Ivek 03.06.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 P.S. Odnośnie aranżacji salonu nie mogę dojść do porozumienia z moim mężem w jednej kwesti. Chodzi o ściankę oddzielającą salon od jadalni. Mąż chce zawiesić na niej TV a dla mnie to jest nie do przyjęcja . Widzę Jaszczureczko, że Tobie udało się znaleźć ciekawe rozwiązanie na umieszczenie TV. Czekam na postępy i kolejne zdjęcia z wykańczania ruchomej ścianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.06.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Ivek- my również robimy jadalnię w tym samy miejscu co Ty, z tym że u nas to jest dobudowany fragment salonu na równi z sypialnią. My również zamierzamy postawić stół w kuchni do codziennego użytku a ten w jadalni to od święta Jeśli chodzi o umiejscowienie kominka na ścianie od kuchni sądzę że jest to fajne rozwiązanie i nikt go jeszcze nie wypróbował Mam nadzieję, że na przyszły weekend uda nam się spotkać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbańczyk 04.06.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Iiiii ruszyli Dzisiaj przyjechała ekipa murarzy. Kopara przygotowała grunt I panocki jadom z koksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.06.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Iiiii ruszyli Dzisiaj przyjechała ekipa murarzy. Kopara przygotowała grunt I panocki jadom z koksem No to super i powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qbańczyk 05.06.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Juz zamówiłem betoniare na środę i wyleją ławy.Od poniedziałku murarka się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 06.06.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 P.S. Odnośnie aranżacji salonu nie mogę dojść do porozumienia z moim mężem w jednej kwesti. Chodzi o ściankę oddzielającą salon od jadalni. Mąż chce zawiesić na niej TV a dla mnie to jest nie do przyjęcja . Widzę Jaszczureczko, że Tobie udało się znaleźć ciekawe rozwiązanie na umieszczenie TV. Czekam na postępy i kolejne zdjęcia z wykańczania ruchomej ścianki. Ivek,wiec zrob w tej sciance wneke na tv i aby ukryc go zrob przesuwane drzwi-obraz, albo cos takiego .....na czas ogladania odsuniesz''drzwi'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 06.06.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 kolorki ,kolorki,kolorki................... a podłoga betonowa to jedyne zdjecie jakie posiadam,chcialam pstryknąć dzis ,ale nie mialam klucza od domu. http://img172.imageshack.us/img172/6156/zdjcie073jpgscianaay5.jpg zdjecie tel robilam ,wiec nie jest to 100% odzwierciedlenie koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.06.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 No Sylwunia ślicznie Czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć A tak wogóle to co tu taka cisza, hallo Kochani dajcie znak życia Jutro wyruszamy na Bartycką na rekonesans, kupować tam nie będziemy, bo tam drogo jak cholera ale chociaż popatrzymy i jak znajdziemy coś ciekawego, to poszukamy gdzie indziej taniej. Niestety czas ucieka nieubłaganie a u nas cisza na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 09.06.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 alez prosze bardzo............. http://img501.imageshack.us/img501/2644/img47671gj3.jpg scianka obrotowa gotowa http://img502.imageshack.us/img502/830/img47561cd3.jpg http://img511.imageshack.us/img511/7416/img47571uk5.jpg sypialnia http://img137.imageshack.us/img137/4403/img47741tz9.jpg bambus hehe.nawet kolo niego nie lezał http://img511.imageshack.us/img511/9457/img47731vj4.jpg specjalnie dla Dundeli-kamien na wejscie-łupek rózowy http://img78.imageshack.us/img78/2488/img47651mh4.jpg[/url] niewazne ze nie ma podłogi w salonie,jak taka trawka za oknem.... http://img90.imageshack.us/img90/3919/img47791os4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 09.06.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 No bardzo dziękuję ,Jaszczureczko, że jeszcze o mnie pamiętałas...:) Super juz wszystko wygląda! Tylko czemu takie małe fotki??? A może da sie zobaczyc więcej tego ,co ma być na wejście??? To kafle czy jaki kamień?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 09.06.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 kamien łupany-rozowy tak sie zwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.06.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Ivek bardzo dziękujemy za wizytę, polecamy się na przyszłość i mam nadzieję, że już nie macie wątpliwości Sylwia bardzo fajny kolor w salonie, bardzo mnie interesuje efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.06.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 Potrzebuję pomocy w sprawie rozwiązania problemu telewizji satelitarnej w domu, czy ma ktoś pomysł jak z jednego dekodera oglądać różne programy na kilku telewizorach. Czy ktoś ma u siebie takie rozwiązanie i czy jest to w ogóle możliwe?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 10.06.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2007 sama sie nad tym zastanawiam jak to bedzie ,do tej pory kablowka..........kazdy ogladał co chcial.........kurde!Madzia tylko ta jedna sciana jest tego koloru -coffe5 -fluger reszta scian w coffe2 czyli tak jak kuchnia.Ruchoma scianka jeszcze nie wiem.Jutro montarz kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 11.06.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Potrzebuję pomocy w sprawie rozwiązania problemu telewizji satelitarnej w domu, czy ma ktoś pomysł jak z jednego dekodera oglądać różne programy na kilku telewizorach. Czy ktoś ma u siebie takie rozwiązanie i czy jest to w ogóle możliwe?? Pozdrawiam Magdusia- oczywiście,że jest to możliwe , nawet tak mam.Na strychu będzie jakies jedno ustrojstwo ( reuter??), które bedzie przesyłało sygnał do każdego pokoju. Ale dokładnie na czym to polega to nie wiem.Z elektrykami konsultował to i prowadził mój dobry kolega , jezeli chcesz to skontaktuję Cię z nim ( telefonicznie wytłumaczy Ci o co chodzi ). Melduję , że u nas tynki skończone oraz wylane podłogi!!! Oczywiście zdjęć narazie niet , bo coś mi komp nie czyta aparatu. Jaszczurka - wklej swój kominek - chyba już masz?? Pa,pa!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.06.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Melduję, że u nas jutro zaczynają działać tynkarze, tzn. zaczynają od wylania posadzek Widzisz Dundela mówiłam, że mnie przegonisz, niedługo będę widziała tylko kurz za Toba Ale dobrze, że i u nas się ruszyło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 12.06.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Wiesz co, Magi,jeszcze może być tak , że bedziemy się wprowadzać tego samego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 12.06.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 Jaszczurka, Bonia - gdzie się podziałyście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 12.06.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 jeju dziewczyny!! ale u Was dużo do przodu! suuper Jaszczurka, mi też podoba się kolor w salonie i jadalni, taki ciepły i zdecydowany. Bonia, napisz co u Ciebie, jak malutki?? Tak jak pisałam- u nas, po dłuższej przerwie, od wczoraj znów ruszyło Dana, jaki zakładacie termin wprowadzki? pozdrawiam grupkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 12.06.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2007 OLO! jak miło Cię usłyszeć! :) tak długo się nie odzywasz... fajnie,że ruszyło u Ciebie dalej! Termin przeprowadzki???hmmm....nie wiem....październik...listopad...może grudzien???? trudno powiedziec - ja bym chciała już!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts