Aleksandra W. 25.04.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 quiz budowlany zgadnijcie ile mam czekac na dachówkę : a) wersja optymistyczna, b) wersja realna, c) wersja pesymistyczna, ale też realna nadmieniam, że odpowiedzi są do wszystkich wersji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 25.04.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ola - szorowanie 5 punktowe ma swoje zalety - czego reka nie zgarniesz to zgarniesz brzuchem no zabij nas ile masz czekac - ja obstawiam do czerwca - wersja max pesymistyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 25.04.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ola - szorowanie 5 punktowe ma swoje zalety - czego reka nie zgarniesz to zgarniesz brzuchem Bonia!!! Ale Ty umiesz humor poprawiac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 25.04.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 no zabij nas ile masz czekac - ja obstawiam do czerwca - wersja max pesymistyczna PUDŁO jutro Boniuś podam odpowiedzi i wyniki (jesli ktoś jeszcze weźmie udział w quizie ) Ale ostrzegam- bez nagród będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 25.04.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Bonia- sliczna ta markiza,jezeli mi dachu nad tarasem nie starczy ( bo wydluzylismy maksymalnie) to tez bede zakladac. A lazienka gorna to miodzio,fajne klimaty,ciepelko,bardzo mi sie podoba. Zalatwilas cos z kogutkiem ?? Tomek i Krysia - moze wkleicie troche fotek? Wszyscy czekamy! A u nas praca ciagle wre : jutro zaczynaja klasc dachowke , mowia ,ze ok. 02.05 skoncza caly dach. Dzisiaj wyrolowal nas elektryk Bylismy juz z nim umowieni na 07.05 a dzisiaj, przez przypadek, Radek sie dowiedzial, ze ten jutro wyjezdza do Niemiec!!I masz tu babo placek Wkleje pare fotek. http://images20.fotosik.pl/268/66d73aff08d2396dm.jpg to dach nad tarasem http://images20.fotosik.pl/268/e446de1bcb3b3c50m.jpg chlopaki pracuja http://images21.fotosik.pl/213/94cffdec65f15656m.jpg Neptunek z oddali http://images20.fotosik.pl/268/de80e462bdfe5aefm.jpg A tu dach nad tarasem z boku , Bonia - jak go oceniasz?? http://images21.fotosik.pl/213/c3ed903228149a8cm.jpg To narazie tyle z placu boju. Trzymajcie sie cieplutko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 25.04.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Dziewczyny! Jestesmy w jednym czasie!!! :): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 25.04.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ja nie boire udzialu,bo znam juz odpowiedzi! A to jest masakra jakas !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 25.04.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 I co ? Juz sobie poszlyscie???:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 25.04.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 DANA!! Brawo! Aż mi dech zaparło, naprawdę. Macie jakichś Spidermenów na budowie?? To, że macie ślicznie wokół, to juz pisałam, nie będę się powtarzac.. zaraz patrz na priv,buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 25.04.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Dundela, wszystko zależy od słońca. U nas biegnie wzdluz tarasu wiec jak zacznie ok 11 to lampe mamy do zachodu, wiec markia byla konieczna. Teraz jest dobra pora zeby przetestowac zadaszenie bo sloneczko pali az milo posiedziec. Zobaczysz, ocenisz i zdecydujesz. Kogutek - pinie poszukiwany io obserwowany, bede wiedziala cokolwiek - dam znac. Ola, a moze sloma bedzie szybciej kryc dach? Ale słoma o tej porze roku? poczekaj do żniw, pewnie bedzie i tak szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 26.04.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Do wrzesnia albo Października-jak dobrze pojdzie trafiłam Ola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 26.04.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Bonia-ślicznie........zwłaszcza ) ze podobna koncepcje ze scianką (przy ktorej jest umywaka i wc) mamy jakbys mogła pstryknać zdjecie stojąc przy oknie-na wejscie. Teraz Wam cos pokaze tylko sie nie smiejcie!!!!!!!!!!!! kwiaty we włosach potagrał wiatr...............hehhe ale jazda http://img295.imageshack.us/img295/7149/img44711jy1.jpg Do miasta nastepnym razem polece!hahah strój nieodpowiedni -wiem!hehe Robercik jak sie dorwał to...........zaorał wsio!!!!!!niedziwota-chłop ze wsi!hehe http://img155.imageshack.us/img155/7861/img44671ai9.jpg Ale pogode mamy piekna! Bonia ! czy ty nie siejesz trawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 26.04.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Do wrzesnia albo Października-jak dobrze pojdzie trafiłam Ola? trafiłaś Na dachówkę mamy czekać pół roku-wersja realna (październik-listopad ), ale coraz bardziej prawdopodobna jest wersja c-czyli dłużej niż pół roku . Wersja a chyba nie wchodzi w rachubę (wrzesień) SZOK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 26.04.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Ma sie wtyki heheh.ale to tylko dotyczy Rupp? czy tez innej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 26.04.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Jaszczurka ty sie glupio nie pytaj ino zajezdzaj tym cudem i zaoraj u mnie - ino obuwie zmien bo ci piasku w sandalki nawpada co do trawki to trza ja siac ale najpierw - niech skoncza malowac elewacje bo zadepcza a dzis zajechal swoja fura pan brukarz Rycho i zaczal klasc kostke brukowa. Ola jestem w szoku naprawde!!!!! czy ci ludzie na leb spadli z pieca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 26.04.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Niezle , Jaszczureczka , pop....asz!! To faktycznie zajedz do Boni, wiesz,ze kobiecie w ciazy sie nie odmawia?! Bonia - pokaz fotki ukladanego bruku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 26.04.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 DANA!! Brawo! Aż mi dech zaparło, naprawdę. Macie jakichś Spidermenów na budowie?? To, że macie ślicznie wokół, to juz pisałam, nie będę się powtarzac.. zaraz patrz na priv,buźka I nic nie widze na priva - Ola - co jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.04.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Jejku koleżanki pół dnia mnie nie było a tu ruch ja w ulu Olu-no to rzeczywiście jakaś masakra z tym dachem Bonia - łazienka super, nabrała wyrazu, aż miło popatrzeć Sylwia - czerwony diabeł pasuje Ci jak ulał , tylko u mnie nadal syf na działce Ale w tajemnicy Wam powiem że załatwiłam Wicę tą szkołę, cieszę się jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 26.04.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 BONIA oszalałaś? tydzien bym do Ciebie jechała hahaha ale fura świetna.sandałki zmienie zmienie,na gumaczki.Byłam wczoraj u pani od ogrodów-zabiła mnie ceną!za 1ar 1500zł projekt z wykonaniem.to jak policzyc moja działke to z 8-9 arów do zagospodarowania niezle co?dlatego dam sobie spokoj i na razie obsadzimy płot tujami i innymi iglakami...oczywiscie najpierw płot trzeba zrobic od sasiada i ogrodzenie od przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 26.04.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Jejku koleżanki pół dnia mnie nie było a tu ruch ja w ulu Olu-no to rzeczywiście jakaś masakra z tym dachem Bonia - łazienka super, nabrała wyrazu, aż miło popatrzeć Sylwia - czerwony diabeł pasuje Ci jak ulał , tylko u mnie nadal syf na działce Ale w tajemnicy Wam powiem że załatwiłam Wicę tą szkołę, cieszę się jak cholera I tak trzymac Magi - GRATULUJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts