawkami , więc urochomiliśmy znajomości na wsi u rodziny Sławka i wczoraj pojawił się drugi pan hydraulik ze stawkami sporo niższymi 100 zł za punkt, czyli jak policzył to nas całość wyniesie około 20 000, ale chyba z deka zaniżył bo sam piec to koszt ok. 10000, kominek z plaszczem wodnym to 6 000, a gdzie grzejniki, a gdzie podłogówka. Ale sumując to i tak wyjdzie nas to najmniej 10 000 taniej, może nawet 15 000. Szukamy teraz speca od instalacji gazowych, co by zrobił projekt i go zrealizował, zobaczymy ile sobie ten spec krzyknie. Ale jestem zadowolona, bo w końcu coś się zaczyna dziać, myślę że pod koniec marca pochwalę się nowymi fotkami okien, bramy garażowej i drzwi metalowych. Pozdrawiam i odzywajcie się bo jakoś tak smutno jak nasz temat spada na druga stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Driver 12.03.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Bonia3 - Dzięki za informację.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 12.03.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 tak to spłonął ostatni element kojarzacy sie z budowa domu, plomien strawil wychodek budowlany http://images20.fotosik.pl/122/3ed84abe7f12f6b6med.jpg tarasy wylane, co prawda pies i kot odcisneli na nich swoje lapy no ale co zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.03.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 tak to spłonął ostatni element kojarzacy sie z budowa domu, plomien strawil wychodek budowlany http://images20.fotosik.pl/122/3ed84abe7f12f6b6med.jpg tarasy wylane, co prawda pies i kot odcisneli na nich swoje lapy no ale co zrobic No Boniu to poważna sprawa,ważny etap zakończony Oby się jeszcze tego błota pozbyć, choć teraz jak nie pada to pewnie się poprawiło Jak tarasy są to teraz tylko grill przed domem i będzie gdzie Juniora na wietrzenie wystawiać. A jak tam łazienka się miewa, pokażesz jakieś fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 12.03.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 lazienka ma sie ku koncowi - tylko musielismy plytek domowic, bo zbraklo stad to opoznienie...masz racje junior na taras salonowy, suszarka z praniem na taras sypialniany, a matka na sofie z drinkiem w dloni.........a ze wiosna idzie wpadly do mnie wiosenne kwiatyhttp://images20.fotosik.pl/122/0bd941245aaea821med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.03.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 lazienka ma sie ku koncowi - tylko musielismy plytek domowic, bo zbraklo stad to opoznienie... masz racje junior na taras salonowy, suszarka z praniem na taras sypialniany, a matka na sofie z drinkiem w dloni......... a ze wiosna idzie wpadly do mnie wiosenne kwiaty http://images20.fotosik.pl/122/0bd941245aaea821med.jpg No Boniu wiosnę czuć pełną parą , ale o tym drinku to chyba na najbliższy czas musisz zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 13.03.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Bogna!! gratuluję Ci bardzo! Teraz etap wykończeniówki- życzę Ci żeby wyszło tak, jak sobie wymyślisz no i żeby ten etap, przynajmniej z grubsza, zakończył się przed kolejnym NOWYM, NAJCUDOWNIEJSZYM etapem w Waszym życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 13.03.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 czy u Was też taka piękna wiosna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.03.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 czy u Was też taka piękna wiosna?? No tak na dworku jest pięknie, szkoda tylko że poczuć tego nie mogę przez szyby w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 14.03.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 U mnie też wiosna ,ale jaka!!!!!!!!!!!!!!!!!w bluzeczce samej łaze! U nas posadzki zalane, segment zamówiony do kuchni,szafa do wiatrołapu,i na góre do pokoju,a i szafa na buty ktora tez bedzie w wiatrołapie ,ale nie powiem gdzie hehe(moja tajemnica) i w sumie to nie wiem co tam mozna jeszcze dalej robic?szpachlowac chyba?Bonia fajowe ognisko kurna chata heehDriver ja zapraszam Was jakby co pamietaj!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Driver 14.03.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Jaszczurka - Dzięki za zaproszenie. Na razie to zabiegani (zresztą jak wszyscy) jesteśmy, a to uzgodnienia elektryczne, a to elektryk, a to geodeta, a to koparka, itp. itd. Ale przy chwili spokoju nieomieszkamy skorzystac z zaproszenia. "po szkalnie i na rusztowanie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Driver 14.03.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 "po szklanie ..............." miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts