NC_PC 29.11.2022 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 Jak ustawić harmonogram pod taryfę G12w w przypadku kiedy pompa ciepła pracuje na krzywej grzewczej bez zewnętrznego termostatu. Jeżeli pompa korzysta z termostatu np. Salus to można skorzystać z tej instrukcji: Harmonogram pod taryfe G12w w pompie Panasonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz197710 29.11.2022 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2022 (edytowane) Minus takiego ustawienia jak ta instrukcja pokazuje to wąchania temperatury w domu Na grzejnikach nie jest to możliwe Ja ustawiłem grzanie cwu tylko w godzinach 2 taryfy ale do tego też trzeba mieć większy zbiornik ja ma 400l Osobiście mam taryfę g12w na ogrzewanie od połowy października pompa pracuje cała dobę i moje zużycie wygląda tak Edytowane 29 Listopada 2022 przez Tomasz197710 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts