Bshena 25.09.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ola, ślicznie, gratuluję! Widzę, że też masz wysoko domek postawiony. Ogromny taras! Czym go chcesz wykończyć? Magi, taka piękna pogoda, a Ty chora!? Zdrowiej szybko. W końcu chyba nie chesz mieć zasmarkanego welonu! Moja budowa stoi. Czekamy dalej na okna. Wtopa straszna z tym terminem. Mam nadzieję, że koniec końców okażą się warte półrocznego czekania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.09.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Dzięki Wam Dziewczynki, kuruje się jak mogę i liczę, że do soboty mi przejdzie Olu śliczny ten Twój Neptunek, bardzo fajny pomysł z tym tarasem, tylko dlaczego zrobiłaś ten słup na tarasie betonowy?? U mnie garaż skończony, dolne wc też, ale nie zafugowane. Fotki niebawem. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 25.09.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 cieszę się, że Wam się podoba Bshena, jeśli chodzi o taras, to jeszcze nie zastanawiałam się co do wykończenia, bo będziemy go kończyć dopiero wiosną. Taras od południa (od salonu) jest zrobiony z myślą o ogrodzie zimowym, ale to na razie w sferze marzeń..ehhh Magi, co do słupa, to tak zdecydował mąż (z premedytacją)- stwierdził, że nasz słup będzie stał niczym niewzruszony całe wieki.. Będzie obłożony klinkierem takim samym jak na elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bshena 25.09.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Ola, też chcę zrobić ogród zimowy i też to odkladam na później. Myślę, że za parę lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 26.09.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Hej. My tez myśleliśmy o ogrodzie zimowym z tyłu salonu... ale nie wiem jakos chyba wole miec kontakt bezpośredni z przyrodą...chyba wole siedziec na tarasie i patrzec na trawe nie przez szybe! U nas kostka wreszcie położona teraz wiata na drzewo i zadaszenia śmietnika,ogrodzenie a w zasadzie panele drewniane robia sie .Wsobote ma przyjechać ekipa i konczyć ocieplenie...siatka,klej.. tynk chyba na wiosne jeszcze nie wiemy.Musimy rozejrzec sie za okładzina ścienną,cegiełki recznie formowane bardzo mi sie podobają Mam dylemat ,czy obłożyć salon od przodu i garaz+słup czy cały srodek czyli kuchnie i pokoj nad nim wejscie do domu+słup???Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.09.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Ja głosuję za salonem, garażem i słupem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 26.09.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Jestem, jestem - ale taka chora,że nie mam siły nawety siedzieć przy kompie.Teraz korzystam z uprzejmosci mojego syneczka i mam laptopa na kolanach. OLO- bardzo się cieszę z Twoich postepów! Trochę szkoda,że ten słup betonowy... i widze,że skorzystałaś z rady co do prysznica Jutro masz okna- ciekawe czy będziesz zadowolona?? Myślę,że tak!A jak ma być to jaccuzi? Magi- trzymam mocno kciuki w sobotę!Życzenia jeszcze będę składać Jaszczureczko-pocieszycielko mojej duszy!!! Gdzie jestes???? Bonia-całkiem zatraciłaś się w tej pracy?? Pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie!! Acha, Olo- a co z dachówką z przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 27.09.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 ooo Danusiu witaj! Weź aspirynkę rozpuszczalną, mnie zawsze stawia na nogi. Dana, zdjęcia robiłam, kiedy dach był nie skończony. Dzisiaj kończą. Słup też będzie duuużo ładniejszy, na razie jest w wersji roboczej. W rondzie przy domu będą jakieś kwiaty, coś wymyślę. Żartujemy, że to jacuzzi Napisz co u Ciebie, na jakim jesteście etapie? jaszczurka, zdecydowanie głosuję tak jak Magi. Dzisiaj okna Zastanawiamy się nad cegłą we wnętrzu, oczywiście nie całym. Na razie mamy rozbieżne koncepcje, ja wolę jasne kolory a mój mężuś ceglane. Bonia, daj znak życia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.09.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Danusia kuruj się bidulo, mi już prawie przeszło na szczęście U nas problemów ciąg dalszy. Okazało się że ten jedyny kibelek, który mieści się u nas pod oknem w dolnej łazience, ma nie tak odpływ. Wściec się można, bo nie wiem czy uda nam się kupić coś innego Wc dolne skończone ale nie zafugowane, łazienka dolna się kończy. Dziś może zabiorą się za salon, tylko tam jakąś podlewkę muszą zrobić, żeby wyrównać gres i deskę barlinecką. Cholerka tylko nawet nie mam jak pojechać zobaczyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 27.09.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Madzia- to nie lepiej przerobić odpływ??U mnie po kilka razy było przerabiane do ostatecznej wersji Co u mnie? Nie byłam na budowie od poniedziałku, rozporządzam tylko przez telefon Wc dolne jest skończone i zafugowane - teraz czekam na umywalkę, zamówiłam w necie, bo mam tam bardzo mało miejsca i żadna się nie mieściła.Znalazłam mały rozmiar i musiałam wyłożyć 850 zł wraz z syfonem!! Trafiło mnie, ale co miałam robić.Łazienkę naszą kończą, oczywiście braknie trochę jednych kafli a zostanie innych, będą w przyszłym tygodniu.Kotłownia się robi.W górnej łazience nie ma blatu pod umywalki, nie działa mechanizm podtynkowy pod prysznicem, i to wyobraźcie sobie Hansgroe, niby taka dobra firma.I to obydwa Radek sprawdził, z naszej łazienki też.Przyszły drzwi wewnętrzne z Porty - śliczne, tylko oczywiście połowa źle zamówiona, tzn. zamiast lewych - prawe i na odwrót. Widzicie, im bliżej końca tym problemy się piętrzą. Dzisiaj mają podobno skończyć z drogą dojazdową do domu. Wytyczone są krawężniki, wysypane tłuczniem a reszta poczeka na lepsze czasy Acha, mam juz drzwi przesuwne w naszej garderobie ale nie widziałam jak ostatecznie wyglądaja. Madzia- widzę ,że nadganiacie czas! Kiedy się przeprowadzacie?? Pozdrowienia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 27.09.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Przez te rury kanalizac. muszę zmienić moją koncepcję łazienki na górze. Chciałam wc i bidet na prawej ścianie przy wejściu. Okazuje się teraz,że kompletną wizję trzeba mieć na etapie adaptacji projektu. Nie martw się Magi teraz kibelkiem! Będzie dobrze, coś wymyślicie. Danusiu, Magi, mam nadzieję, że niedługo się pochwalicie się swoimi łazienkami i wc? bardzo jestem ciekawa! Ja wstępnie z dziewczynkami wybrałam kafle do górnej łazienki, co o nich myślicie??:http://www.paradyz.com.pl//images/collections/big/0257_1.jpg kurka, denewuję się tymi oknami. Jak to wszystko będzie wyglądać? Po montażu zrobię zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 27.09.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 te też mi się bardzo podobają (do dolnej)http://www.paradyz.com.pl//images/collections/big/0253_1.jpghttp://www.paradyz.com.pl//images/collections/big/0281_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 27.09.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 OLO- pisz co to za kolekcje i z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.09.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Dundela no coś musimy pokombinować, ale zostawiam to do myślenia facetom A co do przeprowadzki, to w umowie przedwstępnej wpisaliśmy, że podpiszemy akt notarialny do 6 listopada i do tej daty musimy się przeprowadzić. Olu bardzo fajne te kafle Gdybym lubiła zielony kolor, to zdecydowałabym się na ten pierwszy zestaw Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 27.09.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Danusiu, wszystkie kolekcje są z Paradyża, ta świeżutka zieleń to Fascia,duga to Astra i ostatnia- Carlita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonia3 27.09.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 hej hej, zyje ale nie mam czasu na nic...plan dnia mam tak naladowany ze o 21 to juz pikuje w strone wyrka. Gutek chyba dobrze ma z niania, bo to kobitka starsza i doswiadczona i traktuje go jak najmlodszego wnuka. Ja w robocie standardowo jestem zajeta na maxa i robie swoje i nie wnikam by tylko o 16 wyjsc i smigac do mlodego.Ale wam robota idzie, coraz blizej konca te wassze neptunki. U nas jest juz plot z siatki juz stoi a marcin walczy z plotem z klinkieru od frontu. a to Gutek specjalnie dla forumowych cioteczek, wazy 8,2kg i ma 70cm - nosi ciuchy na rocznego dzieciaka hyhyhttp://images23.fotosik.pl/89/25913378892c88b4med.jpghttp://images28.fotosik.pl/89/ac0da92186046759med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dundela 27.09.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Bonia! wreszcie się odezwałaś... zaniedbujesz nas bardzo A Gucio jest super!! Ale dla mnie to on coraz bardziej podobny do Ciebie! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 28.09.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 hej bonia! Faktycznie-Gutek coraz bardziej podobny do Ciebie! Zaglądaj do nas częściej, pozdrawiam Cię serdecznie i buziaki dla Gucia. Wszoraj do nocy wstawiali nam okna, właściwie to dziś zobaczę je w pełnej krasie. Neptun nabiera zupełnie innego wyglądu! MAGI SŁOŃCE! WSZYSTKIEGO DOBREGO, SPEŁNIENIA WASZYCH MARZEŃ I CZEGO TYLKO CHCECIE!! Buźka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 28.09.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 HEJ :lol BONIA!Mały śliczniusi Madzia! Juz mi niosą suknie z welonem.............. hehe wszystkiego naj naj :l Dana zgłaszam sie! choć jestem przy tobie-gorąca linia Ola dla mnie te zielone! bo nie gustuje w różach. Co do tej cegły na zew to zupełnie zgłupiałam! juz sama nie wiem ? wczoraj sama osobiscie malowałam słupki pod ogrodzenie-ale czad hehe cała zielona byłam!Kostaka położona! Dana ode mnie przeszło na Ciebie,z Ciebie na roberta hihih i tak krąży zarazek jak wczoraj na filmie ktiry kazałaś mi oglądać! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek Kraków 28.09.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 witka!! Podjalem decyzje co do sniegolapow. zakladam je. moze nie beda wygladac pieknie ale bede zima spal spokojniej. wyczystke zostawiam w pokoju. ale teraz mam inny problem. co z wentylacja? jak ja rozwiazaliscie? chodzi mi przede wszystkim o wentylacji w kuchni. czy robicie badz zrobiliscie tak jak jest w projekcie?? ja w poniedzialembede mial okna i drzwi(chyba). i jak obiecalem wkleje fotki. a propos fotek mozecie mi przedstawic krotki instruktarz jak to sie robi:) prosze o info w sprawie wentylacji. papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts