mahalkong 03.12.2022 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2022 (edytowane) Kupiłem dom około rok temu. Ładne, małe ranczo zbudowane w 1994 roku jako pierwszy dom dla mojej żony i mnie. Na bieżąco modernizuję... drewniane/łazienki/ganek i tak dalej. Moje pytanie dotyczy ogrodzenia... podwórko znajduje się w pewnym sensie przy głównej drodze i chciałbym kupić ładne białe ogrodzenie winylowe zapewniające prywatność. Mój sąsiad ma pełne ogrodzenie 10.0.0.0.1 192.168.1.254, więc zakładam, że mogę wykorzystać tę jedną stronę, która jest zwrócona w stronę mojego podwórka… więc zanim zadzwonię do oszacowania… jaka jest typowa cena za stopę (za jard? bez względu na cenę) na ładne białe ogrodzenie z winylu? Czy warto montować samemu? Dziękuję! Edytowane 7 Grudnia 2022 przez mahalkong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts