Magi77 21.05.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Hej, hej Kochani u mnie na dzień dzisiejszy elektryka i hydraulika zakończona, teraz tylko trzeba czekać na tynkarzy, właśnie staram sie załatwić żeby jakoś wcześniej do nas zawitali Hydraulik zużył 800 metrów rurek do podłogówki ale już salon, kuchnia holl, małe wc, łazienka na dole i górna łazienka wyłożone. Jak na razie na tą część prac wydaliśmy trochę ponad 10 000 za materiał i 4000 za robociznę. Olu niestety nie wiem ile wyszło za metr podłogówki, bo płacimy za całość. W sobotę sprzedaliśmy też uaza, nie muszę Wam mówić chyba jak mój chłop był nieszczęśliwy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 21.05.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Magi! to idziemy prawie "łeb w łeb" U mnie elektrycy kończą jutro wszystko ,włącznie z rozłożeniem kabla pod alarm i wokół domu dla mnie pod światełka Bożonarodzeniowe Hydraulicy zakonczyli parę dni temu wszystkie rury i podłączenia( próba wody odbyła się pomyślnie ), teraz szaleją tynkarze.A hydraulicy wracają 08.06. żeby rozkładać podłogówkę.A na 11.06 mamy umówiony termin na wylewki podłogowe. Wiecie co ? Z dotychczasowych ekip najlepsi są elektrycy: nie dość ,że naprawdę fachowcy ,to na dodatek solidni i grzeczni,kabla rozłożyli jakiś kilometr ,robocizna 3800 zł. Acha,oczywiście rozłożyli też wszystko do telewizji satelitarnej i pod sieć komputerowo- internetową. Zastanawiamy sie ,bo moglibysmy teraz tez wpuścić ekipę do podłogówki,ale chyba najpierw skończymy tynki.Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.05.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Magi! to idziemy prawie "łeb w łeb" U mnie elektrycy kończą jutro wszystko ,włącznie z rozłożeniem kabla pod alarm i wokół domu dla mnie pod światełka Bożonarodzeniowe Hyrdrulicy zakonczyli parę dni temu wszystkie rury i podłączenia( próba wody odbyła się pomyślnie ), teraz szaleją tynkarze.A hydraulicy wracają 08.06. żeby rozkładać podłogówkę.A na 11.06 mamy umówiony termin na wylewki podłogowe. Wiecie co ? Z dotychczasowych ekip najlepsi są elektrycy: nie dość ,że naprawdę fachowcy ,to na dodatek solidni i grzeczni,kabla rozłożyli jakiś kilometr ,robocizna 3800 zł. Acha,oczywiście rozłożyli też wszystko do telewizji satelitarnej i pod sieć komputerowo- internetową. Zastanawiamy sie ,bo moglibysmy teraz tez wpuścić ekipę do podłogówki,ale chyba najpierw skończymy tynki.Pozdrowionka! No widzisz mówiłam, że mnie przegonisz My na tynkarzy prawdopodobnie będziemy czekać do 10-15 czerwca, bo jeszcze nie zaczęli u tej koleżanki co maja robić przed nami. Ale może się uda coś przyśpieszyć, bo czas nas goniiiiiiiiii. Jutro jadę do banku z dyspozycją wypłacenia ostatniej transzy bo musimy już zamawiać drzwi, meble, glazury, terakoty a nie ma z czego zaliczek płacić A najgorsze jest to że nie mamy za bardzo kiedy jeździć i szukać, bo w weekendy to zawsze robota na działce a w tygodniu to nie ma kiedy. Sama za nas trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 21.05.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Nie sama , nie sama!! Ja tez trzymam za Was kciuki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.05.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Nie sama , nie sama!! Ja tez trzymam za Was kciuki!!! Duża buźka Aha zapomniałam napisać, że ja też już widziałam Pulpecika-śliczniusi poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 21.05.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 no witam, witam, pozno jest wiec wklejam fote i spadam, bo padam na pysk.. Dundela jak ty dalas rade z blizniakami?? dzieki za wszystkie zyczenia oto junior w chwili najslodszej - gdy spi http://images21.fotosik.pl/319/f5b6babb684a72b7med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.05.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 no witam, witam, pozno jest wiec wklejam fote i spadam, bo padam na pysk.. Dundela jak ty dalas rade z blizniakami?? dzieki za wszystkie zyczenia oto junior w chwili najslodszej - gdy spi http://images21.fotosik.pl/319/f5b6babb684a72b7med.jpg No śliczny jest po prostu, a wiadomo że jak takie małe dzieciątka śpią, to wyglądają jak aniołki Wirtualna ciotka Magda życzy Wam wszystkiego dobrego i całuję Was mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.05.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Ano właściwie to ja nie wiem jak Junior ma na imię, może mnie ktoś oświeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 22.05.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 no witam, witam, pozno jest wiec wklejam fote i spadam, bo padam na pysk.. Dundela jak ty dalas rade z blizniakami?? dzieki za wszystkie zyczenia oto junior w chwili najslodszej - gdy spi http://images21.fotosik.pl/319/f5b6babb684a72b7med.jpg Sliczne cudenko ,zreszta juz Ci pisalam! W zasadzie to sama nie wiem jak dalam rade...u mnie to prawie jak z trojaczkami,dziewczynki mialy 8 mies ,jak zaszlam w ciaze z synem...Ale Radek bardzo duzo mi pomagal,bo bylismy sami, zadnej babci czy ciotki... Ale dalismy rade i jak wiesz ,to nasza mlodziez juz dorosla,dorodna! Wy tez dacie rade,najgorszy jest poczatek,zeby wszystko jakos sie poukladalo i toczylo sie swoim rytmem. Pamietam,ze imie to mial byc Hubert albo cos tam jeszcze...ale glowy nie dam... Duze usciski i pozdrowionka! Zagladaj do nas!!! P.S. Kogutka juz mam,jest bardzo fajny,tylko jeszcze nie wisi na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 22.05.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 BONIA I MARCIN!!WASZ MALUSZEK TO SŁODZIASZEK, trzymam kciuki za niego, żeby był zdrowiutki!Hubert, Gustaw i Maksymilian - która opcja zwyciężyła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 22.05.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 no cóż jesli chodzi o imie sprawa jest w toku - bo gdy ja sie zgodzilam na pomysl marcina tzn gustawa on zrobil w tyl zwrot i powiedzial ze musi nad tym pomyslec przez te miesiace przyzwyczailam sie ze to maly Gucio w brzuchu siedzi a teraz zas niewiadoma , poczekamy zobaczymy... jeszcze raz dzieki za gratulacje i zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.05.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 no cóż jesli chodzi o imie sprawa jest w toku - bo gdy ja sie zgodzilam na pomysl marcina tzn gustawa on zrobil w tyl zwrot i powiedzial ze musi nad tym pomyslec przez te miesiace przyzwyczailam sie ze to maly Gucio w brzuchu siedzi a teraz zas niewiadoma , poczekamy zobaczymy... jeszcze raz dzieki za gratulacje i zyczenia Ja bym głosowała za Hubertem, zwłaszcza, że jak byłam w ciązy i jeszcze nie wiedziałam, że będzie dziewczynka, to wybierając imiona dla chłopca, to miał być Hubert Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 23.05.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Hi wszystkim,az sie nie chce do domu wracac w tak piękna pogode no chyba ze jest to Neptun! A w kolo niego rosnaca trawka itd.......... no coz ja jeszcze musze poczekac . robione tel zdjecie-Tymek w ......... http://img115.imageshack.us/img115/3022/zdjcie062br3.jpg ....prysznicu Dzis walczylismy ze scianką na Tv w salonie jutro postaram sie pstryknąc fotke BONIA jak znajde instrukcje obsługi dziecka to dam Ci znać,moze przy przeprowadzce sie odnajdzie hehe jeszcze 1 http://img125.imageshack.us/img125/2155/zdjcie064td3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monnia 24.05.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 witam wszystkich zwolenników neptunka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monnia 24.05.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 razem z mężem zamierzamy go budować w Krakowie...... stąd nasza ogromna prośba do wszystkich którzy budują lub też wybudowali w okolicach Krakowa o możliwość zerknięcia na neptunka w realu bardzo ułatwi to nam bowiem dokonanie zmian w projekcie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.05.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 witam wszystkich zwolenników neptunka Witam również i najbliżej to macie do Beesika, bo jak dobrze pamietam, to On chyba koło Krakowa wybudował Neptunka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbańczyk 24.05.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 witam wszystkich zwolenników neptunka Witam również i najbliżej to macie do Beesika, bo jak dobrze pamietam, to On chyba koło Krakowa wybudował Neptunka. Pozdrawiam Tez witam . widze że Kraków idzie do przodu. Mój znajomek tez jest w trakcie zakupu neptunka. A ty Magi to chyba jesteś najczęstszą czytelniczką forum Bo widze że o każdej porze pisujesz. Coś fajna ta Twoja robota A tu daję link do zdjątek na dowód że coś też na działce robimy. http://picasaweb.google.pl/qbanczyk75/DostawaCegie Juz prądzik zrobiony i pierwasz partia maxa przywieziona. W sobote przyczepkę ze Stanisławowa przyciągniemy. Tylko murarzy jeszcze brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.05.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 A ty Magi to chyba jesteś najczęstszą czytelniczką forum Bo widze że o każdej porze pisujesz. Coś fajna ta Twoja robota A tu daję link do zdjątek na dowód że coś też na działce robimy. http://picasaweb.google.pl/qbanczyk75/DostawaCegie Juz prądzik zrobiony i pierwasz partia maxa przywieziona. W sobote przyczepkę ze Stanisławowa przyciągniemy. Tylko murarzy jeszcze brakuje ha ha ha strasznie śmieszne Bywam tu często, bo to taki rodzaj nieszkodliwego nałogu, jak przez ostatnie dni coś się forum psuje, to jestem bardzo nieszczęśliwa Przychodzę do pracy, pyk komputerek i pierwsze kroki na forum muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monnia 24.05.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 cześć maggi tylko żeby beesik nas zaprosił, coś widzę że ostatnio się nie odzywa....... chyba będe musiała osobiście do niego zagadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 24.05.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 A ty Magi to chyba jesteś najczęstszą czytelniczką forum Bo widze że o każdej porze pisujesz. Coś fajna ta Twoja robota A tu daję link do zdjątek na dowód że coś też na działce robimy. http://picasaweb.google.pl/qbanczyk75/DostawaCegie Juz prądzik zrobiony i pierwasz partia maxa przywieziona. W sobote przyczepkę ze Stanisławowa przyciągniemy. Tylko murarzy jeszcze brakuje ha ha ha strasznie śmieszne Bywam tu często, bo to taki rodzaj nieszkodliwego nałogu, jak przez ostatnie dni coś się forum psuje, to jestem bardzo nieszczęśliwa Przychodzę do pracy, pyk komputerek i pierwsze kroki na forum muratora Nie tylko Ty tak masz , Magi nie tylko Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts