Magi77 07.09.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Witajcie Kochani Jestem właśnie u koleżanki i korzystając z uprzejmości wpadłam do Was na chwilkę. Dziewczynki wszystkie zdjęcia śliczne ale oglądnę je dokładnie w przyszłym tygodniu i pokomentuję Olu gratuluję wiechy. Dziękuję Wam bardzo za trzymanie kciuków i tak jak napisała Dundela sprawa do końca wyjaśni się w poniedziałek i chyba jak dostanę ten zadatek, to się upiję. Facet chyba się pokapował że mi mocno zależy na sprzedaży i mnie wstrzymał żebym mu opuściła jeszcze. Ale cóż niech mu będzie. Jak ktoś jeszcze nie wie, to inne ważne rzeczy ostatnio w moim życiu się dzieją, tzn. 29 września w moje 30 urodziny wychodzę za mąż za mojego Starego nieślubnego hehehehehe. Więc poza mieszkaniem, szkołą mojego dziecka pochłaniają mnie przygotowania do tego ważnego dnia. Więc trzymaj cie kciuki podwójnie, głównie do poniedziałku, tęskinię za Wami Dizewczynki i dzięki za wszystkie ciepłe słowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 07.09.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Magi ja oczywiście także trzymam kciuki i życzę samych słodkich chwil przy SławusiuuuuuBsheno dziekuje za słowa uznania...nie jestem architektem nie nie hehe pomagała mi znajoma po szkole... ale duży wkład ja osobiscie wniosłam takze ten stół mojego projektu-jeszcze nie skonczony.Prysznic takze to moj pomysł...a jeszcze kiedyś chodziło mi inne rozwiązanie jeśli chodzi o prysznic-postawić kabine okrągłą na prawie srodku-tak zeby sie zmiesciła pod skosem tez świetnie by wyglądało...Tu coś dla Danusi....http://images27.fotosik.pl/77/29ff7448a49c1ea4m.jpgtak to u mnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 07.09.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Magi, ojoojoj nie wiedziałam Faktycznie-tyle WAŻNYCH wydarzeń i to w jednym czasie! Teraz to będę trzymac kciuki, żeby wszystko udało! Jaszczurka, wreszcie mogłam sobie pooglądac Twoje wnętrza w pełnym wymiarze. Klasa. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 08.09.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Hmmmm... pewnie większość z tego forum ma mniej niż 30 lat... Pozdrawiam gorąco wszystkich malolatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.09.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Bshena - ja, Sylwia i Bonia mamy równo 30 lat, najlepszy rocznik '77 a reszta to nie wiem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.09.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Wróciłam do Was, ale jestem dostępna tylko w pracy. Proszę o chwilę cierpliwości i trzymanie kciuków. Jak tylko dostanę zadatek to dam znać. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 10.09.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Bshena - ja, Sylwia i Bonia mamy równo 30 lat, najlepszy rocznik '77 a reszta to nie wiem. Pozdrawiam No ja to już w ogóle nie mam się co odzywac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 10.09.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 To ja już lepiej nie będę drążyć tego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 10.09.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Magi masz prześliczne drzwi do łazienek Dundela bardzo ładnie zapowiadają się Twoje schody, my niestety musimy już zrobić betonowe Jaszczurko samochodzik Dundeli naprawdę jest superancki Jaszczurko masz cudnie wykończone i urządzone wnetrze chyba będę papugować Aktualne foteczki z budowy: http://mfoto.pl/show.php?id=559595 http://mfoto.pl/show.php?id=559614 http://mfoto.pl/show.php?id=559617 http://mfoto.pl/show.php?id=559621 30 strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 10.09.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 no tak dawno sie nie odzywalismy ale codziennie regularnie odwiedzamy forum u na ww domku wszystko ok. cieplutko cichutko i wielka przestrzeń jesteśmy na etapie wykładania schodów drzewem i strojenia terenu wokół domku (kwiatki roślinki itp) to może nadszedł już czas,żeby pochwalić się resztą??? Bardzo nas zaniedbaliście!!!Pozdrawiam! i odezwijcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 10.09.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Kazia!Dziękuję bardzo! zastanawiam się czy chciałaś betonowe schody? proszę pokaż fotki trochę mniejsze,żeby można ogarnąć całość schodów od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 10.09.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 dziekuje Kazia powiedz czemu musicie betonowe schody robić? musicie czy chcecie? Tomek&Krysia pokażcie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 10.09.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 No niestety musimy (uważamy też, że tak będzie lepiej) Schody do piwnicy już są, a nie pomyśleliśmy o drzwiach do piwnicy. Muszą gdzieś być by ciepło z domu nie uciekało na dół i odwrotnie by z dołu zimno nie lecialo do góry. Drzwi w piwnicy już nie da się zrobić. Musielibyśmy rozwalać schody, ściane itp... Zostaje nam więc robić u góry. Wiec tak czy siak klatka bedzie cała betonowa. Trzeba jakoś te drzwi umocować. Myślałam o drewnianych schodach z "prześwitem" na górę, ale wtedy po co drzwi? skoro ciepło będzie uciekało przez schody W takim wypadku możnaby było zrobić całe drewniane, zabudowane. Ale gdy tak sie nad tym zastanowić, po co? Zrobimy lane, a później je poprostu obłożymy drewnem. Trochę może zagmatwałam ale mam nadzieję, że wiecie o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 10.09.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Dundela niestety całości schodów nie mam. Wstyd się przyznać, ale zawsze jest tak że na budowę jadę prosto po pracy i zawsze mam nieodpowiednie obuwie. W piwnicy jest jedna wielka kałuża, więc cieżko jest wejść dalej, by zrobić je w całości. Tą fotkę robiłam stojąć jedną nogą na jakiejś deseczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 10.09.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 To ja już lepiej nie będę drążyć tego tematu Oj Dziewczyny nie szalejcie, przecież nie o wiek tu chodzi, fajne z nas babki w każdym wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 10.09.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Dundela niestety całości schodów nie mam. Wstyd się przyznać, ale zawsze jest tak że na budowę jadę prosto po pracy i zawsze mam nieodpowiednie obuwie. W piwnicy jest jedna wielka kałuża, więc cieżko jest wejść dalej, by zrobić je w całości. Tą fotkę robiłam stojąć jedną nogą na jakiejś deseczce Kazia- to ja jestem w szoku! Nie zajarzyłam wcześniej nigdzie,że Ty robisz piwnicę Czyli ,że to jest Neptun z piwnicą?? Bardzo jestem ciekawa jak to rozwiązałaś? Może jakieś plany ,rysuneczki pokażesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazia25 10.09.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Hmmm no niestety nie mam żadnych rysunków w komputerze. Mogę na bierząco wklejać foteczki W każdym razie mąż (jak to fajnie brzmi, jeszcze się nie przyzwyczaiłam) sobie już zarezerwował jedno z pomieszczeń - chce je przeznaczyć na bilarda, lotki, barek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekKrysia 10.09.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 hi hi my jak podglądacze hi hi cały czas czytamy a sami nic, nie ujawniamy się. ale co tu z małolatami gadać ! my mamy po 32 i 33 lata odpowiednio żona i mąż więc my najstarsi. wiekowi ,stateczni, hihi też mamy wylewane betonowe i już obłożone drewnem. zdjęcie schodów wkrótce, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 10.09.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 hi hi my jak podglądacze hi hi cały czas czytamy a sami nic, nie ujawniamy się. ale co tu z małolatami gadać ! my mamy po 32 i 33 lata odpowiednio żona i mąż więc my najstarsi. wiekowi ,stateczni, hihi też mamy wylewane betonowe i już obłożone drewnem. zdjęcie schodów wkrótce, No Kochani, nie bądźcie tacy pewni!!! Nie na darmo nazywam się "Forumową Babcią" FOTY , FOTY , FOTY !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 10.09.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 no ja tez nie doczytałam sie ze z piwnicą!!!!!!!!! w tym wypadku to raczej jedyne rozwiązanie.ale wcale nie oznacza ze bedzie brzydko!Danusia pamietasz jak pokazywałas mi kiedys linka ze zdjeciem schodów?to było u kogos z forumowiczów.moze pamietasz?T&K!!!!!!!!!!!! Wy !!!!!!!!!! zdjecia ale juz!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts