bpis 18.12.2022 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Bardzo smutna wiadomość o Nefer ... Wielka, wielka szkoda... Proszę o:16. Anioł od Beaty - 80 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 18.12.2022 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 4. Szyszkołaj - 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.12.2022 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 (edytowane) Drodzy Forumowicze, Spokojnych Świąt, zdrowia i pomyślności. Jeśli świat to nasz dom, to w tym przypadku godzimy się, by były w nim tylko pokoje – jeden wielki POKÓJ w sercach i na świecie. Wszystkiego dobrego i wielkie dzięki za udział w XVII Aukcji na rzecz Ogniska Marymont. Zebraliśmy 2050 zł. Będzie uśmiech dzieci... Edytowane 18 Grudnia 2022 przez Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.12.2022 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Wpłata za wylicytowane prace: STP "Stara 4"00-231 Warszawaul.Stara 4 nr konta: 50 1240 1138 1111 0010 3585 3126 Koniecznie z dopiskiem: Aukcja Forum Muratora - darowizna Ognisko MarymontPROSIMY O ADRES I NUMER TELEFONU - JAKO PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ DO: REDAKCJA. WYSYŁAMY PRACE KURIEREM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 18.12.2022 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Dziękuje i wzajemnie Zdrowych i rodzinnych Świat życzę wszystkim licytującym FORUMOWICZOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.12.2022 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Dziekuje wszysztkim za udzial w tej aukcji, pomimo tych smutnych wiadomosci o Neferce. Wszystkim życzę Zdrowych i Spokojnych Świat w gronie najbliższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 18.12.2022 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Dziękuję wszystkim dobrym duszom i wszystkiego dobrego na Święta! Przelew pójdzie jutro, adres Redakcja zna:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.12.2022 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Aukcja może zakończona ale nie do końca. Podbijam swoją ofertę i deklaruję za poz. 12 100,- i taką kwotę wpłacam. Kolejny raz ponawiam swoją propozycję: a może coś na Wielkanoc? Pozdrawiam świątecznie wszystkich uczestników aukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.12.2022 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Dziękuję wszystkim dobrym, niezawodnym forumowiczom za udział w licytacji.Dzieciakom życzę udanych ferii.Wszystkim Zdrowych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 18.12.2022 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Przelew zrealizowany. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 18.12.2022 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2022 Dziękuję wszystkim za organizację i udział w aukcji. Przelew wykonany, adres znany Redakcji Wszystkiego najlepszego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.12.2022 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Aukcja może zakończona ale nie do końca. Podbijam swoją ofertę i deklaruję za poz. 12 100,- i taką kwotę wpłacam. Kolejny raz ponawiam swoją propozycję: a może coś na Wielkanoc? Pozdrawiam świątecznie wszystkich uczestników aukcji. Dziękujemy panie Andrzeju, mamy 2100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 19.12.2022 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 (edytowane) Przelew poszedł z lekkim naddatkiem - przegapiłam, że TAR mnie przelicytowała :bye: Edytowane 19 Grudnia 2022 przez bpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.12.2022 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Przelew poszedł z lekkim naddatkiem - przegapiłam, że Tar mnie przelicytowała :bye: hihi to tak jak mnie Stary z szyszkołajem w ostatnich minutach pozdr. i udanych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.12.2022 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Dziękuję wszystkim za kolejne bycie serca razem tutaj na fm. Spokojnych i zdrowych Świąt i obyśmy za rok znowu mogli się spotkać tutaj jak już od wielu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 19.12.2022 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Podziękowania z Ogniska Kochani, Bardzo dziękujemy Wam za udział w tegorocznej XVII Aukcji naszych prac. Za każdym razem wzrusza nas Wasza obecność i chęć wspierania naszej działalności. W tym kolejnym roku, który przyniósł nam wszystkim nowe wyzwania pozostaliście dla nas. I chociaż wielu osobom nie udało się zagościć na Aukcji, Wy - elita akcji charytatywnych Forum Muratora - daliście radę. Mozolnie dorzucaliście grosz do grosza by uzbierała się pokaźna sumka. Dzięki Waszemu wielkiemu sercu nasza „grająca aukcyjna szafa” ciągle gra i przynosi radość dzieciakom. Dziękujemy ekipo najwierniejszych z wiernych. Życzymy Wam by nadchodzące Święta Bożego Narodzenia przyniosły spokój, zdrowie a Nowy Rok 2023 był lepszy i nie zaskakiwał nieoczekiwanymi zwrotami akcji. Życzymy Wam, również wiele radości na przekór wszystkiemu i pomimo wszystko. Marta Dąbrowska z Zespołem i dzieciakami z Ogniska Marymont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 19.12.2022 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Bardzo dziękuję za miłe słowa, które ja się wydaje mnie też dotyczą. Deklaruję udział w kolejnej Aukcji:yes: Pozdrawiam świątecznie Ognisko Marymont:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.12.2022 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2022 Jestem. Nie zdążyłam na aukcję, ale wpłacę grosik na podane konto. Przygnębiająca wiadomość o Nefer. We wrześniu odszedł także długi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 20.12.2022 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2022 Dziękujemy ansi. Bardzo smutna wiadomość o długim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.12.2022 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Dotarły moje wylicytowane cacuszka. Podziwiam zdolnosc dzieciakow, w tym roku ozdoby sa jeszcze piekniejsze, dbałośc z jaka zostały przygotowane, pomysl - najwiekszy szacun dla ich wykonawcow. Warto bylo zalicytowac. Az chcialoby sie miec je wszystkie u siebie.Pieniążki oczywiscie poszly juz w poniedzialek z rana. Serdecznie pozdrawiam i życze Wszystkim zdrowych, spokojnych, kojących i rodzinnych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts