Mareczek11719518131 28.11.2022 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2022 Witam, Pragnę podzielić się z forumowiczami moim doświadczeniem z kotłem firmy Kostrzewa ELE 24. Właściwie to mam problem, aby przekazać jakiekolwiek doświadczenia z użytkowania tego kotła, gdyż producent od dwóch miesięcy nie jest w stanie uruchomić tego kotła w moim domu. Najpierw wysłali mi sterownik kotła z błędnym oprogramowaniem oraz sterownik wifi od kotła pelletowego zamiast elektrycznego, co oczywiście spowodowało, że nie mogłem go uruchomić. Następnie po wielu monitach wysłali swojego serwisanta z nowym sterownikiem kotła i dedykowanym sterownikiem wifi. Niestety ponownie okazało się, że sterownik kotła jest błędnie oprogramowany, a sterownik wifi przy pierwszym zaniku napięcia utracił wszystkie nastawy. Pomimo wysłania kilku maili oraz wielokrotnych zgłoszeń telefonicznych producent od dwóch miesięcy nie jest w stanie naprawić swoich błędów i stale informuje, że sterowniki zostały wysłane do aktualizacji i nikt w firmie nie jest w stanie podać mi informacji kiedy i czy usterka zostanie usunięta. Zdecydowanie nie polecam tej firmy to oszuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts