TSparrow 27.11.2022 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2022 Cześć, jestem z Mikołowa, i do nowo budowanego domu myśle o oknach VIKA z Komsty. Czy ktoś widział te okna? Ma ktoś je u siebie w domu i zna jakieś opinie? Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TynaG 21.03.2023 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 Cześć, jestem z Mikołowa, i do nowo budowanego domu myśle o oknach VIKA z Komsty. Czy ktoś widział te okna? Ma ktoś je u siebie w domu i zna jakieś opinie? Tomasz Dzień dobry, Veka to profil ... Nie polecam firmy Komsta. Moim zdaniem lepiej kupić wszędzie indziej, gdziekolwiek, byle nie w Komście. Ich montaż jest fatalny, a i okna pozostawiają wiele do życzenia. Mam i przeklinam wybór tej firmy. Słowo żałuję nie odzwierciedla tego co myślę. Będzie się Pan szarpał z ewentualną reklamacją bez końca. To nie firma która przeprosi i dla dobrego wizerunku usunie wady sama od siebie... Innych firm nie znam, więc nie polecę, ale warto poczytać wszystkie opinie zwykłych ludzików o danym producencie na różnych forach na rynku lokalnym, by nie wtopić... Stolarka okienna jest mega ważnym wyborem. Na pewno są dobre firmy. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts