gebels16 06.12.2022 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 Witam. Mam w planie kupić taką oto wagę kuchenną https://allegro.pl/oferta/elektroniczna-waga-kuchenna-precyzyjna-lcd-dotyk-12394551761?snapshot=MjAyMi0xMi0wNFQwOTo0MjoxNC4wNThaO2J1eWVyO2M0Y2YwOTZhZWE3OTkwMDNkYjI4NWU1NWIxYmZkYWM0NjIxMjYyZjEzNzRkM2RjYjFlMjkwMjc3NzJkZjg4NWM%3DMiał może z nią jakieś doświadczenia? Poza atrakcyjną ceną, czy ma jakieś zalety? Jeśli ktoś posiada bądź posiadał może podzieli się doświadczeniami. Warto brać w ciemno? Ile może posłużyć produkt na chwilę czy też lata? Będę wdzięczny za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 06.12.2022 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2022 Doświadczenia?Nie szkoda wyrzucić jak się zepsuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskian 20.12.2022 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 Akurat z tym produktem nigdy styczności nie miałem, jednak obojętnie jaki inny sprzęt owej marki posiadałem, to zawsze szybko dokonywał żywota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts