Edyta M 21.12.2022 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Przepiękne „ Swiatla pod renami „ cudna „ Tajemnicza „ te sliczne ozdoby dotarły dzisiaj do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 21.12.2022 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Kos przecudnej urody :yes:dotarł! Już zajął miejsce wśród wcześniejszych zdobyczy. Rozchodzi się tajemniczy zapach ale zapłonie dopiero w Wigilię. Jeszcze raz dziękuję za możliwość udziału w tej Aukcji. Redakcji i uczestnikom Aukcji życzę zdrowych, pogodnych i pełnych ciepła rodzinnego Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku 2023. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2022 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Dziś dotarły do mnie cudownej urody fanty. Bardzo dziękuję. Pozdrowienia dla Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniss 21.12.2022 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2022 Do mnie też już dotarła pachnąca przesyłka. Ale obejrzę ją dopiero w piątek, gdy dotrę do chaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpis 22.12.2022 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2022 I do mnie już wczoraj miły kurier dostarczył paczkę. Po raz kolejny dochodzę do wniosku, że w Ognisku są bardzo utalentowane dzieciaki:yes:. Prace są prawdziwymi dziełami sztuki:yes: Dzięki wielkie i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 27.12.2022 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2022 Utalentowane i szczęśliwe, dzięki Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts