bonia3 22.08.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Grzesiek ja nie mam metalowych heb, wiezba zostala przeprojektowana ale niestety nie wiem co i jak (chyba dali jakies dodatkowe belki wspierajace) ODDAM W LEASING DZIECKO 3MC - IDĄ MU ZĘBY SIŁ JUŻ NIE MAM NA NIEGO... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 22.08.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Oto kilka foteczek ze ślubu. W końcu po w szystkim i będzie czas zająć się budową i trochę fotek porobić http://www.mFoto.pl/uploads/1503/slub,,_2bc5f.jpg http://www.mFoto.pl/uploads/1503/slub..,_1bea4.jpg http://www.mFoto.pl/uploads/1503/slub,.,._4a2b4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 22.08.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Grzesiek- ja też nie mam metalowych konstrukcji, moi dekarze to jakos rozwiązali,ale dokładnie mogę napisać jak zapytam mego małża. ttmm-Gratuluję!! Bonia-mogę przyjąć na jakies trzy miesiące,albo lepiej.. Kazia- jeszcze raz gratuluję ! Autko zarąbiste! Pamiętacie jak pisałam Wam na ile dwie firmy wyceniły mi okiennice? 32 tys i 34 tys. A dzisiaj stolarz ,który będzie mi je robił ( a właściwie już zaczął ) ustalił ze mną cenę na 15 tys. Chociaż jedna dobra wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 22.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Dana, DZIĘKI!! Napisz jeszcze czy na tym strychu będziemy musieli chodzic na wpół pochyleni czy wystarczy lekkie zgięcie ?? Panele ładne, czy kładziecie je na cały dół?? Dzięki dziewczyny za wskazówki co do aparatów. Ja z kolei prawie zawsze ustawiam wszystko sama w mojej lustrzance (czas, przesłonę). Pewnie jak kupię cyfrówkę też będę jechała na automacie.. Po waszych zoologicznych spostrzeżeniach aż boję się myślec co będzie u nas (wkoło sad, niedaleko staw), no ale można też zawsze powiedziec, że w tym cały urok Bonia, ja też mogę przyjąc , ale nie wiem czy dobrze by mi poszło z chłopakiem, bo mam dwie córeczki i w ogóle w całej najbliższej rodzinie same dziewczynki! Magi , zobaczysz, że niedługo sprzedaż swoje mieszkanko. Nic się nie martw. Grzesiek, u nas też nie ma metalowych heb, ale konstrukcja dachu była przeprojektowana. ttmm gratuluję!! kazia, fajne zdjęcia, samochód wyczesany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 22.08.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 acha, Bshena- fajnie się robi u Ciebie. Ładna dachówka. My chyba do garażu kupimy jakieś kafle, jeszcze nie wiem, ale kafle łatwiej utrzymac w czystści niż beton, więc raczej coś położymy. a czy robicie w garażu jakieś kratki ściekowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 22.08.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 OLO-te panele daję na ( prawie) całą górę - Mateusz się wyłamał, narazie i dół , oprócz gabinetu i naszej sypialni, gdzie chcę dać jaśniejsze. A na strychu,w najwyższym punkcie , przy szczycie dachu ( kalenicy) stoję prosto, a mam 1,70 m wzrostu.Wiec nie jest źle, podłogę na strychu mamy wyłożoną płytą wiórową OSB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.08.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Grzesiek my nie mamy tych stalowych ram a o zmianie więźby postanowiliśmy sami po konsultacji z szefem ekipy i za zgodą kierownika budowy. ttmm GRATULACJE i oby do przodu Kazia25 super fotki i jeszcze raz GRATULACJE Olu my nie robimy kratki w garażu, a na strychu miejsca jest dość, tak jak napisała Dundela. Bonia dawaj Go każdej z nas po tygodniu, aż się chłopaczyna zmęczy hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 22.08.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Grzesiek, my też nie mamy heb, mamy podwójne krokwie w miejscu heb i jeszcze dodatkowe wzmocnienia, to efekt współpracy kierownika budowy z cieślą. Kazia, wystrzałowy ten ślub miałaś Autko-cudeńko!!! A kierowca jaki wystylizowany! Ola, my też nie mamy kratki w garażu, nawet nie mamy spadku. Co do aparatu to ja jestem jeszcze w 100% analogowa: Nikon F80 ttmm, powodzenia i żelaznej wytrwałości, przyda się Ci Magi, też robimy wejście na strych, biegać się tam raczej nie da ale przyda się jako schowek na narty i kijki no i żeby przeganiać różne stworzonka, które będą miały tam ochotę zamieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 22.08.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Tak aktualnie wygląda mój parter: http://images27.fotosik.pl/67/8b1bad967544c3d4.jpg http://images27.fotosik.pl/67/af4377b16288944b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 22.08.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Jeszcze tylko parkiet i bedzie ślicznie. Okna przyjadą pod koniec września. Na ścianach robimy regipsy. Czy ktoś z Was robił suche tynki? Jak w takim wypadku kłaść kable? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 22.08.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A to aktualne zdjęcia poddasza. http://images26.fotosik.pl/67/14b98290370f9a02.jpg http://images21.fotosik.pl/377/260fd192b8648ad4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.08.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 No fajosko Bshena Tempo macie piorunujące i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 23.08.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Magi, dzieki. Mamy silną motywację: 32 jednostki mieszkaniowe kontra 145 w przeliczeniu na 4 indywidualistów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 23.08.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja mam 2 synów!!!!!!!!!!!! ale 3 nie chce o nie!!!!!!!!! Jakby jakas Maja to owszem ale Gucia .... heheh Bonia Kochanie mi 2 razy szły zęby ostatnio 6,5 roku temu ufffffff mam to juz za sobą! No ale jak masz oddać w niepewne ręce to ja wezmę U nas nie ma kratki sciekowej w garazu i to błąd...zakladajac ze bedzie tam garazował samochod...w co wątpie hehe raczej stoł i krzesła,parasolki, grill,bujawka,,mąż pijanya to w sumie do tego ostatniego tez by sie przydala kratka sciekowa heheh. Bonia czy do odbioru budynku musieliscie miec ocieplony budynek? Kazia... ale czadowa bryczka!! Gratuluje Co do twojego opisu na GG ktory teraz widzę to bym sie kłóciła heheh... czasami fajnie Chociaż! nie powiem...trafia sie czasem ''prawie anioł''hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 23.08.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 znowu musze dzielic na pare postów... nie wiem ja dluzszy post to nie idzie w 1! A teraz kosteczka http://images23.fotosik.pl/67/0e960870ddbc8588m.jpg http://images21.fotosik.pl/378/270597cebea420e7m.jpg To widok pokoju nad kuchnia,cały plac od lewej strony domu bedie wyłozony kostką,moze kiedys zrobimy zadaszenie na samochody,tak jak mowilam watpie zeby garaz sluzył temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 23.08.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Hehehe dzis od rana co chwile ktos mnie zaskakuje... najpierw szła jakas starsza pani i zatrzymala sie przy naszym neptunku,zapytala po ile worek cementu,a ja do niej ...ja nie wiem biore na zeszyt hehe bo tak jest i na odchodne mowi do mnie : A czemu tu tak mało pokoi? zatkało mnie!!!!baba nie była w domu nawet!heheh niezle co? Zajełam sie odkurzaniem,tylko ze moj cud techniki ponoć taki zajefajny bezworkowy ...niech go cholera wezmie...ciagle sie wyłącza nie wiem przegrzewa czy jaka cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 23.08.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 w kazdym razie wyszlam wyrzucic smieci z bezworkowego....! hehe patrze znowu jakas baba stoi i oglada i zagaduje pana układajacego kostke...a po ile ta kostka bo moj tam ktos nie wiem kto tez chcepolozyc taka kostke....Pyta pani szefowej tam stoi...wskazujac na mnie i baba mnie molestuje opowiadajac cała historie zycia...Powiedzialam jej tyle ...! babe zatkalo ,wsiadla na rower i pojechała mowiac...pogłupieli!!!!!!!!teraz patrze ze moj synek uwiecznil to aparatem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 23.08.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 http://images13.fotosik.pl/46/0357a41ca8ebc2f5m.jpgludzie są niesamowici.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 23.08.2007 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ta sama pani wróciła ok 16h z synem i synową....... chyba sie spodobała moja kosteczka nazywana przez wielu sezamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 23.08.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 słuchaj jaszczurka, Ty się nie dziw, że ludzie przystają i o to i owo pytają, bo kosteczka ładna, nie mówiąc już o samym Neptunku. Ja mam 2 synów!!!!!!!!!!!! ale 3 nie chce o nie!!!!!!!!! Jakby jakas Maja to owszem ale Gucia .... heheh u mnie jest Maja , ale nie odstąpię, ząbkowała jakieś 13 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts