bonia3 13.05.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 cos dzis kiepsko murator dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 13.05.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Bonia!Super juz Wasz Neptunek!! Nie moge sie napatrzec na fotki razem z moja Nicola! MY TEZ JUZ TAK CHCEMY!!!! Pamietaj,ze obiecalas wkleic swoje fotki z bliska!! Buziaki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 13.05.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Bonia cos nowego.....wejscie po skosie -fajowo:) ja nie mam miejsca na takie rzeczy u mnie prosto Dundela kobieto kochana!!!!!1 Przecie wklejałam zdjecia kafla+panel widac jaki kolor,ale dla przypomnienia bo ty zakrecona przez te matury-Kolor to Merbau taki brązowo rudo-czerwony No jutro wielki dzien,kładziemy panele ale jeszcze wiekszy dla Boni hehe BONIA!!!!!!!!!!!!! TRZYMAJ SIE!!!!!!!!!!! MOCNO!!!!!!!! ZA BARIERKI!!!!!!!! I...........NO WIESZ CO I JAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 13.05.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 no tak dawno sie nie odzywalismy ale codziennie regularnie odwiedzamy forum u na ww domku wszystko ok. cieplutko cichutko i wielka przestrzeń jesteśmy na etapie wykładania schodów drzewem i strojenia terenu wokół domku (kwiatki roślinki itp) Tomek i Krysia! Czemu sie nie odzywacie do nas?? Wklejcie jakies foty, please! A jak u Was z tymi oknami lukowymi, tzn. z ich otwieraniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.05.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Sylwia postępy znaczne, więc raczej nie masz się co martwić, że nie zdążysz z przeprowadzką. Jestem ciekawa parkietu, więc czekam na fotki. Boniu do wieloryba to Ci sporo brakuje Super wygląda ta kostka i ten pomysł z ułożeniem pos skosem bardzo udany Dundela zobaczysz jak to szybko minie, zobacz jak już jesteś daleko Boniu jakby się okazało że to jednak jutro to trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 14.05.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 A pulpet ma to gdzies i bedzie siedzial jeszcze z tydzien!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 14.05.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Bonia, trzymam kciuki!!! Może to już dzisiaj? Bardzo mi się podoba Wasze wejście, Neptun na tle lasu wygląda pięknie, nawet przepięknie Jaszczurka, kafle pod stół są extra. Dana, wszystkie szprosy mają wymiary 33x50?? Miałam wrażenie, że właśnie w witrynie są jakby ciut mniejsze, ale to chyba zdjęcie z dalszej odległości. A wiesz już jakie dasz szprosy w oknie łukowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 14.05.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Olo! Okna lukowe mam podzielone na cztery pola,wlasnie ide po samochod i jade na budowe.Dzisiaj maja przyjechac i montowac te okna ,ale jeszcze nie wiem o ktorej. Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.05.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Boniu mam nadzieję, że skoro od wczoraj południa Cię nie ma to oznacza, że jesteś już pojedyncza i że pulpet w końcu opuścił swoje przytulne gniazdko Myślami jestem z Wami i czekam na pomyślne wieści Koleżanki trzymajmy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 14.05.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 dzieki olu ciesze sie ze ci sie moje kafle podobaja.... kobiety na 100% Bonia popłyneła hehe do szpitala!dzis kładli u mnie panele-ale nic nie wiem bo nie było mnie cały dzien,mysle ze 1 pokoj zrobiony.jutro powklejam zdjatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 14.05.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Bonia- wszyscy jestesmy z Toba!!!!!!!A moze Marcin napisze , co sie u Was dzieje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 15.05.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam Gratuluję Wszystkim nowych i spodziewanych potomków i postępów budowlanych I mam pytanie: czy ktoś z Was robi orginalne parapety zewnętrzne (na zaprawie, przynajmniej na takie wygladają), bo właśnie mnie olśniło, że na ścianie z ociepleniem nie zrobię takiego parapetu... Boshena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 15.05.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 no!!!!! gora skonczona tzn panele........... nawet nie wiem co to za pokoj http://img129.imageshack.us/img129/4941/img46541ck5.jpg pokoj nad salonem http://img143.imageshack.us/img143/8808/img46521kc3.jpg mi sie podoba hehe,lubie ciemne podłogi i nad kuchnią http://img155.imageshack.us/img155/4443/img46621ni7.jpg i nad garazem http://img513.imageshack.us/img513/3914/img46571om4.jpg jeszcze tylko wneka prysznicowa do wykonczenia,dowiozłam własnie kafelki bo zabrakło. http://img153.imageshack.us/img153/6937/img46591ei1.jpg a wogole to jestem wsciekła,zabrakło mi 2szt kafli do dolnego wc,a musze cała paczke kupic!!! Chłopaki dzis przyszli do pracy ''wczorajsi'' i stwierdzili ze dzis nie ma co zaczynac heheh i duja dalej a ja głupia sama im piwka przywiozłam w przyszłym tyg.montarz drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 15.05.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Jaszczurka, to juz niedlugo sie wprowadzasz? My mamy zamiar zdazyc ze wszystkim do zimy. A juz dwa lata minely od czasu kiedy kupilismy dzialke... i wlasciwie tyle czasu nam zabralo zalatwianie wszystkich formalnosci. Teraz w ciagu dwoch miesiecy nasza dzialka bardzo sie zmienila a domek ma juz strop nad parterem http://www.empikfoto.pl/index.php?m=edycja&album_id=374993&foto_id=10018165 Boshena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 15.05.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Jaszczurka, to juz niedlugo sie wprowadzasz? My mamy zamiar zdazyc ze wszystkim do zimy. A juz dwa lata minely od czasu kiedy kupilismy dzialke... i wlasciwie tyle czasu nam zabralo zalatwianie wszystkich formalnosci. Teraz w ciagu dwoch miesiecy nasza dzialka bardzo sie zmienila a domek ma juz strop nad parterem http://www.empikfoto.pl/index.php?m=edycja&album_id=374993&foto_id=10018165 Boshena Bshena! Dlaczego nie wkleisz zadnych fotek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 15.05.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Jaszczurka!Super podłogi,mnie tez sie podobaja ciemne! Na górze u mnie bedzie rządzić młodzież. Proszę Cię, zmierz mi dokladnie teraz w pokoju nad kuchnią wysokość ścianki pod oknem i z prawej strony,ok? Tylko nie narzekaj :) Czy ktoś wie,co sie dzieje z Bonią????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 15.05.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 UWAGA,UWAGA,UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DONOSZE,ZE BONIA WCZORAJ O GODZ. 22.50 URODZILA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WIELKOLUD WAZY OK.4 I POL KILOGRAMA!!!!(CHYBA NIE POMYLILAM)BONIA I MARCIN - GRATULUJEMY Z CALEGO SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 15.05.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Ha, no wlasnie przed chwilka wspominalam o nowych potomkach Dundela, nie wklejam zadnych zdjec, bo mam w nich straszny balagan, pomalu robie selekcje i dochodze z tym do ladu, wkrotce powlejam Boshena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.05.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Boniu moje gratulacje dla Ciebie i męża a dla Pulpeta zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.05.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Ha, no wlasnie przed chwilka wspominalam o nowych potomkach Dundela, nie wklejam zadnych zdjec, bo mam w nich straszny balagan, pomalu robie selekcje i dochodze z tym do ladu, wkrotce powlejam Boshena. No wklejaj wklejaj, bo my jak zwykle ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts