Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie Kochani

Jestem właśnie u koleżanki i korzystając z uprzejmości wpadłam do Was na chwilkę.

Dziewczynki wszystkie zdjęcia śliczne ale oglądnę je dokładnie w przyszłym tygodniu i pokomentuję :lol: :lol: :lol:

Olu gratuluję wiechy.

Dziękuję Wam bardzo za trzymanie kciuków i tak jak napisała Dundela sprawa do końca wyjaśni się w poniedziałek i chyba jak dostanę ten zadatek, to się upiję. Facet chyba się pokapował że mi mocno zależy na sprzedaży i mnie wstrzymał żebym mu opuściła jeszcze. Ale cóż niech mu będzie.

Jak ktoś jeszcze nie wie, to inne ważne rzeczy ostatnio w moim życiu się dzieją, tzn. 29 września w moje 30 urodziny wychodzę za mąż za mojego Starego nieślubnego hehehehehe. Więc poza mieszkaniem, szkołą mojego dziecka pochłaniają mnie przygotowania do tego ważnego dnia.

Więc trzymaj cie kciuki podwójnie, głównie do poniedziałku, tęskinię za Wami Dizewczynki i dzięki za wszystkie ciepłe słowa.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 4,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Magi ja oczywiście także trzymam kciuki i życzę samych słodkich chwil przy Sławusiuuuuu

Bsheno dziekuje za słowa uznania...nie jestem architektem nie nie hehe pomagała mi znajoma po szkole... ale duży wkład ja osobiscie wniosłam takze ten stół mojego projektu-jeszcze nie skonczony.Prysznic takze to moj pomysł...a jeszcze kiedyś chodziło mi inne rozwiązanie jeśli chodzi o prysznic-postawić kabine okrągłą na prawie srodku-tak zeby sie zmiesciła pod skosem tez świetnie by wyglądało...

Tu coś dla Danusi....

http://images27.fotosik.pl/77/29ff7448a49c1ea4m.jpg

tak to u mnie wygląda

Magi masz prześliczne drzwi do łazienek :D

Dundela bardzo ładnie zapowiadają się Twoje schody, my niestety musimy już zrobić betonowe :(

Jaszczurko samochodzik Dundeli naprawdę jest superancki :D

Jaszczurko masz cudnie wykończone i urządzone wnetrze :o

chyba będę papugować :p

Aktualne foteczki z budowy:

http://mfoto.pl/show.php?id=559595

http://mfoto.pl/show.php?id=559614

http://mfoto.pl/show.php?id=559617

http://mfoto.pl/show.php?id=559621

30 strona

no tak dawno sie nie odzywalismy ale codziennie regularnie odwiedzamy forum

u na ww domku wszystko ok. cieplutko cichutko i wielka przestrzeń jesteśmy na etapie wykładania schodów drzewem i strojenia terenu wokół domku (kwiatki roślinki itp) :lol: 8)

to może nadszedł już czas,żeby pochwalić się resztą??? Bardzo nas zaniedbaliście!!!Pozdrawiam! i odezwijcie się!

No niestety musimy (uważamy też, że tak będzie lepiej) Schody do piwnicy już są, a nie pomyśleliśmy o drzwiach do piwnicy. Muszą gdzieś być by ciepło z domu nie uciekało na dół i odwrotnie by z dołu zimno nie lecialo do góry. Drzwi w piwnicy już nie da się zrobić. Musielibyśmy rozwalać schody, ściane itp... Zostaje nam więc robić u góry. Wiec tak czy siak klatka bedzie cała betonowa. Trzeba jakoś te drzwi umocować.

Myślałam o drewnianych schodach z "prześwitem" na górę, ale wtedy po co drzwi? skoro ciepło będzie uciekało przez schody :roll:

W takim wypadku możnaby było zrobić całe drewniane, zabudowane.

Ale gdy tak sie nad tym zastanowić, po co?

Zrobimy lane, a później je poprostu obłożymy drewnem. Trochę może zagmatwałam ale mam nadzieję, że wiecie o co chodzi.

Dundela niestety całości schodów nie mam. Wstyd się przyznać, ale zawsze jest tak że na budowę jadę prosto po pracy i zawsze mam nieodpowiednie obuwie. W piwnicy jest jedna wielka kałuża, więc cieżko jest wejść dalej, by zrobić je w całości. Tą fotkę robiłam stojąć jedną nogą na jakiejś deseczce :p

Dundela niestety całości schodów nie mam. Wstyd się przyznać, ale zawsze jest tak że na budowę jadę prosto po pracy i zawsze mam nieodpowiednie obuwie. W piwnicy jest jedna wielka kałuża, więc cieżko jest wejść dalej, by zrobić je w całości. Tą fotkę robiłam stojąć jedną nogą na jakiejś deseczce :p

Kazia- to ja jestem w szoku! Nie zajarzyłam wcześniej nigdzie,że Ty robisz piwnicę :o :) Czyli ,że to jest Neptun z piwnicą?? Bardzo jestem ciekawa jak to rozwiązałaś? Może jakieś plany ,rysuneczki pokażesz??

hi hi my jak podglądacze hi hi cały czas czytamy a sami nic, nie ujawniamy się. :p

ale co tu z małolatami gadać ! :lol: :lol: my mamy po 32 i 33 lata odpowiednio żona i mąż więc my najstarsi. wiekowi ,stateczni, hihi

też mamy wylewane betonowe i już obłożone drewnem.

zdjęcie schodów wkrótce,

hi hi my jak podglądacze hi hi cały czas czytamy a sami nic, nie ujawniamy się. :p

ale co tu z małolatami gadać ! :lol: :lol: my mamy po 32 i 33 lata odpowiednio żona i mąż więc my najstarsi. wiekowi ,stateczni, hihi

też mamy wylewane betonowe i już obłożone drewnem.

zdjęcie schodów wkrótce,

No Kochani, nie bądźcie tacy pewni!!! :) :) :) Nie na darmo nazywam się "Forumową Babcią" :D :D :D

FOTY , FOTY , FOTY !!!!!!!!!!!

no ja tez nie doczytałam sie ze z piwnicą!!!!!!!!! w tym wypadku to raczej jedyne rozwiązanie.ale wcale nie oznacza ze bedzie brzydko!Danusia pamietasz jak pokazywałas mi kiedys linka ze zdjeciem schodów?to było u kogos z forumowiczów.moze pamietasz?

T&K!!!!!!!!!!!! Wy !!!!!!!!!! zdjecia ale juz!!!!!!!!!!!!!!