Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam gorąco wszystkich budujących się jak i już mieszkających :D

Jestem tu nowa, więc jeszcze nie wiem jakimi prawami rządzi się to forum :) no ale wszystko powolutku.

W tym roku mam zamiar zacząć budowę Neptunka.

Kilka zmian planuję zrobić w projekcie, między innymi cały ma być podpiwniczony, do salonu ma być zrobiony jeden stopień w dół (w ksztalcie łuku), kominek z przodu na tarasie uważam za zbędny, więc go nie będzie.

Garaż bedzie powiększony - na dwu stanowiskowy. To narazie tyle. Możliwe, że będziemy powiększać salon, wyrównując go do lini sypialni.

Już na samym początku mam prośbę. A mianowicie wiecie może gdzie w okolicach Trojmiasta buduje się lub jest wybudowany Nasz przepiekny projekt, żebym mogła zobaczyć go na żywo?

Pozdrawiam

Kasia

Witaj kazia25!

Niestety chyba nie ma nikogo w okolicach Trojmiasta. Ola jest w zach-pom,ale tez dopiero teraz zaczela. Ale warto wybrac sie na wycieczke gdzies dalej,zeby zobaczyc budowany projekt,bo to bardzo duzo daje.Wiem to z wlasnego doswiadczenia!

Pozdrawiam - kiedy zaczynasz budowe??

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Kasia

niestety nikt nie widzial i niesłyszał o Neptunie w okolicy 3city.nie przesadzaj ze masz tak daleko do mnie,to 150 km tylko hehe, no chyba ze do Boni masz blizej ona z Torunia :lol:

BONIA ja pitole ale słodki juniorek,trzymaj sie mocno.......3Dto jest cos w moich czasach to tylko zwykłe USG !Nie zapomnij aparatu do szpitala zabrac!musimy wszystko wiedzieć co i jak!

Zaraz wychodze na budowe,poriobie pare fotek bo Dundela mnie molestuje psychicznie oczywiscie !!kotłownia w dzisiejszym programie

Witaj Kasiu w naszym gronie, przyjmiemy chętnie następną kobietę-budowniczą :wink: :wink: :wink:

Rzeczywiście ktoś kiedyś szukał Neptuna w okolicach Trójmiasta, ale nikt chętny się nie zgłosił :lol:

Sylwunia-ja też chętnie zobaczę fotki, bo u Ciebie to cały czas teraz coś ciekawego się dzieje :lol:

My dostaliśmy kolejną transzę z banku, więc prace też ruszą do przodu, hydraulika, dokończenie elektryki, ocieplenie i wylewki na podłogach i tynki wew.

Właśnie się wku.............. niemiłosiernie, bo mi Wiktorynki do szkoły nie przyjęli, ale nie tracę nadzieii, w końcu nie na darmo jestem pracownikiem Urzędu Miasta st. Wawy, chyba pora z tego skorzystać.

Pozdrawiam

witamy nowego forumowicza!! :D rzeczywiscie w okolicy 3miasta jakos nikt nam sie nie zglosil = pozostaje torun i orneta - najlblizsze lokalizacje.

no dziewczyny termin mam na 14 maja - ale juz w zeszlym tygodniu junior wazyl 3,7kg wg pomiarow gina - a przed nami jeszcze prawie miesiac.....zaczne chyba przyjmowac zaklady do jakiej wagi dojdzie ten moj filozof :wink: :wink:

ja mam gorna lazienke w łaty bo glazurnik szpachlowal nierownosci na tynku, musi to jeszcze pomalowac. jak skonczy i ja umyje i ogarne to foty wkleje.

alez dzis wieje... :evil: :evil:

Kasia no to sobie zarty robisz ze nie przyjedziesz!!!!!!!!! masz rodzinke to nie zastanawiaj sie i oni sie uciesza i ja :lol:

kurcze dziewczyny nie gniewajcie sie ale zdjec nie mam dzis,aparat mi zdechł na budowie-jutro zrobie.obiecuje

Magi ty urzedasie!!!!!!!!!!!!!rob porzadki rób!

wycenili mi schody z firmy Grot-Ożarów Mazowiecki 16500zł!!!!!!!!!

12050zł schody

2080zł balustrady

750zł dopłata za grubsze deski

900zł dojazd montazystów

+7%vat-3% rabat!!!!! to jest rabat? ale cóż nie to nie maja tyle roboty ze im wisi 1 klient.wiec trzeba płakać i płacić! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Witajcie, po dlugim czasie.

Kasia, to wlasnie ja szukalam w Trojmiescie i w okolicy Neptuna

i nie znalazlam :) A teraz prosze, bedzie jeszcze jeden taki domek :)

Moj Neptun ma dopiero stan zero, wiec jeszcze po pokojach nie mozna pospacerowac :) A co do zmian, to nie ma absolutnie zadnych, zaufalismy w 100% Architektom tego domku :)

Pozdrawiam

Bshena!!!

No ladnie to nas porzucic na tak dlugo??? Ale cale szczescie ,ze sie odezwalas, mam nadzieje ,ze juz teraz nie bedziesz nas tak zaniedbywac :):):)

Stan zero to juz cos!! Wklejaj fotki ! Koniecznie! Pozdrawiam!

Bshena, patrz wyżej :wink:

ja też Cię pozdrawiam, jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie, pokaż co u Ciebie.

my mieszkamy w Tczewie, czyli do Trójmiasta 30 km

forum śledzimyę już ponad rok, ale do czasu jak nie zaczęliśmy "neptuna" nie mamy czym się chwalić

"neptun" - bowiem prawie taki sam projekt zrobił kolega projektant, mam jednak problem gdyż nie posiadam zestawienia materiałów; byłbym wdzięczny gdyby ktoś z Was mógł mi pomóc i przesłać na adres domowy lub fax to zestawqienie, bardzo przyspieszyłoby to plany budowy, zamówienie niezbędnych rzeczy w hurtowni; bez tego nie zrobię za dużo, a szkoda płacić człowiekowi w hurtowni za wyliczenie ilościowe niezbędnych materiałów

gdyby ktoś wyraził zainteresowanie - proszę o mail na adres [email protected]

my mieszkamy w Tczewie, czyli do Trójmiasta 30 km

forum śledzimyę już ponad rok, ale do czasu jak nie zaczęliśmy "neptuna" nie mamy czym się chwalić

"neptun" - bowiem prawie taki sam projekt zrobił kolega projektant, mam jednak problem gdyż nie posiadam zestawienia materiałów; byłbym wdzięczny gdyby ktoś z Was mógł mi pomóc i przesłać na adres domowy lub fax to zestawqienie, bardzo przyspieszyłoby to plany budowy, zamówienie niezbędnych rzeczy w hurtowni; bez tego nie zrobię za dużo, a szkoda płacić człowiekowi w hurtowni za wyliczenie ilościowe niezbędnych materiałów

gdyby ktoś wyraził zainteresowanie - proszę o mail na adres [email protected]

Witaj Robak!

jeśli nikt nie będzie miał tego zestawienia w kompie (ja nie mam), to mogę przesłac faxem. Ja na forum jestem prawie od roku, a zaczęliśmy teraz :wink: